travex Odesláno 25. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 Musím se s vámi podělit, co jsem našel pod stromkem. Tentokrát nic amfibisticky ortodoxního, ale strojek 2416B, který je zabalen do modelu Amfibia Turbina. Papírově je to velký kus (45 mm) železa, ale mají kuželový tvar zužující se z 45 mm kolem lunety na 39 mm u dýnka. Zároveň i tzv. lug-to-lug (jak se to vlastně řekne česky nebo rusky?) je úplně stejná jako na klasických 420. Takže ve finále nemám pocit, že bych měl na sobě nějaké extra velké hodinky. Shrnuto: jsou jiné, není to ta klasická amfibistická škola a většina z vás z nich do kolen nepůjde, ale já už po nich nějakou dobu pokukoval a jednou jsem se s tím svěřil i 5etterovi.Ale nikomu jinému, sakra 5etter, neděláš mi do staré?
little_w Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 Ja do tech novejch modelu ani nenakukuju, pac se mi strasne nelibi to radoby moderni logo, ale asi to zmenim. Travexi, ty jsou dobry. 5etter, dobra prace, pokracuj, vidis, jakou z toho ma nacelnik v dusledku radost. Tak ovlivnuj dal
travex Odesláno 25. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 Logo fakt není nic moc, naštěstí je jen na dýnku schované pod řemenem. Zítra vás budu obtěžovat další várkou fotek. Jako cajk, ale jestli najdu na umyvadle v koupelně Citizeny na tahu, tak budu vědět, odkud vítr vane.
Návštěvník LONGINES Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 Gratulace našemu náčelníkovi! Já si taky vzpomněl, že si po nich pokukoval už dřív. Novýho looku bych se nebál, vývoj už se posunul zase jinam, ono to plexisklo je sice vychytaný řešení, ale ruku na srdce - ocel a sklo je pro mě pocitově mnohem příjemnější, než plast. Jediný, co mi přijde fakt škoda ( a to se týká i řady Komandyrskie) je ta latinka. Ale to je maličkost. Travexi sou nádherný!!! Ať slouží! Paní Travexová má óóóbr pochvalu!!! No vida, jaké že to máme zlaté a hodné manželinky - ty nikomu nedáme!!
Svatoslav Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 Ty se mi hodně líbí, taky jsem po nich pokukoval, ale nerozhoupal jsem se. Dobrý výběr.
5etter Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 Hodinky jsou to krásný, ale ještě krásnější byly ty chvíle při vybírání, když byl náčelník na služební cestě.
lub Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 tak u vás tomu říkáte vybírání - dobrý, no.jinak gratuluji náčelníkoj, pěkné a osobité potápky. stopadiny jsem přezul na ocel vč.lunety - takzvaně jsem je zocelil.člověk by možná ani neřekl, že jde o stejné hodinky
cali Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 Musím se s vámi podělit, co jsem našel pod stromkem. Tentokrát nic amfibisticky ortodoxního, ale strojek 2416B, který je zabalen do modelu Amfibia Turbina. Papírově je to velký kus (45 mm) železa, ale mají kuželový tvar zužující se z 45 mm kolem lunety na 39 mm u dýnka. Zároveň i tzv. lug-to-lug (jak se to vlastně řekne česky nebo rusky?) je úplně stejná jako na klasických 420. Takže ve finále nemám pocit, že bych měl na sobě nějaké extra velké hodinky. Shrnuto: jsou jiné, není to ta klasická amfibistická škola a většina z vás z nich do kolen nepůjde, ale já už po nich nějakou dobu pokukoval a jednou jsem se s tím svěřil i 5etterovi.Ale nikomu jinému, sakra 5etter, neděláš mi do staré? Ja ako inak velky bojovnik proti denpredapo "komplikacii" musim priznat, ze tu mi tak nejak nevadi.
Roman-ZA Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 ja vam neviem, priatelia, ale mne to nejako neide cez pysky. kazdopadne, nech robia radost a majitel nech si ju nenecha vziat mojimi kuvicimi hlasmi
travex Odesláno 25. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 stopadiny jsem přezul na ocel vč.lunety - takzvaně jsem je zocelil. člověk by možná ani neřekl, že jde o stejné hodinky Kdepak lub, to je odborník na převleky. ja vam neviem, priatelia, ale mne to nejako neide cez pysky. kazdopadne, nech robia radost a majitel nech si ju nenecha vziat mojimi kuvicimi hlasmi Jo, však tu nejsme od toho, abychom se jenom plácali po ramenou.
5etter Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 Přesně tak. Pokud není majitel nového přírůstku moderátor, je možno mu tento kriticky zhodnotit. Mně se třeba na fotkách moc nelíbí tvar nožek a ochrana korunky, naopak luneta a korunka samotná jsou super.
travex Odesláno 26. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 Ještě něco málo a pak předávám slovo vypouklým sklíčkům a volně se točícím lunetám.
Svatoslav Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 Moc hezké, nasazuješ mi brouka do hlavy.
Roman-ZA Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 3 tyzdne, to je strach a hruza
travex Odesláno 26. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 Pošta se snažila nejlépe, co mohla.
JR_2010 Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 Všechny vás zdravím, dnes jsem dával do kupy vybavení, kdyby náhodou klapnul ten Amfisraz pro mlčící asociály, klacek na klobásu se dá, předpokládám, pořídit na místě...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se