Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dokud jsem se nepodíval na Amazon, tak jsem byl přesvědčen že si Wizard koupil starý Amfibie s dobovým cifrem, kterých je na e-bay záplava. A oni jsou nový a LE  :lol2:

Odesláno

Pročítám to tu a učím se.

"Je celá černá a má velký, špičatý nos. Tvarem těla trochu připomíná tučňáka. Přestože se skoro pořád usmívá, tak se jí ostatní obyvatelé bojí, protože vypadá strašidelně. Kamkoliv přijde, tak tam všechno zmrzne."

Víte?

Odesláno

A tohle určitě stojí za zopakování (autor lze rozpoznat dokonalostí slohu):

Když natočíme vymezovací drátek tak, aby vyčníval z lunety jejím nejširším otvorem, posuneme lunetu do poloviny výšky pouzdra. Pak otočíme za vyčnívající konec drátku, až na jeho protilehlé straně dostaneme do šikmé polohy vedle sebe dvě jiné hrany drátku, nejdelší po tom, který už vyčnívá vpředu. Popostrčíme předním ostnem drátku tak, aby jeho dva kolmo vedle sebe se nacházející hrany pronikly protilehlým otvorem co nejvíce do lunety.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

:lol2: tak tohle už je moc :lol2: Já myslím, že wizard je náš člověk a že od teď už sem prostě neodmyslitelně patří :lol2: 

Jinak vřelý dík Travexovi za skvělé vysvětlení!

Odesláno

hustá fotka! tak konečně tam máš správnou lunetu.. :)

jinak co se dělo na předchozích stránkách...myslím, že do amfibií by se zmlsaní kocouři raději neměli vůbec pouštět, prostě na to nemaj, nepochopěj :D

Odesláno (upraveno)

jinak co se dělo na předchozích stránkách...myslím, že do amfibií by se zmlsaní kocouři raději neměli vůbec pouštět, prostě na to nemaj, nepochopěj :D

Podle slov jednoho mého kamaráda, taky Chronomagora, tak Wizard si ze všeho dělá pr.....l a dělal si ji i tady a to  od samého začátku. Dokonce je možné, že si ty Amfibie s nejhnusnějším cifrem na světě koupil jenom kvůli tomu.

Upraveno uživatelem ultrawatch
Odesláno

do amfibií by se zmlsaní kocouři raději neměli vůbec pouštět, prostě na to nemaj, nepochopěj  :D

Hele, já třeba oceňuji to, že ráno ještě šly a dokonce i celkem na čas. Po tom, co jsem to rozbalil, jsem myslel, že půjdou alespoň o 5 minut do mínusu, ale ne...

Dokonce je možné, že si ty Amfibie s nejhnusnějším cifrem na světě koupil jenom kvůli tomu.

Tak, já většinou vymetám ty temná hodinková zákoutí, no... a přiznávám, že jsem je koupil opravdu proto, aby byla pr d el. Vy tu furt kupujete ty nudné cifry s potápěči apod., v podstatě všichni stejné pouzdra, furt jenom likvidita, kua už jste jak ti Rolexáři  :lol2:  tak jsem chtěl, ať se trošku rozvlní vody...

Odesláno

Jak jsem tu pořád psal, že jen ty klasické jsou pravé. Noo, nebyla to úplně pravda a teď si říkám, že jsem měl do košíku hodit ještě i červenou.

Tak to budu muset napravit. To jsou nervy tohleto.

Odesláno (upraveno)
Odesláno

Změna je život.

paráda, moc se mi líběj. a ten mesh ke 420 hezky ladí.

jestli do dalších amfibií ještě půjdu, tak bych to viděl dost podobně.

Jak jsem tu pořád psal, že jen ty klasické jsou pravé. Noo, nebyla to úplně pravda a teď si říkám, že jsem měl do košíku hodit ještě i červenou.

Tak to budu muset napravit. To jsou nervy tohleto.

přijde mi, tyhle jsou na amfibiích nejlepší. viz ty Sváťovy 420 nebo neptuny výše, nebo ostatní co je tady máme. ty hodinky to pošle úplně jinam. proporce lunety, tvar, nabídka odstínů = všechno sedí.

Odesláno

Neptuny jsou moc pěkný kousek, ale problém je s pouzdrem, respektive s tahem. Jiný tam prostě nedáš, musíš nosit ten origoš.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...