Návštěvník LONGINES Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Moc hezký!Ale jak to ten mobil barevně zkreslil, tak sem si nejdřív myslel, že to sou ty bronzovky 1967
deafslap Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Jsou tu moc pěkný fotky, to neumím. Ale vyměnil jsem na svých prvních Vostokách tah, ten originál fakt kouše tak dávám fotku. Je to obyčejný tah z hodinářství na rohu, za pár korun, ale hodinky se hned nosí dobře a působí mnohem lépe na ruce. Kupoval jsem je z náhlého popudu, ale možná vážně nebudou poslední. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mikymik Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Já myslím, že takhle právě to pravé amfibijství propuká. Těm hodinkám není žádný tah, řemen či luneta dost dobrá. Naopak fotky z přírody jsou vždy takové symbiotické, jsou stejně dokonalé. Na tuhle krásu by EU měla uvalit alespoň 22% daň.
morbo Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Je pěkná, asi focená z podobného místa. Ty už si zase spadl do hrobu, bro?
mikymik Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Kujva, proč jsem vždycky ten poslední, co něco pochopí...
Návštěvník LONGINES Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 (upraveno) No tak za největšího retardu se tu mezi vámi skromně považuji já Nebo co si myslet o někom, kdo zbabrá i takovou banalitu, jakou je zkrácení tahu Upraveno 21. listopadu 2017 uživatelem LONGINES
5etter Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Tak to byla rychlovka: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nyní už úspěšnému doručení kromě České pošty nestojí nic v cestě.
Jirka19 Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Já objednal 4.11. ze Sovietu a 20.11. přišly, takže dnes mě čeká radostná cesta na počtu:-) Pak budu vybírat tuningové díly a to jak na nové 710 (jsem zvědav na verzi pouzdra), tak na 120, který už nějakou dobu mam.
deafslap Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Nebo co si myslet o někom, kdo zbabrá i takovou banalitu, jakou je zkrácení tahu buď v klidu, já s tím chodím k hodináři
Vladimirovna Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 (upraveno) Deafslap: hezké a ne moc velké, líbí se mi Upraveno 21. listopadu 2017 uživatelem Vladimirovna
deafslap Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Vladimirovna: díky, na dnešní poměry vlastně malé hodinky
Návštěvník LONGINES Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Tak to byla rychlovka: customs.JPG Nyní už úspěšnému doručení kromě České pošty nestojí nic v cestě.Tak super! To vypadá možná na konec týdne. Já sledoval zásilku a když mi můj tolik očekávaný balíček z Ruska paní listonoška nedonesla, sed sem po obědě do auta a zajel si pro ně na poštu. Byl to pátek a další čekání v sobotu a v neděli bych už psychicky nezvládl (znáte ten absťák). No, a pak už co následovalo všichni víte
Dokusan Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Já je mám od 17.11. v Praze. Tak doufám, že do pátku dorazí.20.11.2017 Výstup z vyměňovací pošty. 22000 Praha 12017.11.2017 Podací číslo zásilky přidělené v České republice: RR963734563VV. 17.11.2017 Převzetí zásilky vyměňovací poštou. 22000 Praha 12016.11.2017 Odeslání zásilky do České republiky. 10.11.2017 Zásilka převzata do přepravy.
Návštěvník LONGINES Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 No, obecně nevím, co tam na těch hodinkách ti naši celníci tak študýrujou. Ty je tam snad rentgeujou ze všech stran. Asi nepoznají rozdíl mezi Amfibií obecnou a Roládou urozenou:)
mikymik Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Když už mluvíte o těch celnících. Minulý týden mě tohle docela překvapilo. Byla to věc za 30 dolarů, ale daň se platila z +/- 55 a rozdíl dělal 5 dvanáctek na chalupě v hospodě. A hlavně tomu zase nějak nerozumím "Od 1. 5. 2016 platí dle Nařízení komise (EU) 2015/2447 čl. 139 to, že se poštovné (až na místo určení) zahrnuje do celní hodnoty zboží u všech druhů zásilek. Pokud nebude poštovné uvedeno na zásilce, nebo její výši nedoloží příjemce zboží, poštovné bude stanoveno dle platného ceníku České pošty (ČP). Dle Nařízení komise (EU) 2015/2447 čl. 138 odst. 3 se v případě zásilek označených na přiložených dokladech jako ?free shipping, ?free postage? poštovné musí započítat do celní hodnoty. Pokud je z průvodních nebo jiných dokladů patrné, že je poštovné součástí ceny skutečně placené (např. ?postage included?) ? poštovné se připočítávat nebude."
5etter Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Prostě když má např. Meranom poštovné zahrnuto v ceně, ale na venek to marketingově prezentuje jako "free shipping", tak to zaplatíš dvakrát, což se mi naštěstí nikdy nestalo. Z Ruska zatím vždy bez problémů.
mikymik Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 5etter, přesně. Před chvílí jsem si koupil boty a "poštovné zdarma". Ale ono zdarma není, ostatně jako nic jiného...
roza Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Zdravím ,dík za další inspirace a zábavnou kolektivní hru "Kde jsou mé hodinky" :-) Taky díky za tip na Favinova z eBay - k němu bych rád směřoval následující dotaz : u těch jeho cifrů s domalovanými indexy se dá očekávat vyšší úroveň svítivosti než u klasiky z Čistopole?Zkusil jste někdo ? Dik
ultrawatch Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Cifr nevím, ale mám od něj ručičky a opravdu svítí líp a dýl.Zdravím ,dík za další inspirace a zábavnou kolektivní hru "Kde jsou mé hodinky" :-) Taky díky za tip na Favinova z eBay - k němu bych rád směřoval následující dotaz : u těch jeho cifrů s domalovanými indexy se dá očekávat vyšší úroveň svítivosti než u klasiky z Čistopole?Zkusil jste někdo ? Dik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se