Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

20.2. objednavka (nebylo skladem), 24.2. odeslano, vcera doruceno.

Ten tah je zrudnost! Uz gugluju nake hadry :)

Budou na srazu ? :-)

Odesláno

Objednané 14.12.2016, doručené 10.1.2017

17.1. jsem je poslal na reklamaci.

28.2. odeslány zpět, zatím čekám, už tejden leží v Moskvě a nervozita roste.

Mezitím jsem si koupil troje další hodinky. Tak jsem si na ně odvykl, že až mi přijdou, dost možná hned půjdou do prodejního vlákna. To je magořina...  :mummy:

Odesláno

Mne ten ruský tracking nefunguje. Furt píše, že momentálne

je dáky problém.

Nesmíš na to uplatňovat striktní západoevropskou optiku a bude to ok. Rossija strana bolšaja...

Odesláno

To si raději koupím nějaký hodinky, než se cpát chemií. Ale díky za tip.

celé to dokážou vyléčit Casia již od 300,- Kč a problém promptně mizí

Odesláno

celé to dokážou vyléčit Casia již od 300,- Kč a problém promptně mizí

Léčba casiema dr. Frostieho:  česká chronobundusbande, výplach hodinkovnice, A158 a na cestu B640, aby si nestěžoval, že ho tu neléčili

doktor-grunstein-foto.jpg

Odesláno

Léčba casiema dr. Frostieho:  česká chronobundusbande, výplach hodinkovnice, A158 a na cestu B640, aby si nestěžoval, že ho tu neléčili

a k tomu dvojici F91W a CA53W, vy parchanti... :lol2:

Odesláno

Tak panove, nadsene jsem dorazil domu a pred dvermi balik! Rikam si ze by se USPS pochlapila a nenechala se zahanbit kralovskou postou?

9da554777f98f60f36ff4c298028d068.jpg

Navic si rikam, ze kluci americti jsou ke svym balickum velice citlivi, krabice netreba, i na hodinky staci pytlik.

No, neni tomu tak. Pres ocean to preci jen trva dele, takze misto Amfibii mi domu dorazily dva pary cedrovych Primek, ktere jsem objednaval predevcirem z Amazonu:

f256b0d2c6bdda0d31bb7162d90e5c7d.jpg

Doufam, ze mi odpustite tento nemistny zert, ale kdyz uz se tu resilo i Casio...

Odesláno

a k tomu dvojici F91W a CA53W, vy parchanti... :lol2:

Já uznávám všechno, přísnost musí bejt, bez přísnosti by se nikdo nikam nedostal. Jako když jsem sloužil na vojně..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...