Rudina Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 a když se picnu jako Zlojasna a ztratím je, tak to tak nebolí. Navíc tyhle hodinky jsou o pocitu, ale i o kráse, měl jsem modrý s potápěčem a spousta lidí mi říkala jak krásný hodinky mam, Hujery, Doxy, Alpiny mi ještě nikdo z běžných lidí nepochválil. Měl jsem čtvery a všechny jsem prodal, tak si tak říkám, že jsem si jedny měl nechat. Líbí se mi jak tu kluci koupí pár kousků a různě je skládají, Už vidím, jak to někdo dělá s Rolexskama.
martar Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 (upraveno) Ehmm.. já se to chystám d?lat s Omegama na nošení.. samozřejmě vratná úprava bez poškození, s zachováním origo dílu (lunety)... amfibismus v krvi se nezapře Edit: a pokud vím, tak v Rolex sekci taky alespoň jeden experimentátor je, taky měnil lunetu za jinou, z jiného modelu... Upraveno 18. srpna 2016 uživatelem martar
Rudina Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 jasně, ale v rámci takových menších úprav, ale že by někdo rozebral troje rolexsky a různě je skládal to asi nehrozí
morbo Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 (...) Tak, a pro všechny: práce na superamfibiích započaly. Při mém tempu bych si je mohl nadělit k šedesátinám superamfibie1.jpg superamfibie2.jpg superamfibie3.jpg Ehmm.. já se to chystám d?lat s Omegama na nošení.. samozřejmě vratná úprava bez poškození, s zachováním origo dílu (lunety)... amfibismus v krvi se nezapře Edit: a pokud vím, tak v Rolex sekci taky alespoň jeden experimentátor je, taky měnil lunetu za jinou, z jiného modelu... Martare, jen taková kontrolní otázka, to se jedná o 2 samostatné projekty nebo můžeme čekat velké finále definitivních diverů pro Martara ? Díky.
martar Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 (upraveno) tos neměl, teď to nebude už překvapení Ne, jsou to dva projekty. Upraveno 18. srpna 2016 uživatelem martar
morbo Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Je to jenom fotografie jednoho z prototypů, ta o finálním produktu neřekne naprosto nic. Naopak se domnívám, že teď teprve bylo zaseto semínko pochyb ? PS: Jak pokračují práce na projektu Já, amphibius, smím-li se zeptat, ty indexy z Vantablacku už jsou ve výrobě?
martar Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 nepokračují vůbec, nemám čas, resp. jsem zatím jen udělal nějaké pokusy s radiálním brusem na kusu plechu. V září budu mít dovolenou, třeba s tím pohnu.
travex Odesláno 18. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Takže se jede tak nějak podle plánu. Mimochodem, meranom už prodává i čistě mosazné lunety, pokud by chtěl někdo "bronz stajl" a nechtělo se mu zrovna pracovat se smirkem.I když vlastnoručně oškrabaná luneta udělá jistě větší radost.
Roman-ZA Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 ..... vlastnoručně oškrabaná luneta udělá jistě větší radost.Tak ta mi spravi tu najvacsiu radost
morbo Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Se mi dneska cestou ze závodu připletla do cesty hospoda, tak jsem pro zichr pořídil taky rovnou dva "bronz stajly". Múza se dostavila záhy.
travex Odesláno 18. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 (upraveno) Tos mi připomněl, že dvě kuželky na mě taky čekají, neměl bych je tam nechat samotné dlouho. Edit: a ještě fotku, abych tu jen tak neprndal Upraveno 18. srpna 2016 uživatelem travex
Juraj11 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Martare, jen taková kontrolní otázka, to se jedná o 2 samostatné projekty nebo můžeme čekat velké finále definitivních diverů pro Martara ? Díky. To je boží-kde se to dá sehnat ?
morbo Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Tak buď můžem zkusit překecat Martara, ať nám něco sestrojí, případně je něco málo třeba tady, akorát ten e-shop je v japonštině, tak si nejsem jistý, která varianta je víc v pohodě. Dotáhnout bychom to ale měli, teď dost frčí hodinky s lupou a tahle je asi jediná, kterou bych byl ochoten hrdě nosit.
morbo Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2016 Lube, to už jsem někde viděl. @ travex: Sem si hned říkal jesi si to ty u toho bazénu, ale zmátl mě ten klobouk. A aby řeč nestála tak přidám jeden experiment. Kua podle toho snad psal Jan Karafiát Broučky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se