Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tyve proč to sem dáváš. to je furt něco, co bych hrozně potřeboval :D. korunky, dýnka, lunety, cifry, náramky..achjo

ať ráno vybírám jak vybírám, do kapsy si pro sichr dycky strčim amfibie. no a dopadá to tak, že už dopoledne se amfibie stěhujou na ruku.

šedá je dobrá:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Dokusan: tah vypadá dobře :thumbsup_anim:

Vypadá dobře, je teda trochu lehčí, takže to nebude žádná vysoká kvalita, ale zpracovaný je hezky. Potápěč na sponě je ručně leptaný ;)

Odesláno

ať ráno vybírám jak vybírám, do kapsy si pro sichr dycky strčim amfibie. no a dopadá to tak, že už dopoledne se amfibie stěhujou na ruku.

šedá je dobrá:

attachicon.gif20171127_105904.jpg

Souhlasím s tebou, i ta šedá je dobrá. Tím, že si je sám dotvoříš tak jim i ledacos odpustíš, když jsi je koupíš protože je chceš, ne jen z recese, stává se s tebe tvůrčí osobnost a nekončící proces úprav a dokupování. Amphibie buď máš rád, nebo ne, nic mezi tím.  

Návštěvník LONGINES
Odesláno (upraveno)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

tyve proč to sem dáváš. to je furt něco, co bych hrozně potřeboval :D. korunky, dýnka, lunety, cifry, náramky..achjo

šedá je dobrá:

attachicon.gif20171127_105904.jpg

To se ani nedivím, tyhle sou opravdu krásný a spolu s perlonem to musí bejt ještě ke všemu tak pohodlňoučký. Tendle ciferník s toudle lunetou je paráda! Strašně se mi líbí ty indexy! 

No a jinak co se Neptunu týče, asi na to kejchám, páč oproti stěžejkám bych tomuhle porychtungu moc neměl důvěru, je tobna mě nějaký už moc šroubovaný :)

Upraveno uživatelem LONGINES
Návštěvník LONGINES
Odesláno

:lol2: Morbo  :lol2: 

jo, a jak nám to, 5ettere můžeš udělat, že až zítra?  My jsme netrpěliví a nedočkaví! Uka :)

Odesláno

Pár rychlých mobilovek

Odesláno

Lonži, dočkej času jako ČTK TASSu.

Dokusane, to vypadá zatraceně dobře. Zatím jsem tomu nevěnoval pozornost, ale jako vyloženě tahovej typ, kterej nemá rád pod rukávem mokrej hadr a navíc si na zimu pořídil epesní sedmsetdesítky, se na to budu muset mrknout.

Odesláno (upraveno)

No ten tah není žádnej zázrak, ale vypadá dobře, to ano. Já to stejně vidím na NATO nebo Corduru, kterou už mám taky

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

v tý modrý sou výborný! Objednal jsem je tátovi, ale teď nevím jestli mu je dám :)

Ona ta modrá na stránkách Meranomu vypadá taková vybluta, ale na ruce to vypadá fakt pěkně. Předtím jsem měl 710 s klasickou modrou a ta mě za chvilku přestala bavit, tak jsem tam dal černej cifr a ten jim fakt sluší. Ale tyhle jsem chtěl mít s potápečem a k tomu prostě patří tato barva :)

Odesláno (upraveno)

Přesně tak. Potapič potřebuje barvu mořské vody. Na tom černém cifru vypadá jak kosmonaut v meziplanetárním prostoru, kterému ujela před nosem kosmická loď.

A odkuď že je ta fešná zelená cordura?

Upraveno uživatelem Mirino

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...