Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vtipný je, že by to asi opravdu šlo /míněno limitka z Čistopole/. Potíž je v tom, že bychom se asi nedokázali dohodnout na jednom designu. Leda objednat jen limitková dýnka a sadu těsnění :)

Odesláno

No rikam, limitka Nu pagadi by musela bejt s kotvickou... a to rikam jako clovek, kterej zrovna tenhle design povazuje za cirkusacky nevkus (neberte to osobne, 100 lidi = 100 chuti). Ale libi, nelibi... stejne bych to koupil, znam se :D Dynko jde koupit i u meranomu, klidne by to slo i svepomoci, v nejhorsim pripade. Ale jak uz bylo zmineno, pokud je to "Edice Rusakov", ma to 6,5 roku cas :)

Odesláno

Nejsem si jist zda to považovat za počáteční nadšení když tuhle raritu nechci sundat z ruky ani při práci (fajnové, na hrubou si fakt beru Kienzle, malé televize nebo pyžamo).

post-38505-0-56778100-1475445269_thumb.jpg

Odesláno

Každopádně mě udivuje přesnost. Před dodávkou jsem je nechal za malý příplatek (řekněme čtvrtinový než u nás) servisovat v Rusku, za posledních sto hodin bez odchylky.

Odesláno

Poslušně hlásím, že jsem opět zde.

A pak že do řeky Kama dvakrát nevstoupíš.

Toužebně očekávaná zásilka dorazila minulé pondělí poté, co jsme v neděli odjeli na dovolenou. Dovedete si představit, jak jsem si ji asi užil...

Mosazná luneta už je zakopaná na dvoře pod pařezem tlejícího ořešáku, který ochcávají psi, a čeká na krásnou patinu, jež mě nadchla u travexových lunet.

post-33141-0-76044900-1475474234_thumb.jpg

První sprchování odhalilo klasický neduh amfibií, tedy z výroby nedotažené dýnko. Hned jsem je tedy otevřel, abych vyhnal mlhu a zkontroloval, jestli tam bábuška na lince nezapomněla vložit nějaké kolečko. Vypadá to, že je tam zhruba všechno.

post-33141-0-25419100-1475474305_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Nevím, jestli je to limitka nebo standard u tohodle pouzdra, ale líbí se mi to. U 420 to nebylo.

S tím morbem jsi mě teda vystrašil, protože já jsem to dýnko po vybalení hned zkusmo dotáhl a zdálo se mi to OK. Přesto tam nateklo, takže jsem to po vysušení raději dorval na cara. Pak jsem to zatím ještě nezkoušel, abych si nenamočil NATO, už je chladno. Jestli tam teče sklem, tak se picnu. Jde to nějak vyřešit, když jsi na pustém ostrově a máš s sebou jen kladivo, hasák a svářečku, nebo se to musí poslat na reklamaci?

edit: Než se mě na to někdo zeptá, tak bych chtěl říct, že ano. Korunku jsem měl dotaženou.

Upraveno uživatelem 5etter
Odesláno

Neblaznite s tym zatekanim. Ja mam normalne strach ich vziat do vody (ony tam teda v nej este ani neboli :D

Odesláno (upraveno)

Neblaznite s tym zatekanim...

Tak honem do vany, já to těm svejm už neprovedu, výsledku bych se asi bál, ale pod proudem vody už byly a nic.

...................

Taky máte každej den nový vlásečnice na sklíčku? Já ten akryl nedávám. ( ne, nechci slyšet nic o leštění skla :) )

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Hlavně nepanikařte, jsou to potápky.

No dobře, občas se objevil nějaký exces, ale je to daň za tu cenu - občas někdo vylosuje černého Petra. 

5etter se dnes naloží do vany a potom jistě udělá reportáž, osobně teda doufám, že jen textovou  :)

Jinak ten červený držák strojku mě opravdu překvapil. Ono je to teda celkem fuk, co je uvnitř, jen že to není úplně obvyklá barva.

Pokud někdo touží po průhledném dýnku, tak bych zvážil ocelovou variantu.

stainless-steel-movement-holder-for-24xx

Pozn.: vlásečnice neřeším, jednou za čas to vezmu zubní pastou a papírovým kapesníkem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...