Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Kolegové, myslíte, že bych mohl svoje SNAE35 posadit na černý NATO strap? Chtěl bych ji dát ještě šanci a udělat je víc sporty :-) Díky za vaše názory.

SNAE35.jpg

Upraveno uživatelem Zdeněk H.
Odesláno

myslim, že na černý nebo šedý bych je zkusil dát.

jestli chceš dobrý tip na kvalitní, pěkně vypadající a pohodlný nato strapy, tak doporučuju:

http://www.ebay.co.uk/itm/NATO-Watch-Strap-Military-Nylon-Divers-G10-3-rings-MV-/290777482667?ssPageName=ADME:L:OC:US:3160

Díky, zkusím ten černý. Tak díky za odkaz. Myslel jsem, že ho koupím tady, připadá mi to jednodušší a asi i levnější http://www.strapshop.cz/nato/rios-nato

Odesláno

Nebál bych se jít ani do nějakého řemenu s červeným šitím, pokud si s nima chceš ještě trochu pohrát...ovšem chce to najít takovou červenou, aby co nejvíc ladila s odstínem ruček chrona

4094_025-28_1.jpg

zdroj pro inspiraci...

Odesláno

Nebál bych se jít ani do nějakého řemenu s červeným šitím, pokud si s nima chceš ještě trochu pohrát...ovšem chce to najít takovou červenou, aby co nejvíc ladila s odstínem ruček chrona

4094_025-28_1.jpg

zdroj pro inspiraci...

O tom jsem taky jeden čas přemýšlel, ale chtěl bych perforovaný.

Odesláno

O tom jsem taky jeden čas přemýšlel, ale chtěl bych perforovaný.

Taky záleží na tom, jak chceš hodinky využívat - pokud je máš i na sport či namáhavou aktivitu, kde se zapotíš, šel bych spíš do "prošívaného" silikonu/kaučuku...

Odesláno

ja by som im dal gumku, peknu decentnu, ziadne husie krky ani pneumatiky ;)

já bych jim dal třeba i maratac za tři kilča...to by mohlo taky vypadat gut

!BzPZi)wCGk~$(KGrHqMOKj8Ew,Z,9dThBMVLQuo

Odesláno

já bych jim dal třeba i maratac za tři kilča...to by mohlo taky vypadat gut

Ten vypadá velmi dobře, odkud je?

Odesláno (upraveno)

Taky záleží na tom, jak chceš hodinky využívat - pokud je máš i na sport či namáhavou aktivitu, kde se zapotíš, šel bych spíš do "prošívaného" silikonu/kaučuku...

Mám je na kancelářský sport. Nějak nemám morál je nosit na sport klasický.

Upraveno uživatelem Zdeněk H.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...