lub Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 tyve proč to sem dáváš. to je furt něco, co bych hrozně potřeboval . korunky, dýnka, lunety, cifry, náramky..achjo ať ráno vybírám jak vybírám, do kapsy si pro sichr dycky strčim amfibie. no a dopadá to tak, že už dopoledne se amfibie stěhujou na ruku. šedá je dobrá: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 Nový tah a spona s potápečem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 Tak doufám, že napíšeš pořádnou recenzi a přidáš pár fotek na hodinkách ze všech možných úhlů.
Dokusan Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 Dokusan: tah vypadá dobře Vypadá dobře, je teda trochu lehčí, takže to nebude žádná vysoká kvalita, ale zpracovaný je hezky. Potápěč na sponě je ručně leptaný
Svatoslav Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 ať ráno vybírám jak vybírám, do kapsy si pro sichr dycky strčim amfibie. no a dopadá to tak, že už dopoledne se amfibie stěhujou na ruku. šedá je dobrá:20171127_105904.jpgSouhlasím s tebou, i ta šedá je dobrá. Tím, že si je sám dotvoříš tak jim i ledacos odpustíš, když jsi je koupíš protože je chceš, ne jen z recese, stává se s tebe tvůrčí osobnost a nekončící proces úprav a dokupování. Amphibie buď máš rád, nebo ne, nic mezi tím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. tyve proč to sem dáváš. to je furt něco, co bych hrozně potřeboval . korunky, dýnka, lunety, cifry, náramky..achjo ať ráno vybírám jak vybírám, do kapsy si pro sichr dycky strčim amfibie. no a dopadá to tak, že už dopoledne se amfibie stěhujou na ruku. šedá je dobrá:20171127_105904.jpgTo se ani nedivím, tyhle sou opravdu krásný a spolu s perlonem to musí bejt ještě ke všemu tak pohodlňoučký. Tendle ciferník s toudle lunetou je paráda! Strašně se mi líbí ty indexy! No a jinak co se Neptunu týče, asi na to kejchám, páč oproti stěžejkám bych tomuhle porychtungu moc neměl důvěru, je tobna mě nějaký už moc šroubovaný Upraveno 27. listopadu 2017 uživatelem LONGINES
5etter Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 Kocour je v troubě. Bližší informace zítra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 27. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 Poté, co prodělaly adjustaci cestou tam a zpět budou dělat +1s/den.
morbo Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 @ 5ettter: se nediv bro že to šlo tak dlouho, kdyžs tam zadal jenom křestní jméno a czech republic.
Návštěvník LONGINES Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 Morbo jo, a jak nám to, 5ettere můžeš udělat, že až zítra? My jsme netrpěliví a nedočkaví! Uka
Dokusan Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 Pár rychlých mobilovek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 27. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 Nejdřív to dle adresy chtěli doručit Petru Čechovi, no docela se ho asi dotklo, že nejsou pro něj.
5etter Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 Lonži, dočkej času jako ČTK TASSu. Dokusane, to vypadá zatraceně dobře. Zatím jsem tomu nevěnoval pozornost, ale jako vyloženě tahovej typ, kterej nemá rád pod rukávem mokrej hadr a navíc si na zimu pořídil epesní sedmsetdesítky, se na to budu muset mrknout.
Dokusan Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 (upraveno) No ten tah není žádnej zázrak, ale vypadá dobře, to ano. Já to stejně vidím na NATO nebo Corduru, kterou už mám taky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. listopadu 2017 uživatelem Dokusan
deafslap Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 v tý modrý sou výborný! Objednal jsem je tátovi, ale teď nevím jestli mu je dám
Dokusan Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 v tý modrý sou výborný! Objednal jsem je tátovi, ale teď nevím jestli mu je dám Ona ta modrá na stránkách Meranomu vypadá taková vybluta, ale na ruce to vypadá fakt pěkně. Předtím jsem měl 710 s klasickou modrou a ta mě za chvilku přestala bavit, tak jsem tam dal černej cifr a ten jim fakt sluší. Ale tyhle jsem chtěl mít s potápečem a k tomu prostě patří tato barva
Mirino Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 (upraveno) Přesně tak. Potapič potřebuje barvu mořské vody. Na tom černém cifru vypadá jak kosmonaut v meziplanetárním prostoru, kterému ujela před nosem kosmická loď. A odkuď že je ta fešná zelená cordura? Upraveno 27. listopadu 2017 uživatelem Mirino
Dokusan Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 A odkuď že je ta fešná zelená cordura?https://m.ebay.com/itm/hadley-roma-Originale-Cordura-CINTURINO-OROLOGIO-BOX-cuciture-ACQUA-resistere-/322372863319?varId=511313704145&txnId=1832200043011
Svatoslav Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 Dokusan, dobře sladěné.Edit: mě se drží 420. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se