Návštěvník eloga Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 O Japonsku tu nebyla řeč, je to o fontu ruských hodinek, mě se nelíbí. Víc to nemá cenu řešit.***
5etter Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 5ettere, moc dekuji. Dukladne to zkoumam... a chapu to spravne tak, ze ty na kozenem NATO (s mosaznou lunetou, tedy ty vpravo) jsou ve starem 710 pouzdre, ty vlevo na novem? Akorat jsi me tedy vydesil tim prispevkem vyse, o ozuzlanych hranach. Jako ze bych koupil stare pouzdro a stejne nemel klasicke stare pouzdro...? No, tak to snad radsi to nove... Ano, pochopil jsi to zcela správně. Ty staré jsou travexovy, ročník cca 2010, jestli se nepletu. Ty vlevo jsou bývalé moje, ročník 2017. To, co se teď prodává jako "starý typ ze starých zásob" je pouzdro s ožužlanými hranami. Údajně poslední echt staré pouzdro mi Meranom poslal cca před třemi týdny. Dušoval se, že je to poslední kousek, který mu tam někde ležel. Mně ale subjektivně nepřijdou ty hrany tak ostré, jako na starých pouzdrech, co tady kluci dávají. Ale možná jen klamou fotky.Vzhledem k vážnosti situace jsme s travexem svolali krizový štáb, na kterém budeme tuto situaci intenzivně řešit. Přestože nejsme účastníky limitky,není nám její osud lhostejný a večer uděláme nějaké strovnávací fotky a zítra je uveřejníme. Bohužel nemáme to úplně nové pouzdro.
ultrawatch Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 (upraveno) Ano, pochopil jsi to zcela správně. Ty staré jsou travexovy, ročník cca 2010, jestli se nepletu. Ty vlevo jsou bývalé moje, ročník 2017. To, co se teď prodává jako "starý typ ze starých zásob" je pouzdro s ožužlanými hranami. Údajně poslední echt staré pouzdro mi Meranom poslal cca před třemi týdny. Dušoval se, že je to poslední kousek, který mu tam někde ležel. Mně ale subjektivně nepřijdou ty hrany tak ostré, jako na starých pouzdrech, co tady kluci dávají. Ale možná jen klamou fotky.Vzhledem k vážnosti situace jsme s travexem svolali krizový štáb, na kterém budeme tuto situaci intenzivně řešit. Přestože nejsme účastníky limitky,není nám její osud lhostejný a večer uděláme nějaké strovnávací fotky a zítra je uveřejníme. Bohužel nemáme to úplně nové pouzdro.No pokud se ten krizový štáb sejde v krčmě, tak se fotek nedočkáme:) . Jinak , fotek posledního pouzdra 710 tady máte plno na stránkách. Upraveno 27. února 2018 uživatelem ultrawatch
little_w Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 Diky, budu netrpelive ocekavat oficialni zpravu krizoveho stabu.
johan666 Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 Uz sa mi to podarilo. Bolsaja technika. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mikymik Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 Johan, pěkné, své ke svému. Mně přišla nová luneta (eBay, prodejce roytone, 20 dolarů) a také se mi zdá, že ta neptunácká je mnohem podařenější. Ta nová na pouzdru vaklá a jde dost volně (vzhledem k vůli to nejde drátkem pořádně přitvrdit), vypadá humpolácky a fosforescenci lumibodu lze odhalit pouze při silném nasvícení a následnou pečlivou prohlídkou v absolutní tmě. A těším se na fotky a reportáž z krizového štábu. Nesou vlastně slepice v takovéhle kose? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 mikymik: Slepice nenesou a hádéíčko nestartuje. Décéíčko v pohodě. Děcka zdravý, rozvody se neplánujou. Ale k věci. Krizový štáb hned na úvod svého zasedání provedl rešerši aktuálních příspěvků ve vlákně Nu pogodi! a když jsme zjistili, že si účastníci limitky drtivou většinou odhlasovali staré pouzdro, tak jsme se na nějaké focení vykašlali a místo toho jsme se zlili jak mužici. Z jednacího sálu jsme odcházeli zabráni do hovoru dlouho po zavíračce a v nastalém zmatku jsme zapomněli zaplatit. Během afterparty na lavičce v nedalekém parku si to travex uvědomil, vzpomněl si na zásady, které mu v dětství vštěpovali v Junáku a vrátili jsme se účet vyrovnat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 little_w:Nedalo mi to a zatímco byl travex se servírkou na záchodě, pár srovnávacích fotek jsem udělal. Ale nevím, jestli to k něčemu bude. Po pěti pivech a v přítmí krčmy se to fakt blbě fotí. Navíc čínským mobilem s čočkou obalenou potravinářskou fólií... Nejlepší by bylo si ty pouzdra ošahat na vlastní oči. 1. Mordrý ciferník s číslicemi v sovětském fontu na černém NATO, tzv. morbovky - ožužlané pouzdro vzor 20172. Černý ciferník s hranatými indexy na modré morbogumě - klasické pouzdro starého typu s ostrými hranami, podle Dmitrije z Meranomu poslední kus, který měl k dispozici3. Černý ciferník s potápěčem na černém zulu s červeným proužkem - klasické pouzdro starého typu s ostrými hranami, vzor 2010 Ačkoliv se mi zdálo, že to, co mi nedávno poslal Meranom je tak trochu ožužlané, byl to klam způsobený tím, že jsem příliš vysazen na ostré hrany. Pouzdra 2 a 3 jsou zcela identická. Takže se Dmitrije zeptejte, jestli vám pod názvem "pouzdro starého typu" pošle variantu 1 nebo 2. Já si osobně myslím, že spíš 1. Ale furt to asi bude lepší než nové pouzdro, které je takové už moc elegantní a jak někdo psal ve vlákně limitky, seženeš ho vždycky, takže to nebude taková rarita. Díky, že jsi tuto otázku vyvolal. Aspoň jsme měli nějaký důvod zajít na pivo a zároveň tím posloužit dobré věci a pomoct potřebným. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 28. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Ezechiel 22:07 - cesta amfibisty ze všech stran lemována jest viklací korunkou, nedotaženým dýnkem a zastavujícími strojky. Jo a 5etter pak ze sebe serval mikinu, jako superman košili a vyskočilo na mě toto.
