Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Musím se s vámi podělit, co jsem našel pod stromkem. Tentokrát nic amfibisticky ortodoxního, ale strojek 2416B, který je zabalen do modelu Amfibia Turbina.

Papírově je to velký kus (45 mm) železa, ale mají kuželový tvar zužující se z 45 mm kolem lunety na 39 mm u dýnka. Zároveň i tzv. lug-to-lug (jak se to vlastně řekne česky nebo rusky?) je úplně stejná jako na klasických 420. 

Takže ve finále nemám pocit, že bych měl na sobě nějaké extra velké hodinky.

Shrnuto: jsou jiné, není to ta klasická amfibistická škola a většina z vás z nich do kolen nepůjde, ale já už po nich nějakou dobu pokukoval a jednou jsem se s tím svěřil i 5etterovi.

Ale nikomu jinému, sakra 5etter, neděláš mi do staré?

V92YX4y.png

YX0I5Sx.png

ASa6dwy.png

NxRWHZ0.png

rcff93O.png

h59kiHg.png

1wA0p2r.png

3DCKx1l.png

Odesláno

Ja do tech novejch modelu ani nenakukuju, pac se mi strasne nelibi to radoby moderni logo, ale asi to zmenim. Travexi, ty jsou dobry. 5etter, dobra prace, pokracuj, vidis, jakou z toho ma nacelnik v dusledku radost. Tak ovlivnuj dal :)

Odesláno

Logo fakt není nic moc, naštěstí je jen na dýnku schované pod řemenem. Zítra vás budu obtěžovat další várkou fotek.

Jako cajk, ale jestli najdu na umyvadle v koupelně Citizeny na tahu, tak budu vědět, odkud vítr vane.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Gratulace našemu náčelníkovi! Já si taky vzpomněl, že si po nich pokukoval už dřív. Novýho looku bych se nebál, vývoj už se posunul zase jinam, ono to plexisklo je sice vychytaný řešení, ale ruku na srdce - ocel a sklo je pro mě pocitově mnohem příjemnější, než plast. Jediný, co mi přijde fakt škoda ( a to se týká i řady Komandyrskie) je ta latinka. Ale to je maličkost. Travexi sou nádherný!!! Ať slouží! Paní Travexová má óóóbr pochvalu!!! No vida, jaké že to máme zlaté a hodné manželinky - ty nikomu nedáme!!

Odesláno

tak u vás tomu říkáte vybírání - dobrý, no.

jinak gratuluji náčelníkoj, pěkné a osobité potápky.

stopadiny jsem přezul na ocel vč.lunety - takzvaně jsem je zocelil.

post-5667-0-84025400-1545751987_thumb.jpg

člověk by možná ani neřekl, že jde o stejné hodinky

post-5667-0-64273400-1545752335_thumb.jpg

Odesláno

Musím se s vámi podělit, co jsem našel pod stromkem. Tentokrát nic amfibisticky ortodoxního, ale strojek 2416B, který je zabalen do modelu Amfibia Turbina.

Papírově je to velký kus (45 mm) železa, ale mají kuželový tvar zužující se z 45 mm kolem lunety na 39 mm u dýnka. Zároveň i tzv. lug-to-lug (jak se to vlastně řekne česky nebo rusky?) je úplně stejná jako na klasických 420. 

Takže ve finále nemám pocit, že bych měl na sobě nějaké extra velké hodinky.

Shrnuto: jsou jiné, není to ta klasická amfibistická škola a většina z vás z nich do kolen nepůjde, ale já už po nich nějakou dobu pokukoval a jednou jsem se s tím svěřil i 5etterovi.

Ale nikomu jinému, sakra 5etter, neděláš mi do staré?

V92YX4y.png

YX0I5Sx.png

ASa6dwy.png

NxRWHZ0.png

rcff93O.png

h59kiHg.png

1wA0p2r.png

3DCKx1l.png

Ja ako inak velky bojovnik proti denpredapo "komplikacii" musim priznat, ze tu mi tak nejak nevadi.

Odesláno

ja vam neviem, priatelia, ale mne to nejako neide cez pysky.  kazdopadne, nech robia radost a majitel nech si ju nenecha vziat mojimi kuvicimi hlasmi ;) 

Odesláno

stopadiny jsem přezul na ocel vč.lunety - takzvaně jsem je zocelil.

člověk by možná ani neřekl, že jde o stejné hodinky

Kdepak lub, to je odborník na převleky. 

YHR3_081.jpg

ja vam neviem, priatelia, ale mne to nejako neide cez pysky.  kazdopadne, nech robia radost a majitel nech si ju nenecha vziat mojimi kuvicimi hlasmi ;)

Jo, však tu nejsme od toho, abychom se jenom plácali po ramenou.

Odesláno

Přesně tak. Pokud není majitel nového přírůstku moderátor, je možno mu tento kriticky zhodnotit.

Mně se třeba na fotkách moc nelíbí tvar nožek a ochrana korunky, naopak luneta a korunka samotná jsou super.

Odesláno

Všechny vás zdravím, dnes jsem dával do kupy vybavení, kdyby náhodou klapnul ten Amfisraz pro mlčící asociály, klacek na klobásu se dá, předpokládám, pořídit na místě...

post-14724-0-40571600-1545832123_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...