Přejít na obsah

Mühle-Glashütte Marinus GMT

McStinger

Doporučené příspěvky

Som rád, že vás recenzia bavila. Až keď človek napíše niečo podobné, tak zistí, aká dôležitá je spätná väzba od osadenstva.

Trochu som mojimi nemiestnymi žartmi zrejme zmiatol pár členov, tak by som mal dať do poriaku aj info o technike. Fotky sú samozrejme fotené zrkadlovkou. Mobilom neviem odfotiť nič, trasú sa mi ruky, ak držím foťák menší než zrkadlovka :)

Canon 30D

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

občas Speedlite 580EX II a statív.

Fotené na balkóne a v izbe, občas použitá odrazná doska.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník LukeD

Já je též nijak zvlášť moc nemusím, nicméně v přiměřené míře se to ještě dá a někdy je to kvůli porozumění fakt nutnost. Nemám rád jejich nadužívání a chladným mne nechávají všechny ty animované modifikace - povětšinou si vystačím se základními dvěma třemi emotikony.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...

Jedna aktuálna skúsenosť. Umelec predo mnou nečakane pustil ťažké kovové dvere a kým som sa spamätal, tak som do hrany čelne práskol lunetou. Striaslo ma až do kostrče, lúčil som sa s hodinkami a počítal náklady na servis (niektoré značky ho vraj majú veľmi lacný). Nesmelo som pozrel na hodinky a nebolo im nič. Luneta je anodizovaný hliník, nie je na nej ani stopa po náraze, ani nič. Taký rád som už dlho nebol.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsících...

Musim aj ja pochvalit cele toto vlakno! Super napisane, super fotky! Verim ze si hodinky stale uzivas!

A mam taky podobny osud, registroval som sa tu niekedy pred 5 rokmi, a potom som tak 4 roky sem ani necuchol, az nedavno ked uz som zacal riesit svoje prve ozajske hodinky. A teda tiez som musel vyhrabat heslo (nastastie som ho nasiel skor ako som sa registroval druhykrat:)).

Upraveno uživatelem matino
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...

Tak toto vlakno jsem objevil az ted, ma chyba. Musim konstatovat, ze tato recenze je plne profesionalni a naprosto dokonala. Chvalu peji, jak na fota, tak na text. Paradni je pristup pana Muhle. Dekuji za tento jedinecny celek. A mam brouka v hlave na dalsi nakup.:).

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Dik za komenty.

Tak toto vlakno jsem objevil az ted, ma chyba. Musim konstatovat, ze tato recenze je plne profesionalni a naprosto dokonala. Chvalu peji, jak na fota, tak na text. Paradni je pristup pana Muhle. Dekuji za tento jedinecny celek. A mam brouka v hlave na dalsi nakup. :).

Ak máš chrobáka, Conrad má v predajnej sekcii inzerát so slušnou cenou. Nemajú GMT, zase majú lumi na sekundovke a sú s ťahom. A naživo nevyzerajú o nič horšie.

Upraveno uživatelem McStinger
Odkaz ke komentáři

Dik za komenty.

Ak máš chrobáka, Conrad má v predajnej sekcii inzerát so slušnou cenou. Nemajú GMT, zase majú lumi na sekundovke a sú s ťahom. A naživo nevyzerajú o nič horšie.

Diky za tip, je to 1 z velkych kandidatu. Ja urcite na tahu a verzi GMT asi, pusobi vic sveze, nez ta jen cerna. Vubec mam problem, jen ciste cerny, ale to je muj problem.

Jeste bych se rad optal, ta verze silber, uz jde asi tezko sehnat, ze?

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Diky za tip, je to 1 z velkych kandidatu. Ja urcite na tahu a verzi GMT asi, pusobi vic sveze, nez ta jen cerna. Vubec mam problem, jen ciste cerny, ale to je muj problem.

Jeste bych se rad optal, ta verze silber, uz jde asi tezko sehnat, ze?

Silber som videl minule vo Viedni v jednom obchode. Cenu ale neviem, v prípade vážneho záujmu pošli SZ, dám Ti kontakt. Nemá web.

Odkaz ke komentáři

• Po letech...

Teda jestli dobře počítám, od nákupu uteklo už šest let a autor recenze (skvělý recenze!) je furt nosí jako svý hlavní hodinky a vůbec neuvažuje o jejich výměně. Na poměry chronomagu dost neobvyklá věc.

Osobně se tomu ale vůbec nedivím, GMT Marinusy na McStingerově zápěstí vídám každoročně při jeho návštěvách Prahy a jsou to vynikající hodinky. Nejvíc mě na nich bere cifr (kontrast, čitelnost, špičkovej tisk, modrá lumi a perfektně zvolenej odstín zářivý oranžovo-červený barvy) a luneta (vypouklej profil, kontrast, font čislic). Hodně oceňuju i kloub na gumovým řemeni, je to skvělej nápad a jeho civilní provedení se mi líbí mnohem víc než třeba nápadnej titanovej kloub na gumě UN Maxi Marine Diver.

Přidám dvě fotky z posezení pod pergolou, každá je z jinýho roku - mně se GMT na ruce střídaj, Mühle zůstávají :)

post-30813-0-89231900-1530988673.jpg

post-30813-0-32490200-1530988756.jpg

Mý snímky nedosahují standardu v tomhle vlákně obvyklým - tak snad to přinutí autora, aby svý krásný Mlynářky zase začal fotit :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...