McStinger Odesláno 16. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Som rád, že vás recenzia bavila. Až keď človek napíše niečo podobné, tak zistí, aká dôležitá je spätná väzba od osadenstva. Trochu som mojimi nemiestnymi žartmi zrejme zmiatol pár členov, tak by som mal dať do poriaku aj info o technike. Fotky sú samozrejme fotené zrkadlovkou. Mobilom neviem odfotiť nič, trasú sa mi ruky, ak držím foťák menší než zrkadlovka Canon 30DEF 100mm f/2.8L Macro IS USMobčas Speedlite 580EX II a statív. Fotené na balkóne a v izbe, občas použitá odrazná doska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 No jo, on se ten humor na webu kolikrát dešifruje dost blbě. Už jsem se chtěl leknout, že by tohle zvládal nějaký mobil. Tak teď jsem opět v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 17. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 No jo, on se ten humor na webu kolikrát dešifruje dost blbě. Už jsem se chtěl leknout, že by tohle zvládal nějaký mobil. Tak teď jsem opět v klidu. Nerád používam smajlíkov, ale už si po pár podobných nedorozumeniach dávam pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Já je též nijak zvlášť moc nemusím, nicméně v přiměřené míře se to ještě dá a někdy je to kvůli porozumění fakt nutnost. Nemám rád jejich nadužívání a chladným mne nechávají všechny ty animované modifikace - povětšinou si vystačím se základními dvěma třemi emotikony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Právě teď jsem přelouskal celé vlákno jedním dechem,není lepšího tomu,kdo má s tímto modelem nějaké úmysly.Paráda,paráda a ještě jednou paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Právě teď jsem přelouskal celé vlákno jedním dechem,není lepšího tomu,kdo má s tímto modelem nějaké úmysly.Paráda,paráda a ještě jednou paráda Trochu oneskorene, ale ďakujem. Aj všetkým, ktorí venovali čas prečítaniu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cipo22 Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Tak ty fotky nemají chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Jedna aktuálna skúsenosť. Umelec predo mnou nečakane pustil ťažké kovové dvere a kým som sa spamätal, tak som do hrany čelne práskol lunetou. Striaslo ma až do kostrče, lúčil som sa s hodinkami a počítal náklady na servis (niektoré značky ho vraj majú veľmi lacný). Nesmelo som pozrel na hodinky a nebolo im nič. Luneta je anodizovaný hliník, nie je na nej ani stopa po náraze, ani nič. Taký rád som už dlho nebol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 stale super fotecky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 stale super fotecky... Dik, aj by som rád niečo nové prihodil, ale vôbec nemám náladu na fotenie. Musím aspoň pozrieť, či mi mole v skrini nenarobili na čipe deadpixely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Tohle jsou jedny z nejhezcich tool potapek vubec, fotky taky nemaji absolutne chybu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman_d Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Hodinky,recenzei fotkybsuper, hodiny zestaje glashute se mi libi cim dal vic..bychdovolil doporucit navstevu muzea glashute..mooc pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matino Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 (upraveno) Musim aj ja pochvalit cele toto vlakno! Super napisane, super fotky! Verim ze si hodinky stale uzivas!A mam taky podobny osud, registroval som sa tu niekedy pred 5 rokmi, a potom som tak 4 roky sem ani necuchol, az nedavno ked uz som zacal riesit svoje prve ozajske hodinky. A teda tiez som musel vyhrabat heslo (nastastie som ho nasiel skor ako som sa registroval druhykrat:)). Upraveno 1. prosince 2014 uživatelem matino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 taky jsem to objevil až teď, dokonalé, dík za zvednutí nálady, stálo to za to. Vynikající text, foto atd.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Tak toto vlakno jsem objevil az ted, ma chyba. Musim konstatovat, ze tato recenze je plne profesionalni a naprosto dokonala. Chvalu peji, jak na fota, tak na text. Paradni je pristup pana Muhle. Dekuji za tento jedinecny celek. A mam brouka v hlave na dalsi nakup.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 31. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 (upraveno) Dik za komenty. Tak toto vlakno jsem objevil az ted, ma chyba. Musim konstatovat, ze tato recenze je plne profesionalni a naprosto dokonala. Chvalu peji, jak na fota, tak na text. Paradni je pristup pana Muhle. Dekuji za tento jedinecny celek. A mam brouka v hlave na dalsi nakup. . Ak máš chrobáka, Conrad má v predajnej sekcii inzerát so slušnou cenou. Nemajú GMT, zase majú lumi na sekundovke a sú s ťahom. A naživo nevyzerajú o nič horšie. Upraveno 31. ledna 2015 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 (upraveno) Dik za komenty. Ak máš chrobáka, Conrad má v predajnej sekcii inzerát so slušnou cenou. Nemajú GMT, zase majú lumi na sekundovke a sú s ťahom. A naživo nevyzerajú o nič horšie.Diky za tip, je to 1 z velkych kandidatu. Ja urcite na tahu a verzi GMT asi, pusobi vic sveze, nez ta jen cerna. Vubec mam problem, jen ciste cerny, ale to je muj problem. Jeste bych se rad optal, ta verze silber, uz jde asi tezko sehnat, ze? Upraveno 31. ledna 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 31. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Diky za tip, je to 1 z velkych kandidatu. Ja urcite na tahu a verzi GMT asi, pusobi vic sveze, nez ta jen cerna. Vubec mam problem, jen ciste cerny, ale to je muj problem. Jeste bych se rad optal, ta verze silber, uz jde asi tezko sehnat, ze? Silber som videl minule vo Viedni v jednom obchode. Cenu ale neviem, v prípade vážneho záujmu pošli SZ, dám Ti kontakt. Nemá web. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Teda jestli dobře počítám, od nákupu uteklo už šest let a autor recenze (skvělý recenze!) je furt nosí jako svý hlavní hodinky a vůbec neuvažuje o jejich výměně. Na poměry chronomagu dost neobvyklá věc. Osobně se tomu ale vůbec nedivím, GMT Marinusy na McStingerově zápěstí vídám každoročně při jeho návštěvách Prahy a jsou to vynikající hodinky. Nejvíc mě na nich bere cifr (kontrast, čitelnost, špičkovej tisk, modrá lumi a perfektně zvolenej odstín zářivý oranžovo-červený barvy) a luneta (vypouklej profil, kontrast, font čislic). Hodně oceňuju i kloub na gumovým řemeni, je to skvělej nápad a jeho civilní provedení se mi líbí mnohem víc než třeba nápadnej titanovej kloub na gumě UN Maxi Marine Diver. Přidám dvě fotky z posezení pod pergolou, každá je z jinýho roku - mně se GMT na ruce střídaj, Mühle zůstávají Mý snímky nedosahují standardu v tomhle vlákně obvyklým - tak snad to přinutí autora, aby svý krásný Mlynářky zase začal fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Človeče, máš pravdu. Už pomaly bude šesť rokov, čo som ich kúpil. Medzitým mi prešlo rukami pár kúskov, ale nič, čo by ich vytlačilo z pozície jednotky. Jednoducho ich mám stále rád a bavia ma tak, ako v prvý deň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se