Přejít na obsah

IWC Pilot's Mark XVII // Big Pilot's Perpetual

IzTaPa

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Měsíční fáze na těch BP je prostě k sežrání. Ten detail z toho dělá nekonečně zábavný hodinky. Tak strašně seriózní věc jako věčný kalendář a přitom to jde takhle hravě. Tohle z IWC dělá velkou značku a z kupce těchto hodinek chlapa s duší kluka.

Absolutní pecka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty marky jsou dokonale ... skoda, ze je jich jen tisicovka, je to totiz prvni A. limitka v oceli, kde bude cena pod 250t, dle info je o ne obrovsky zajem v asii, kam poputuje vic nez polovina produkce, velka cast ma jit do statu a evropa par vyvolenych iwc butiku, ktere jeste budou selektovat dle prodeju, uz ted, chvilku po predstaveni, ma iwc objednavky presahuji celou limitku :(

Odkaz ke komentáři

Já jsem asi už stará konzerva. Perpetual podle mně nepatří na typ hodinek jako jsou BP. Marky by byly dobrý, ale zas mi tam vadí ta hvězdička na vteřinovce (i přesto, že je tam kvůli Malýmu princovi) Obecně je už podle mě konec "zlatejch časů" v designu a zpracování hodinek. No, sorry - možná jsem fakt zaprděná konzerva:) 

Odkaz ke komentáři

Když si prohlížím katalog IWC z roku 2001, tak mi připadá,že všechny ty modely dávají smysl. O pár let později už mám pocit, že začala honba za tím, kdo přijde s větší absurditou. Značky, kterých jsem si vážil, obdivoval je a věděl jsem, co se od nich dá očekávat najednou chytily nějaký globalizační virus a začaly produkovat bezpohlavní naleštěné parády pro snoby a rychlozbohatlíky. Ale je taky docela možný, že ten vlak ujíždí jenom nám několika opozdilcům a všichni ostatní, kteří stačili v pohodě naskočit se spokojeně vezou.:)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník JakubWatches

Ta sekundovka urcite ne, zbytek je zajimavej.

Mne osobne se rytiny kterych sem si vsiml prvne to byli Galapazsky zelvy, pak Laureus foundation nelibej, prijde mi to navic a nerad to rikam hrozne ''amaterske'' ryti.

Odkaz ke komentáři

Ono to amaterske ryti vypada v realu velmi dobre. Mne se to treba libi, mam rad veci s nejakym odkazem, mozna jsem detina, ale podle obrovskeho zajmu z celeho sveta zrejme nejsem sam :)

Třeba ten Laureus, tam to bylo vyloženě jak od dítěte - fakt amatérský :D :D :D

BTW hvězda na vteřinovce, princ na dýnku, princ na měsíční fázi, pokud by tam nebyli, už to nebude Exupéry ;)

Odkaz ke komentáři

Bandi: presne tak, ta hvezda je dokonaly a nevtiravy odkaz, v realu v pohybu to rusit nebude a rytinu na zadech jako detsky fanda maleho prince vylozene zeru...   :tongue_ss:

Bandi a Gas: Nepřemlouvejte mě - nejdu do nich! :)

Upraveno uživatelem romulada
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...