Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Koupil jsem ji na chistopolcity.com, je to novinka. Mají tam poslední 3. Nepřečtl jsem si, doporučení na, které druhy je určena. 710 tam nepatří, tak jsem musel provést úpravu. 

Odesláno

Koupil jsem ji na chistopolcity.com, je to novinka. Mají tam poslední 3. Nepřečtl jsem si, doporučení na, které druhy je určena. 710 tam nepatří, tak jsem musel provést úpravu. 

díky, no jo, koukám na to. safra safra...31 doláčů s poštou.. se mi zdá už dost za tu srandu.. (včera jsem koupil celý casia = za dvoutřetinou cenu, tak mám asi blbě nastavené měřítko :))

Odesláno (upraveno)

Úpravy jsou dvě, korunka, nebo luneta. Když se pořádně nepodíváš, musíš to řešit jinak. 

Já platil 28,5 dolarů poštovné jsem měl za 6. Vyšlo to levněji než z Meranomu. Původně jsem tam naráz chtěl vzít i ty hodinky, byli tam nejlevnější. Každá sranda něco stojí

Isofrane souhlasím, to je tak asi nejvíc <_< 

Upraveno uživatelem Svatoslav
Odesláno

To by stálo za úvahu, byl by to převrat v natahování hodinek, pokud už to někdo nevymyslel. :)

Když už jsem ji koupil svou nepozorností špatně, tak jsem to musel zprovoznit. Přece ji nevyhodím, když je tak hezká. Variant bylo několik, od zkrácení korunky, tak aby nešla pod lunetu, nebo obráceně opilování části zubů na korunce abych se pod lunetu dostal. Zakoupení nové korunky 420 je myslím kratší a nebo další a další varianty.  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...