5etter Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Teda když jsem si včera odpoledne to tričko oblíkal, tak mi to tak nepřišlo, ale teď na fotce vidím, že ten font těch písmen je takovej dost sovětskej.
little_w Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 5ettere a travexi, jsem uplne dojaty. Mohli jste pritom dojit k nejake ujme - treba na zem spadly a rozbity mobil nebo poskozeni jater... Vazne si toho moc vazim. Jmenem ucastniku akce Jen pockej! vam obema dekuji a v prihodnou chvili vam bude vysloven dik v prislusnem vlakne A mozna i pred rozvinutou zastavou... ale nechci predbihat. Diky a Dmitrijovi sdelim, ze bychom radeji stary typ pouzdra... aniz bych samozrejme prozradil trnitou cestu a ty osobni obeti, ktere k tomu rozhodnuti vedly.
5etter Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 No hlavně těm svým limitčíkům vzkaž, že pokud si k hodinkám objednají tuhle gumu, tak budou překvapení, že ve skutečnosti nebude tak pěkně modrá a po zasunutí stěžejek se scvrkne na 20mm a budou tam mít mezeru, která výrazně sníží likviditu hodinek na WUS, eBay a podobně. A to by ty kluky, kteří mají objednaný třeba 4 kusy mohlo mrzet.Fakt raději berte tu morbogumu, která je zhruba stejně drahá a podstatně hezčí a kvalitnější.Přestože to tady tak propaguju, nemám s tím prodejcem nic společného, opravdu mi jde jen o vaše dobro.
travex Odesláno 28. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Vždyť je morboguma krátká, měl jsem ji na předposlední dírce. Hele, v té limitce jsou samí pořádní chlapi, tak bych doporučil objednat gumy dvě a pak je spojit tou tvojí dračí smyčkou.
5etter Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Máš pravdu, přecedo. Já mám dětský ruce, tak mi to tak hrozný nepřijde.Nebo nějakej pořádnej hadrák jak měl Remek. Ale to už jsme trochu mimo téma, takže sorry. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malbur Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 "Ožužlávání" pouzder se asi netýká jen 710, něco podobné mě praštilo do očí, když jsem chtěl přehodit lunety na svých 960. Vpravo neptuny z roku 2010, nalevo poudro z neurčitého roku, ale pravděpodbně starší. Starší pouzdro má o dost ostřejší hrany v oblasti, kde začíná rovná plocha pod lunetou. Že by obecná únava výrobních zařízení? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 (upraveno) Ano, já jsem si toho všiml i u různých fotek pouzdra 090. Včera jsem ho neměl s sebou, tak jsme to nemohli porovnat, ale přijde mi, že travexovo kdovíjak staré pouzdro má ostřejší hrany než moje z roku 2016. Asi je to pro výrobce technologicky jednodušší a levnější.Je to škoda, protože ostré hrany se mi vždycky líbily víc než zaoblené linie. I u karosérií aut a vůbec obecně. Upraveno 28. února 2018 uživatelem 5etter
Mr. Igelit Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 (upraveno) Když se tu píše o těch gumách a jejich scvrknutí po zasunutí stěžejek - já do morbogumy narval 2,5mm stěžejky a taky se scvrkla. Ale vzal jsem dvoje kleštičky a (přes kousek papíru, abych to neožvejkal) to od sebe zase roztáhnul - možná by to zabralo i na tu meranomgumu... Upraveno 28. února 2018 uživatelem Mr. Igelit
ultrawatch Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Když se tu píše o těch gumách a jejich scvrknutí po zasunutí stěžejek - já do morbogumy narval 2,5mm stěžejky a taky se scvrkla. Ale vzal jsem dvoje kleštičky a (přes kousek papíru, abych to neožvejkal) to od sebe zase roztáhnul - možná by to zabralo i na tu meranomgumu...Výborný návod pro limitkáře. Dostanou k novým limitkám manuál jak si upravit své vysněné Amfibie. To je potěší.
morbo Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Vždyť je morboguma krátká, měl jsem ji na předposlední dírce. Hele, v té limitce jsou samí pořádní chlapi, tak bych doporučil objednat gumy dvě a pak je spojit tou tvojí dračí smyčkou. Jen pro doplnění, dneska sem to měřil a guma je použitelná pro zápěstí parametricky odpovídajícímu té tenké flašce olivového oleje z Lidlu (max.), což je v kolmém řezu nějakých 28 cm2. Na větší věci už bych to asi radši nerval. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se