Návštěvník eloga Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 (upraveno) tvl, to je ruský Orlík ne? podle toho ptáka na cifru..ne? *** Upraveno 20. února 2018 uživatelem eloga
brut12358 Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Na cifru žádný pták není ale není hamba si nasadit brýle.
travex Odesláno 20. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Komandirskie 3133, tady jsem je asi ještě neviděl. Rozhodně máš velmi netuctové hodinky!
ultrawatch Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Je tam kotva, tak to sem asi patří A safra,docela raritní kousek,gratulace.
Návštěvník LONGINES Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Tak kousek sice pěknej, ale já se raději vrátím k tý fólií. Mr. Igelit, neposlouchej je, je sice pravda, že si lepím na sklíčka hodinek fólie, ale výsledek zdaleka není tak tragickej, jak ho místní zpustlí kulturní barbaři popisují. Oni závidí, jednomu do nich teče sotva s nima vleze pod sprchu, druhýmu se zas zastavují a mě závidí mojí láskyplnou péči, kterou (jako každý správný fanda do hodinek) hodinkám věnuji a ony mi to vracejí formou 100% vodotěsnosti a 100% přesném chodu. Jo, vovovovoni si hrajou, že sou inteligentní a vzdělání páni ze srdce Evropy, ale chovají se k hodinkám spíš jako Vikingové k válečný kořisti, pozor na ně!
Mr. Igelit Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Tak vypadá to jako by tam nic nebylo, ale já nevim, jestli to pro mě neni zbytečný :-) Přece jenom je nebudu nosit zas tak často.Navíc si nepamatuju, že by se mi někdy na hodinkách podařilo udělat nějakej zářez, natož na sklíčku. Dokonce i moje Casio F-91W, které používám coby chytrý fitness náramek (brilantně ukazují čas) při práci s železem, vypadají stále jako nové. V běžném denním životě jsem opatrnej a všechny nebezpečný věci dělám pravačkou... Mimochodem morbosilikon je objednán, listonoška s ním jistě brzy přispěchá.
Návštěvník LONGINES Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Jasan Ále to já jen tak, abych místním vrátil jejich rejpavičnost a abysme si vyjasnili účty - šák oni vědí
little_w Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Abychom se tak nějak vrátili k původnímu tématu (modrá guma) tak pro lepší představu přikládám ještě jedno aktuální foto. Morbo, rano po ceste do rachoty jsem si zrovinka rikal, ze musim nejakou takovou fotku Lonzinovi udelat, at ma radost Takze dik zes me toho usetril
Návštěvník LONGINES Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Morbo, rano po ceste do rachoty jsem si zrovinka rikal, ze musim nejakou takovou fotku Lonzinovi udelat, at ma radost Takze dik zes me toho usetril Ničitelé, vrazi hodinek!Náhodou celý todleto s tou fólií nemám ze svý hlavy, ale čet sem o tom na nějakým zahraničním (tuším, že německým) hodinkovým fóru, abych se dověděl něco víc o svých Longines Flagshipech. By ste se divili, pánové, kolik lidí tam takhle nosí svoje hodinky oblečený,od nejlevnějších baterkáčů až po ty nejdražší kousky se safírem. Dokonce sem tam kdysi i našel odkaz na prodejce, který přímo ty fólie vyráběl na všechny tvary a rozměry sklíček, lunet, korunek, spon atd. Lenže to sou kulturní nositelé a obdivovatelé náramkových hodinek, tady mám dojem, že se hodinky dostaly na tlapy nějakých prehistorických tiranosaurů.
Hans Gruber Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Přemýšlím, že bych si udělal radost a místo mého Vostok limitu 1500-2000 Kč vybral něco z této nabídky.https://meranom.com/en/amfibia/Má někdo zkušenost, nebo viděl naživo model Turbina / Black Sea nebo Reef ?
Dizzy Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Pozde, ale prece se chci zapojit do diskuze o gume, ja mam tuhle gumu https://www.strapshop.cz/campagnolo-synteticke/campagnolo-sport a je sice tlusta, ale rekl bych ze pomerne poddajna.JInak nedoporucuji k nakupu https://meranom.com/en/amphibian-classic/spare-parts/bezel-02-20-30-40-black.html a podobne. je to asi puvodne pro nejake Seiko (ma to na dolni strane takove zlabky,asi pro kulicku aby to cvakalo) a zpracovani mi prijde vyrazne horsi nez ty uzke lunety.
travex Odesláno 20. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Navíc se tou širší člověk připraví o univerzálnost, protože úzká pasuje na všechna pouzdra (tj. nedrbe do korunky).
Dizzy Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 No nedelal bych si z LONGINESE kvuli te folii legraci.V sobotu jsem vyrazil na koncert s Amphibiany bez folie a dobre to nedopadlo, nejmene vlozku lunety budu muset vymenit
Návštěvník LONGINES Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 No, tak narozdíl od místních rasů hodinek odpovím, a mě by se líbily tyhle dvoje: Reefy a Černý moře . A nebo bych se na tohle vykašlal a kouknul se třeba na tyhle . Mám prostě rád štyryadvacetihodinovou fičuru
Návštěvník LONGINES Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 No nedelal bych si z LONGINESE kvuli te folii legraci.V sobotu jsem vyrazil na koncert s Amphibiany bez folie a dobre to nedopadlo, nejmene vlozku lunety budu muset vymenit IMG_20180217_203841_HDR.jpgHa! Vidíte to?! Vidíte? Tak! Díky DIZZY! Aspoň jedna spřízněná duše! Jů teda ale DIZZY, ty musely projet snad samotným peklem
Návštěvník LONGINES Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 Ješte jedna roztomilá, měkoučká fotečka pro našeho náčelníka, on tyhle věcičky strašně rád - právě objednanej prvotřídní perlon.
Mr. Igelit Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 Tak morboguma dorazila: Musím říct, že ač to na první ohmat nevypadá, tak je fakt docela pohodlný. Před instalací jsem ho důkladně prohnětl v ruce, to trochu prolomilo ledy a teď je super. A dokonce mi velikost padne přesně na dírku! Zatím jsem skoro u každého řemenu potřeboval díru přesně mezi :-) Narval jsem do něj tlusté stěžejky (ať je to bytelný!), což ho trochu shrnulo u stěžejek, ale to ještě poladím. Takže děkuju moc za tip!!
malbur Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 Nevíte jestli existuje nějaká databáze Amphibia ciferníků? Celkem by mě zajímalo jestli existuje i jinak barevná varianta jednoho cifru. Jinak Meranom má na svém fb nějaké novinky...
Heini Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 Jéžiš, ty žluté jsou super. Že by to byly moje první Vostoky?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se