RomanDz Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Odesláno 25. června 2017 (upraveno) Dnes jsem svoje "ruslany" vzal sebou na koupák - malá zatěžkávací zkouška, hodinky i já jsme obstály (já s dechem) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. června 2017 uživatelem RomanDz
little_w Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Odesláno 25. června 2017 Konecne se mi podarilo nasadit tu hladkou lunetu
Ricchie Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Pánové, pěkné to máte. Já bych měl k Amfibiím dotaz - už se mi podařilo lehce škrábnout "sklíčko", spíše je to taková šmouha než škrábanec, ale štve mě to. Máte někdo nějakou zkušenost s rozleštěním? Flanel+zubní pasta nebo tak něco? Děkuji.
Rudina Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 zubní pasta, dělal jsem to pravidelně
plazalien Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 ja sem si koupil totohttps://hodinar-frydl.sluzby.cz/polywatch-lestici-pasta-made-in-germanya de to tim paradne, chce to tak ctvrt hodky soulat...krouzit... a sklo (plexi) je jako nove
Roman-ZA Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 je to nehodne sa takto spytat, ale tu su ti pravi Amfibisti. nemal by niekto zaujem o 120512 a 420660?
dako Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 Na doleštění sklíčka je dobrý také filcový kotouč do Dremelu + taková ta leštící zelená pasta. S Dremelkou (nebo podobnou mikrobruskou) to je do minuty vyleštěné, není třeba nic ručně šudlit .
lub Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Odesláno 28. června 2017 na hnědé kůži z aliexpressu. kvalita řemenu mě příjemně překvapila. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jirka19 Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Odesláno 3. července 2017 Dneska provětrávám ruskýho potápěče:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Odesláno 3. července 2017 Ja mam porad radost z tech 420 s hladkou lunetou. Podle mne vypadaji k sezrani.
Dokusan Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Odesláno 3. července 2017 Chlapi celkem vám závidím. Prodal jsem poslední Amfibie a bude čekat na limitku.
travex Odesláno 3. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2017 Ty 2 roky utečou jako voda.
Dokusan Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Odesláno 3. července 2017 JJ, navíc mám teď víc než adekvátní náhradu
MíraMíra Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Odesláno 3. července 2017 Ja mam porad radost z tech 420 s hladkou lunetou. Podle mne vypadaji k sezrani. Tohle vypadá fakt zajímavě.Palec nahoru.
plazalien Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Odesláno 3. července 2017 me se libi ta festovni korunka, uz jsem na ni na meranomu koukal a asi neodolam
Mirino Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Škoda, že ta nerez hladká luneta nemá vyznačený jeden pevný bod. Stačila by třeba červená ryska nebo trojúhelník jako šipka, nebo jedna červená tečka. Na spoustu věcí by to stačilo a ani by nemusela být luneta cejchovaná komplet. Předpokládám, že přestože je hladká, neztratila možnost otáčení.
little_w Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 No tak jelikoz ji neni za co chytit, a podle ceho se orientovat, tak ti covece ani nereknu. Jako otacet se otaci, teoreticky... ale jak to poznat? Pod prstama to klouze, fakt to ani hmatem nepoznas, jestli jsi to pootocil. Daji se koupit lunety, resp. vlozky s pouze jednim bodem videl jsem stribrnou a cernou. Ale to uz neni ono.
Mirino Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Pro tu prdel....zkus na ní udělat čárku, třeba centrofixem abys měl pevný bod podle kterého vidíš jestli se to točí. Sorry, že tě takto úkoluju, ale zajímá mě to...Myslím, že případná úprava hladké lunety na lunetu s ryskou by nebyla tak náročná.
little_w Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Tak jsem ti to teda vyzkousel. Rukou to neotocis ani za nic. Otaci se to v pohode, ale nemas to za co chytit. Otocil jsem to nakonec tak, ze jsem to chytil takovou tou protiskluzovou gumovou podlozkou. Otaci se to stejne lehce / stejne tezce (podle toho, jak si zohnes ten dratek, ze) jako normalni luneta. Ale nemas naprosto zadny zachytny bod. Jednak je hladka a tim padem klouze, a potom taky ten uhel zpusobuje, ze z toho ruka spis klouze nez aby to poradne chytla. Takze bych rekl, ze tudy cesta nevede - pokud nebudes mit u sebe porad kus nejake gumy na uchyt. Staci tak?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se