Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Mohli bychom se poskládat náčelníkovi na nový 090tkový pouzdro a lunetu, zároveň mu zabavíme toho imperialistickýho švýcaráčka, aby ho zas nestrkal, kam nemá a vrátíme mu ho až po uzavření hlasování do kalendáře  :lol2:

Návštěvník eloga
Odesláno

to je dobrý for, to si musel vymyslet na PVSce v době studijního volna, aby tě nerušili ostatní soudruzi chrápáním po službě.

Jinak též šajbu máš majora nebo podplukovníka? Terazky?  :lol2:  :cheers:

Odesláno

Tak mě taky tyhle hodinky okouzlili a řekl jsem si, že si pro začátek jedny koupím. Nejhorší na tom je, že člověk se nemůže rozhodnout, jak je jich tolik  :eek:

Odesláno

Je jich tolik a stejně člověka nejvíc láká nějaká kombinace, která není v nabídce. Udělej si seznam třeba pěti modelů, které se ti líbí, seřaď si je podle toho, jak moc po nich toužíš a postupuj v opačném pořadí. S nákupem těch dalších můžeš prodat ty předchozí, neproděláš na tom. Ale stejně ti bude líto je dávat pryč a necháš si je. Ty nejlepší si nech na konec. Ale bacha, aby je nepřestali vyrábět, než se k nim propracuješ.

Dnešní začínající amfibisté mají výhodu, že už jsou v nabídce mosazné lunety bez chromu, takže ušetří za smirkový papír a nemusí na té lunetě nechat ruce.

Návštěvník eloga
Odesláno

jo tohle by vypadalo docela lákavě, jen kdyby ten font číslic byl trochu v jiném gardu, tenhle typicky sovětský je prostě příšerný.

:notworthy:

Odesláno

Je jich tolik a stejně člověka nejvíc láká nějaká kombinace, která není v nabídce. Udělej si seznam třeba pěti modelů, které se ti líbí, seřaď si je podle toho, jak moc po nich toužíš a postupuj v opačném pořadí. S nákupem těch dalších můžeš prodat ty předchozí, neproděláš na tom. Ale stejně ti bude líto je dávat pryč a necháš si je. Ty nejlepší si nech na konec. Ale bacha, aby je nepřestali vyrábět, než se k nim propracuješ.

Dnešní začínající amfibisté mají výhodu, že už jsou v nabídce mosazné lunety bez chromu, takže ušetří za smirkový papír a nemusí na té lunetě nechat ruce.

Dík za tipy, no pokud myslíš ty mosazné lunety z meranovmu, tak ty tam mají vyprodané, pokud jsem hledal správně, ale třeba ještě budou :-)

Odesláno

Vazeni kolegove, potrebuji pomoct - nema nekdo srovnavaci fotky stareho a noveho pouzdra 710? Musime se rozhodnout pro tu limitku Nu pagadi, a nenasel jsem nikde poradne srovnani. Ja vim, ze vetsinove se to asi prikloni ke staremu typu, ale me osobne by nove pouzdro asi nevadilo, myslim. Nicmene bych byl rad, pokud by se nasly fotky obou pouzder z ruznych uhlu, aby bylo o co se oprit. 

P.S. gunmane, tyhle jsou skvely, nenech se zviklat trudomyslnosti!

Odesláno

Pár desítek stránek zpátky jsem tady nějaké fotky dával. Případně můžu nafotit znovu na objednávku. Akorát bacha! To, čemu teď říkají "starý typ" už má poměrně dost ožužlané hrany.

Nevím, jaké je technologie výroby pouzder, ale připadá mi, jako by to byly odlitky a ta forma se časem opotřebila a zaoblila. Nějakou dobu to třeba nechávali být a sekali to se zaoblenýma hranama a potom to nějak repasovali a už dělají úplně oblé pouzdro bez hran. Ale je to spíš jen moje myšlenka, třeba se to ve skutečnosti vyrábí jinak.

Odesláno

5ettere, moc dekuji. Dukladne to zkoumam... a chapu to spravne tak, ze ty na kozenem NATO (s mosaznou lunetou, tedy ty vpravo) jsou ve starem 710 pouzdre, ty vlevo na novem?

Akorat jsi me tedy vydesil tim prispevkem vyse, o ozuzlanych hranach. Jako ze bych koupil stare pouzdro a stejne nemel klasicke stare pouzdro...? No, tak to snad radsi to nove... 

Návštěvník LONGINES
Odesláno (upraveno)

jo tohle by vypadalo docela lákavě, jen kdyby ten font číslic byl trochu v jiném gardu, tenhle typicky sovětský je prostě příšerný.

:notworthy:

No, já nevím, mě zas až tak sovětskej zase nepřijde. To mě spíš přijdou tyhle

Na druhou stranu, i kdyby, tak Amfibie za týhle éry vznikly, cíleně, je to jejich přirozenost, tak nemůžu přece chtít, ať vypadají jak Švýcary, nebo japonská miska sake. Komu by to snad mělo vadit, ať si je nekupuje. Je svoboda slova a svoboda trhu :) Jen můj názor  :notworthy:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem LONGINES
Návštěvník eloga
Odesláno

tyhle by mi nevadily, je to takový bruselský nádech, ale pro morbo - to není v pekle, ale ve sračkách z gulagu.

**

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...