Přejít na obsah

...a přitom taková blbost

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Kapsace s digitalkama? Co do toho za střeva? :-)

z Tag Heuer Microtimer, bez diskuze a hlasování :D :D

post-3210-0-10947100-1381701056_thumb.jpg

Jinak Toljo, velká paráda  :clap:  :clap:  tleskám, to by se na zítřejším srazu v Praze líbilo  :clap:

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Tvé nové úlovky se už ani nemusí komentovat - opět paráda!!! Taky jsem netušil, že něco takového existovalo a to jsem prošel dost stránek o ruských hodinkách.

Návštěvník tolja
Odesláno

Hoši,

je to projekt na delší dobu, páč je modul v řiti. Já na to čas ani chuť nemám, mám dost rozdělaných věcí, takže je má slíbený Manťák coby bonus k většímu nákupu. Kupoval jsem to v konvolutu a čuměl jako puk, hlavně na ten stav, ale tím pádem bylo nad slunce jasnější, že nejsou funkční. A když zadáte do gůglu elektronika pocket watch, tak toho vyběhne docela dost.

Odesláno (upraveno)

Ne ne, chybi jeste prvni opravdove digitalky - digitronove hodiny:

treba: http://www.thingiverse.com/thing:97035

:))

Ale tyhle nejsou první, to je nějaká moderní (módní) napodobenina. Zelené podsvícení digitronů, vystrčené ven ze skříňky, to by nikdo neudělal. Hezky zakrýt do dřevěné skříňky za červené sklo. Za jednu tu zelenou LEDku by tenkrát dali kýbl digitronů a patery hotové hodiny. :)

A první digitálky byly lístkové. Taky si pamatuji, jak si z německa vozili radiobudíky se svítícími digitálkami a pak zjistili, že se opožďují půl hodiny denně. Byly řízené kmitočtem sítě a ten zrovna stabilní nebyl, když jseme museli zalévat imperialistům jejich válečné chřtány naší mírovou ocelí. :) Tak se potom dělaly oscilátory s 555, aby to jakž takž šlo.

Upraveno uživatelem VS

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...