Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Krásný 420tky na hezkým meshi - to bude mít 5etter zase jednou velikou radost  :P  ;)

Odesláno

... tlemím se tady Klausovi ještěrkáři a trochu mu závidím, že se uměl narodit ve správné době na správném místě...

Odesláno

Jj...klause jestěrkáře nam přehrávají každý rok, při pravidelném ročním přeškolení z BOZP :)

Odesláno (upraveno)

Pořádné zulu je holt jiná písnička, než ti vaši trhači froťáků.

to je, nebál bych se říci, skoro až něžná fotečka..

no, mě furt čekaj nějaký dodělávky. to je nekonečný.

mimochodem, ten perlon, taková socka divná za pár šupů, je docela pohodlnej.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem lub
Odesláno (upraveno)

Lube, to je montážní pěna mezi tou příčkou ze sádroše a stěnou?

Edit: to snad ani neni sádroš...

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

proč myslíš že ne? hele, hlavně se mi nevysmívej, neraď a nezatracuj :D, s SDK jsem si hrál poprvé. je tam dřevěný hranol mezi stěnou a profilem, pěna apod.. budu stěrkovat a tmelit a tak. bude to pěkný. musí bejt!

Odesláno

Nevysmívám, neradím, nezatracuju :) jen mě zmátlo nestandardní umístění šroubů nasvědčující absenci konstrukce z kovových profilů, to je celé. Krásný to bude určitě, jako každá vlastnoruční práce :)

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Pořádné zulu je holt jiná písnička, než ti vaši trhači froťáků.

cANjBtT.jpg

Vypadá jak z kindrvajčka  :P  ;)

Odesláno

Martare, tys byl dycky rebel. Fotka super, úplně to vidím viset ve velkoformátu někde v galerii jak u toho stojím se sklenkou bílého vína a šeptám u toho manželce do ucha "miláčku, tohle je Ručníková genocida od mistra Martara z cyklu Konečné řešení froté otázky ".

Odesláno

Tak sem o tom hluboce přemejšlel a kdybych musel nechat jenom jedny, tak zůstanou tyhle noudejty.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...