filltos Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 Budu fotit stojící hodinky, jako by se nic nedělo
travex Odesláno 3. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 To je super na noční fotky náhodou.
filltos Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 (upraveno) Zase pak tam nemáš tu stopu po vteřinovce.Sem musel přejít na jinou značku, abych věděl, kolik je. Bohužel sem měl funkční jen jedny Amfibie. Upraveno 3. srpna 2019 uživatelem filltos
travex Odesláno 3. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 Nevím jak ostatním, ale mně ta stopa vyloženě vadí.
travex Odesláno 3. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 No dobře, já zase Garmonty a taky s tím tady neotravuju. Běž si to psát do "Co nosíte (tentokrát na nohou)" .
5etter Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 Hoši omluvte mě, mám v sobě 1.5 litru vína a 5km bahnem lesem do Žebětína.
Svatoslav Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 Pánové, Amphibie jsou hodinky, které mě přivedly do Chronomagu. Mám jich několik (mimo další a další značky) a neřeším zda jdou úplně přesné, nebo cokoli jiného. Za ty peníze, neočekávám přemrštěnou kvalitu a ledaco jim odpustím, ale protože jsem si je poskládal k obrazu svému mám je rád. Myslím, že tohle vlákno není jen o hodinkách. Zřejmě si ještě nějaké koupím.
villain83 Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 Jeste by mel admin promazat par prispevku...Sem si poprskal monitor.
travex Odesláno 4. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2019 Mám tu opět něco z cyklu "Sladká voda". Asi vám to sežere trochu mobilních dat, ale dělám to pro vás, abyste je měli levnější.
Violoncello Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2019 Mám tu opět něco z cyklu "Sladká voda".Asi vám to sežere trochu mobilních dat, ale dělám to pro vás, abyste je měli levnější. Supr!
Filip.J Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2019 Krásný animace, předsedo!Já fotil tématicky: "Kde Amfibie, tam rez".
zhrado Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2019 Vec: Hrdzavá korunka. Aby nedošlo k dákemu odlivu nešťastných majitelov Amfíbií, po kauze hrdzavej korunky, nadišiel čas vymyslieť čo s načatým závitom.Aby sme tomu predišli treba nám len pár vecí urobiť. Takže potrebujeme jeden štetec (ja som našiel zrovna vo vrecku tento), tank T34, stačí 1ks. Ideálne je taký, ktorému niekto udrbal kryt z náboja kolesa. Tam sa skrýva, podľa amerických vedcov, najlepšia vazelína na mazanie závitov a koruniek Vostokov. Štetcom nanesieme potrebné množstvo maziva na závit vyskrutkovanej korunky a zaskrutkujeme naspäť. Nemusíme šetriť, vazelíny je v takomto tanku pre viaceré generácie budúcich Amfíbistov. Potom do kartičky od hodiniek zapíšeme kedy sa to stalo a hurá k čiernemu moru! Ďakujem, nemáte za čo!
travex Odesláno 4. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2019 Já se normálně bál, že to vmasíruješ i do strojku.
zhrado Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2019 No Londži ich ešte pokiaľ viem neotvoril, tak uvidíme a vymyslíme potom niečo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se