Návštěvník LONGINES Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Odesláno 28. července 2017 Krásný 420tky na hezkým meshi - to bude mít 5etter zase jednou velikou radost
travex Odesláno 28. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2017 Martarova příhoda mě vedla k tomu, že bychom si měli osvěžit bezpečnost práce. Tak začneme třeba s ještěrkou.
Frostie Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Odesláno 28. července 2017 já bych nechodil tak daleko a zůstal bych u Koudelkova působení v autoservisu...
martar Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Odesláno 29. července 2017 ... tlemím se tady Klausovi ještěrkáři a trochu mu závidím, že se uměl narodit ve správné době na správném místě...
dako Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Odesláno 29. července 2017 Jj...klause jestěrkáře nam přehrávají každý rok, při pravidelném ročním přeškolení z BOZP
travex Odesláno 29. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2017 Pořádné zulu je holt jiná písnička, než ti vaši trhači froťáků.
lub Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Odesláno 29. července 2017 (upraveno) Pořádné zulu je holt jiná písnička, než ti vaši trhači froťáků.to je, nebál bych se říci, skoro až něžná fotečka.. no, mě furt čekaj nějaký dodělávky. to je nekonečný.mimochodem, ten perlon, taková socka divná za pár šupů, je docela pohodlnej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. července 2017 uživatelem lub
martar Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Odesláno 29. července 2017 (upraveno) Lube, to je montážní pěna mezi tou příčkou ze sádroše a stěnou? Edit: to snad ani neni sádroš... Upraveno 29. července 2017 uživatelem martar
lub Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Odesláno 29. července 2017 proč myslíš že ne? hele, hlavně se mi nevysmívej, neraď a nezatracuj , s SDK jsem si hrál poprvé. je tam dřevěný hranol mezi stěnou a profilem, pěna apod.. budu stěrkovat a tmelit a tak. bude to pěkný. musí bejt!
martar Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Odesláno 29. července 2017 Nevysmívám, neradím, nezatracuju jen mě zmátlo nestandardní umístění šroubů nasvědčující absenci konstrukce z kovových profilů, to je celé. Krásný to bude určitě, jako každá vlastnoruční práce
Návštěvník LONGINES Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Odesláno 29. července 2017 Pořádné zulu je holt jiná písnička, než ti vaši trhači froťáků. Vypadá jak z kindrvajčka
travex Odesláno 29. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2017 to je, nebál bych se říci, skoro až něžná fotečka.. Já jsem vlastně hrozně citový a nedovedu to překonat..
martar Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Odesláno 29. července 2017 Pokračujem ve froté vlně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 Martare, tys byl dycky rebel. Fotka super, úplně to vidím viset ve velkoformátu někde v galerii jak u toho stojím se sklenkou bílého vína a šeptám u toho manželce do ucha "miláčku, tohle je Ručníková genocida od mistra Martara z cyklu Konečné řešení froté otázky ".
martar Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 Jen si dělej sofistikovaný srandičky z konzervativního kolegy, bro
plazalien Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 ja se prosim hlasim o lunetu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 30. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2017 ja se prosim hlasim o lunetu Dobře, +1 luneta za kérku, ale pokuta -2 lunety za šok z toho mišelína. Jinak tady je po dešti, najednou z ničeho nic.
plazalien Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 uz mlcim, ale tech bobuli co se musi sezobat pro takovou postavu
travex Odesláno 30. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2017 Má to napuštěný syntholem - stačí to zadal do googlu, dát obrázky a člověk se může celkem dobře pobavit, co vše je možné.
morbo Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 Tak sem o tom hluboce přemejšlel a kdybych musel nechat jenom jedny, tak zůstanou tyhle noudejty. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se