Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

a když se picnu jako Zlojasna a ztratím je, tak to tak nebolí. Navíc tyhle hodinky jsou o pocitu, ale i o kráse, měl jsem modrý s potápěčem a spousta lidí mi říkala jak krásný hodinky mam, Hujery, Doxy, Alpiny mi ještě nikdo z běžných lidí nepochválil. Měl jsem čtvery a všechny jsem prodal, tak si tak říkám, že jsem si jedny měl nechat. Líbí se mi jak tu kluci koupí pár kousků a různě je skládají, Už vidím, jak to někdo dělá s Rolexskama.  :)

Odesláno (upraveno)

Ehmm.. já se to chystám d?lat s Omegama na nošení.. samozřejmě vratná úprava bez poškození, s zachováním origo dílu (lunety)... amfibismus v krvi se nezapře :D

Edit: a pokud vím, tak v Rolex sekci taky alespoň jeden experimentátor je, taky měnil lunetu za jinou, z jiného modelu...

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

(...)

Tak, a pro všechny: práce na superamfibiích započaly. Při mém tempu bych si je mohl nadělit k šedesátinám :)

attachicon.gifsuperamfibie1.jpg

attachicon.gifsuperamfibie2.jpg

attachicon.gifsuperamfibie3.jpg

Ehmm.. já se to chystám d?lat s Omegama na nošení.. samozřejmě vratná úprava bez poškození, s zachováním origo dílu (lunety)... amfibismus v krvi se nezapře :D

Edit: a pokud vím, tak v Rolex sekci taky alespoň jeden experimentátor je, taky měnil lunetu za jinou, z jiného modelu...

Martare, jen taková kontrolní otázka, to se jedná o 2 samostatné projekty nebo můžeme čekat velké finále definitivních diverů pro Martara ? Díky.

post-35198-0-53758100-1471516429_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

:D tos neměl, teď to nebude už překvapení :)

Ne, jsou to dva projekty.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Je to jenom fotografie jednoho z prototypů, ta o finálním produktu neřekne naprosto nic. Naopak se domnívám, že teď teprve bylo zaseto semínko pochyb ?

PS: Jak pokračují práce na projektu Já, amphibius, smím-li se zeptat, ty indexy z Vantablacku už jsou ve výrobě?

Odesláno
:) nepokračují vůbec, nemám čas, resp. jsem zatím jen udělal nějaké pokusy s radiálním brusem na kusu plechu. V září budu mít dovolenou, třeba s tím pohnu.
Odesláno

Takže se jede tak nějak podle plánu.

Mimochodem, meranom už prodává i čistě mosazné lunety, pokud by chtěl někdo "bronz stajl" a nechtělo se mu zrovna pracovat se smirkem.

I když vlastnoručně oškrabaná luneta udělá jistě větší radost.

Odesláno

..... vlastnoručně oškrabaná luneta udělá jistě větší radost.

Tak ta mi spravi tu najvacsiu radost :D

Odesláno (upraveno)

Tos mi připomněl, že dvě kuželky na mě taky čekají, neměl bych je tam nechat samotné dlouho.

Edit: a ještě fotku, abych tu jen tak neprndal

060_ss8_zpsgkyq2brz.jpg

Upraveno uživatelem travex
Odesláno

Martare, jen taková kontrolní otázka, to se jedná o 2 samostatné projekty nebo můžeme čekat velké finále definitivních diverů pro Martara ? Díky.

To je boží-kde se to dá sehnat :) ?

Odesláno

Tak buď můžem zkusit překecat Martara, ať nám něco sestrojí, případně je něco málo třeba tady, akorát ten e-shop je v japonštině, tak si nejsem jistý, která varianta je víc v pohodě.

Dotáhnout bychom to ale měli, teď dost frčí hodinky s lupou a tahle je asi jediná, kterou bych byl ochoten hrdě nosit.

Odesláno

Lube, to už jsem někde viděl.

dedictvi_aneb_kurvahosigutntag4.jpg

@ travex: Sem si hned říkal jesi si to ty u toho bazénu, ale zmátl mě ten klobouk.

A aby řeč nestála tak přidám jeden experiment. Kua podle toho snad psal Jan Karafiát Broučky.

post-35198-0-75201000-1472331086_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...