Návštěvník Zmizík Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Přijď mezi nás: http://dlouhevlasy.cz/Ciwe to nechci číst celý! Potřebuju: Ráno dej na to todle, odpoledne to namaž tímdle a večer si píchni todle atd. A když transplantaci, tak komplet třeba z nějakýho vlasatýho motorkáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Sežeň si někde tenhle film, je tam výborný návod - ale bacha, ať to nepřeženeš s tím burákovým máslem...To vypadá dobře! A cíl, že by někdo z mýho hára vyráběl štětky, je víc než lákavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 vážně myslíš že by nějaký vodičky a mastičky na toto zabraly?no myslím že to bude placebo,geny neočůráš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Tak pak dej vědět jaks dopad. Mně se taky už většina vlasů přesunula z hlavy na záda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Pannenská moč by Ti mohla pomoct,ta prej je na fšechno ale je blbě k dostání. To jsou starosti,taky už mám víc vlasů na zádech než na hlavě, ale nějak mě to nechává klidným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Já sem taky klidnej, jen prostě chci trochu řepu, pro změnu. Nejhorší bude těch prvních 1-3cm, než to lehne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 ja pouzivam todle. rostou po tom jak divy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Ty si koleduješ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 nech si krátký....dlouhý haro se ti zamota do bajku a rozbijes si kokos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 ja pouzivam todle. rostou po tom jak divy Lopuchová? ...tak bacha, ať se Ti to nedostane na uši... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 (upraveno) Vůbec bych se toho nebál, navíc místa, která nepoléčí roztok se dají pohodlně přehodit. Upraveno 15. října 2013 uživatelem travex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Bierhanzlova mast, pro muže všech kast... na mezidobí čepici typ čupřina ... se omlouvám, já musel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 ja pouzivam todle. rostou po tom jak divyto musím zkusit,chci si nechat dole udělat pořádný afro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Se divím, že zatím nikdo nepřišel s klasickým receptem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 ja pouzivam todle. rostou po tom jak divyHm, má to i aplikátor.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Hm, má to i aplikátor.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 (upraveno) to musím zkusit,chci si nechat dole udělat pořádný afro tak určitě. navíc ta zázračná voda nezruinuje rozpočet budoucí máničky - stojí 20 kčs včetně aplikační trubičky Upraveno 15. října 2013 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 to musím zkusit,chci si nechat dole udělat pořádný afro bacha na to kámo...tady ještě jeden odkaz na film, co jsem dával 0:568:00 ...něco pro Tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 bacha na to kámo...tady ještě jeden odkaz na film, co jsem dával 0:568:00 ...něco pro Tebe tak to je dobrý to bych na něm mohl nosit pak i dredy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Nechal jsem to na prirode a ted jen kazde 2 mesice udrzuju pristrihnutim. A haro tam je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se