martar Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 (upraveno) Hmm, alespoň jednou za život vykonat pouť k Šmiguli/e, to vypadá jako zajímavá tradice moravských, slezských a českých amfibistů. Moravané by teda mohli letos začít, abychom věděli, jestli to funguje nemůže to množství mosazných lunet otrávit kořenový systém památné hrušn?? Upraveno 9. října 2016 uživatelem martar
travex Odesláno 9. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Jen bych tu rád upozornil, že 0. ročník už začal.
Roman-ZA Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Konecne ste neznalemu objasnili, co je to Smigula
simsa Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 dnes.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 9. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2016 A teď jen čekat na patinu. Mimochodem, nedrhne tento typ o korunku?
simsa Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Nedrhne vůbec.Na té fotce to není vidět,ale v reálu je to supr.Lepší jak ten chrom.Děkuji za inspiraci.
5etter Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 Před... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...a po Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jestli se simsa travexovými hodinkami inspiroval, tak já jsem je sprostě okopíroval. Je to prostě nejlepší kombinace... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. K dokonalosti už mi chybí jen dračí šňůra v ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 (upraveno) To říkám furt že na hory jedině s pořádnýma potápkama ? už jenom zašněrovat pohorky je čím dál větší free-diving. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. října 2016 uživatelem morbo
travex Odesláno 11. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2016 Se mi někde ztratily moje 090 s mosaznou lunetou, neviděli jste je někdo někde? Pozn.: dračí šňůra se dá nahradit vodítkem.
villain83 Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 Ahoj chlapi, zjistil jsem, ze bez Amphibii to nejak nejde, nemate prosim nekdo komplet rucky na vintazni kus? Dal jsem si uz poptavku, ale tady by to mohlo mit vetsi efekt, novy objednavat nechci, vypadalo by to divne, takze nejlip proste stary vybledy...predem diky za jakoukoli pomoc.
morbo Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 Hodinky sem nevidel, zato peknyho draka v sobotu...
martar Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Ahoj chlapi, zjistil jsem, ze bez Amphibii to nejak nejde, nemate prosim nekdo komplet rucky na vintazni kus? Dal jsem si uz poptavku, ale tady by to mohlo mit vetsi efekt, novy objednavat nechci, vypadalo by to divne, takze nejlip proste stary vybledy...predem diky za jakoukoli pomoc.Nový ručky z Čistopole vypadají dost vintage hned, jak vylezou z výroby a kdyžtak se dá experimentovat s lehkou patinací (expert Travex) nebo brutální patinací (expert Morbo)
villain83 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 (upraveno) Nový ručky z Čistopole vypadají dost vintage hned, jak vylezou z výroby a kdyžtak se dá experimentovat s lehkou patinací (expert Travex) nebo brutální patinací (expert Morbo) Vyborne, tahle informace mi staci, slo mi jen o to, aby nebyly nejaky echt leskly a ta bila lumi vylozene nerusila zbytek vybledlyho a zaslyho cifru. Diky:-) Upraveno 12. října 2016 uživatelem villain83
5etter Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 (upraveno) Se mi někde ztratily moje 090 s mosaznou lunetou, neviděli jste je někdo někde? Pozn.: dračí šňůra se dá nahradit vodítkem. To nevím. Já mám normální chromovanou, viz foto. Kontrolní otázka, soudruzi. Jestlipak víte, který významný strom roste v pozadí přesně mezi zelenou špičkou bedřichovického kostela a mokerským lomem na obzoru? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. října 2016 uživatelem 5etter
travex Odesláno 12. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Myslím, že je férové napomoct mapou, aby se člověk tak nějak zorientoval.
Jorge Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Pánové, prosím o odbornou radu. Dnes dopoledne mi moje tři roky staré amfibie bez varování přestaly jít. Existuje v Praze nebo jejím okolí hodinář, který by se mi na ně kouknul a poradil, jestli mám rovnou koupit nové v Meranomu? Klidně do SZ. Děkuji předem za pomoc.
5etter Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 Děkuji travexovi za doplnění odpovídajícího výřezu mapy. Překvapilo mě, že už Napoleon počítal s dálnicí a vidím tam i základy motorestu na Rohlence. Ať tu jen neplkáme o kravinách, doplním další volnou inspiraci díly slavných mistrů: Coolidge style Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
simsa Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 Pěkná fotka.Sedne tomu ta broušená kůže(bunda).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se