Svatoslav Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Koupil jsem ji na chistopolcity.com, je to novinka. Mají tam poslední 3. Nepřečtl jsem si, doporučení na, které druhy je určena. 710 tam nepatří, tak jsem musel provést úpravu.
filltos Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Jak velkou, to kolidovalo s korunkou ne?
lub Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Koupil jsem ji na chistopolcity.com, je to novinka. Mají tam poslední 3. Nepřečtl jsem si, doporučení na, které druhy je určena. 710 tam nepatří, tak jsem musel provést úpravu. díky, no jo, koukám na to. safra safra...31 doláčů s poštou.. se mi zdá už dost za tu srandu.. (včera jsem koupil celý casia = za dvoutřetinou cenu, tak mám asi blbě nastavené měřítko )
5etter Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Ne, máš ho nastavený dobře. Některý ty tuningový blbinky jsou sakra předražený.
travex Odesláno 8. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Vrcholem Amfibia tuningu je nasazení isofrane řemenu na základní model.
Svatoslav Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 (upraveno) Úpravy jsou dvě, korunka, nebo luneta. Když se pořádně nepodíváš, musíš to řešit jinak. Já platil 28,5 dolarů poštovné jsem měl za 6. Vyšlo to levněji než z Meranomu. Původně jsem tam naráz chtěl vzít i ty hodinky, byli tam nejlevnější. Každá sranda něco stojíIsofrane souhlasím, to je tak asi nejvíc Upraveno 8. února 2019 uživatelem Svatoslav
filltos Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Tak to máš nehybnou lunetu, nebo korunku...Nebo to je upravený po celým obvodu?
filltos Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 By sis moh natahovat hodinky lunetou...
Svatoslav Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Natahovat by to nešlo, korunka je na závit a lunetu bych nenasadil do drážek. Korunka by ji nepustila níž.
travex Odesláno 8. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2019 A já zrovna chtěl napsat, že ruční nátah automatů už vymysleli, ale převod přes lunetu má jen Sváťa.
Svatoslav Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 To by stálo za úvahu, byl by to převrat v natahování hodinek, pokud už to někdo nevymyslel. Když už jsem ji koupil svou nepozorností špatně, tak jsem to musel zprovoznit. Přece ji nevyhodím, když je tak hezká. Variant bylo několik, od zkrácení korunky, tak aby nešla pod lunetu, nebo obráceně opilování části zubů na korunce abych se pod lunetu dostal. Zakoupení nové korunky 420 je myslím kratší a nebo další a další varianty.
Svatoslav Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Já to o lunetě napsal jako upozornění. Tak jeden blikanec.
malbur Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Odesláno z mého STV100-1 pomocí Tapatalk
mikymik Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Pokani a zpoved, to me ted ceka. Vzal jsem na ruku po dobu jarnich prazdnin casio. Bal jsem se zamlzeni, ci ztraty? Nebo snad dulkove koroze? Nu coz...
filltos Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 Já to o lunetě napsal jako upozornění. Tak jeden blikanec.Moc toho nevidím, ale tipuju korunka ze 420?
Svatoslav Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 Hezké, Ty jsi je udělal matné? Nebo to jen tak vypadá.
CHINAMAN Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 Ahoj, ak by mal niekto záujem o nové potapky.https://oblecenie.bazos.sk/inzerat/95024873/Ruske-potapacske-hodinky.php
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se