Tomasak_CZ Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 Tak dnes dorazily.Viz fotky. Krabička v porovnání s řadovými 5tkami, hodně slabounká, to už jsem taky někde na zahraničních forech četl, mohu tedy jen potvrdit.Chtěl jsem větší Seika jelikož se mi Gadgety SKZ207 zdají poměrně malé, tak můžete posoudit jak to dopadlo, ty BABY TUNA jsou snad větší jen díky plastovému SHROUDu.
People Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 (upraveno) Mam ti povedat pravdu? Tie biele su ovela krajsie. Aka pohodlna je ta modra guma? Predpokladam, ze nic moc. Upraveno 25. září 2013 uživatelem People
Tomasak_CZ Odesláno 25. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2013 guma je klasicky jak SEIKA bývá dost tvrdá
vraby Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 (upraveno) Gratulace,mě se líbí.Škoda že nemají jen datumovku,bylo by to takové vyváženější. Koukám také po něčem takovém.Můžu vědět kde jsi kupoval? Upraveno 25. září 2013 uživatelem vraby
lub Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 gratuluju, ta barevná kombinace je fantastická!
CEGY Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 Gratulace.. Mám předešlý model s červeným shoudem (srp 233) a za tu cenu není co řešit. Na gumě je nenosím, střídám nato, je to pohodlnější a nabízí to větší barevnou variabilitu. Vlastně tohle jsou už moje druhé baby tuny. Ty prvotní, srp 234 (se zlatýma nožkama) šly po nějaké době dělat radost Chorchemu. Myslím, že to ale taky nebylo moc dlouho
karel hb Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 Ahoj, možná jsem trochu zaujatej, ale při tom srovnání je Atlasy strčí do kapsy. Nicméně, každé hodinky jsou něco jiného a barevně jsou velmi podařené. Takže gratuluji k novému kousku a ať Ti hodně dlouho dělají radost.
Tomasak_CZ Odesláno 26. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2013 Kupováno zde: http://www.ebay.com/usr/ewatchstock1 Zatím poznatky:- hodinky jsou díky tahu lehčí než SKZ207, skoro člověk neví, že je má na ruce- ciferník je daleko lépe čitelný než SKZ207- luminiscence je lepší
shag Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 People, mam ti povedat pravdu? Mam ti povedat pravdu? Tie biele su ovela krajsie. Aka pohodlna je ta modra guma? Predpokladam, ze nic moc.
spineshank Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 Přidávám se a gratuluju k pěknejm potápkám,moc zajímavá ta modrá kdybych je měl já tak asi jediná věc co by mi nesedla by byla ta zlatá barva ruček a kurunky,ale to je jen můj subjektivní dojem
McStinger Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 Všetky 4 kúsky tejto modrej limitky v reále vyzerajú veľmi dobre. Zlaté ručičky a korunka mi vadili, až kým som nekúpil SRP455, teraz naopak si neviem predstaviť, že by zlaté neboli.
cowboy Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 (upraveno) obrovská gratulace....., jsou opravdu nádherné.prostě seiko turbo gtx se vším všudy.vzal bych je všema deseti. Upraveno 10. dubna 2014 uživatelem cowboy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se