Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 145
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ja rikam, setrit se ma na samponu, ne na holici. O vojny jsem nemel na hlave delsi vlas nez 1 cm.

Ba ne holim se komplet sam. Jen potencionalnim holicum amaterum durazne doporucuju mit masinky dve. Nezazil jsem ve sve rodne vsi moc trapnejsich chvil, nez kdyz mi v pulce hlavy zkolaboval strojek a ja s pul hubou a pul hlavou (kvuli spatnemu svetlu se neholim odshora dolu ale z leva do prava) behal po navsi a shanel novou masinku:-(

Odesláno
  V 28. 1. 2013 v 0:10, montemar napsal:

koukám, že až na instanta a kamila zde na fóru nikdo máničku nepěstuje :D

Před vojnou jsem si vlasy na zádech strčil za kalhoty, pak spoustu let 2mm ale v poslední době koketuju s myšlenkou že to ještě jednou pořádně popustím. :smile_anim:
Odesláno
  V 28. 1. 2013 v 5:40, Qvido napsal:

Před vojnou jsem si vlasy na zádech strčil za kalhoty, pak spoustu let 2mm ale v poslední době koketuju s myšlenkou že to ještě jednou pořádně popustím. :smile_anim:

když to roste, to je pak sranda :)

Odesláno
  V 28. 1. 2013 v 6:21, montemar napsal:

když to roste, to je pak sranda :)

JJ kdybych měl všechno v takové kondici jako vlasy to bych si pískal :whistle:

Jenom si říkám jestli se dvěma židlema na krku už neblbnu, ale na druhou stranu když tady jsou tři čtvrtě století starý pankáči tak co by ne !

Odesláno
  V 27. 1. 2013 v 23:36, cody napsal:

Ja rikam, setrit se ma na samponu, ne na holici. O vojny jsem nemel na hlave delsi vlas nez 1 cm.

Ba ne holim se komplet sam. Jen potencionalnim holicum amaterum durazne doporucuju mit masinky dve. Nezazil jsem ve sve rodne vsi moc trapnejsich chvil, nez kdyz mi v pulce hlavy zkolaboval strojek a ja s pul hubou a pul hlavou (kvuli spatnemu svetlu se neholim odshora dolu ale z leva do prava) behal po navsi a shanel novou masinku:-(

Volim uplne stejnou strategii vcetne dvou strojku, striham se navic vetsinou pozde v noci a to bych ani funkcni strojek nesehnal.

V lete jdu vzdy do 2 mm a na zimu 6 mm. Neni lepsi uces a je to idealni i na moto/skutr :-)

Odesláno

Já si vzpomínám, jak u nás na vesnici letěl ježek. Zvlášť když jsem měl bráchu na vojně (byli sme v první třídě) tak to bylo naše největší přání. No a najednou po letním vysvědčení vzal kamarádův brácha strojek a voholil nás do hola.

Rodiče naši radost nesdíleli :)

Od té doby jsem toho měl na hlavě docela dost, akorát sem nikdy neměl dlouhé vlasy.

Odesláno

me treba fascinuje, jak nekteri hollywoodsti herci (treba pitt) hrajou ve filmu s jezkem na hlave a o 2,3 roky pozdeji maj ciro do pulky zad.., nejaky "vodicky" urcite musi byt! teda jestli to nemaj navazany - prodlouzeny :)

Odesláno (upraveno)
  V 28. 1. 2013 v 11:09, montemar napsal:

me treba fascinuje, jak nekteri hollywoodsti herci (treba pitt) hrajou ve filmu s jezkem na hlave a o 2,3 roky pozdeji maj ciro do pulky zad.., nejaky "vodicky" urcite musi byt! teda jestli to nemaj navazany - prodlouzeny :)

Jo, toho si taky všímám, ale ve filmech je možné úplně všechno. Na žádné "vodičky" já nevěřím. Vlas přece roste z kůže, jeho růst tedy ovlivňuje stav organismu - zdravotní stav, dědičné předpoklady, výživa, hormonální úroveň, prostě vše zevnitř. Něčím vlasy mazat může ovlivnit jen jejich vzhled a stav. Růst ne.

Ed: Vlas je neživý, mrtvý produkt našeho těla.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno (upraveno)

1.březnový týden jdu na krátko, a pak 1.zářijový zase. Prostě 2x za rok.....Ale stejně to prd roste, jestli to udělá za ten půlrok nějakých 6cm.

Upraveno uživatelem wave ceptor
Odesláno

Měl jsem všechno, co člověk na palici může mít, i čáp mě jednou posral :D Dlouhý vlasy, dredy, střední, ale dnes Vím, že to nej jsou krátký, okolo 4mm, až na tu zimu, furt mě ta palice zebe, ale jinak je to velmi pohodlné :smile_anim: Krásné to téma, hi hi, ale proč né"

Odesláno
  V 28. 1. 2013 v 11:28, Ohm-Aztec napsal:

Při pohledu na Tvou fotku mě napadly 2 věci:

1) To jsou vlasy nebo chlupy na zádech?

2) Yetti

1) aky v tom je rozdiel?

2) yetti je biely, ja som bigfoot, ked uz..

Odesláno

Takže si to 2-3 roky nechávaj dorůst a celou dobu berou jen role, do kterejch se nemusej nechávat stříhat, jo? :D

Odesláno
  V 28. 1. 2013 v 11:09, montemar napsal:

za tri roky ti normalne narastu polmetrove vlasy. co ta na tom fascinuje :)

Odesláno
  V 28. 1. 2013 v 11:39, Karlos napsal:

Něčím vlasy mazat

V 28. 1. 2013 v 11:55, montemar napsal:

jsou i jiné možnosti. třeba perorální vodičky...

najlepsie su peroralne vodicky na namazanie celej hlavy

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...