Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Včera jste mi minimálně na tuten víkend zachránili nervy, tak se dávám slíbený fota...jsem všechno možný, jen né fotograf, tak mě nekamenujte :)

Radio Room cěkájí ještě na ňáký díly, tak ty zatim neukážu, i když se už začínají pěkně rýsovat...

post-38095-0-83235300-1587218100_thumb.jpg

post-38095-0-02223400-1587218147_thumb.jpg

post-38095-0-89915400-1587218173_thumb.jpg

post-38095-0-77076600-1587218189_thumb.jpg

Odesláno

Někdy se to tady řešilo a na něco se i přišlo. Ale nepamatuji si výsledek a ani to nenajdu. Možná to bylo v sousedním vlákně Aké ruské hodinky máte právě na ruke.

Odesláno

Kolik tech nozu u sebe nosis? Ten se strenkou z parozi (nebo plastu ala parozi) je z Mikovu?

Modra je dobra, tyhle ted taky nosim casto... i kdyz to uz sem ani nedavam, protoze mi to vy amfipuristi spis sepsujete, anzto mam vymenene rucky :P

Odesláno

Nevalí se někomu doma cifr jako z tutoho odkazu???
https://soviet.market/catalog/amphibian_090/vostok_amphibian_090146.html?pid=122773

Objednal jsem si přesně tuty hodinky, bohužel mi přišly tuty :furious:

https://soviet.market/catalog/amphibian_090/vostok_amphibian_090486.html?pid=123367

a k tomu co s nima plánuju udělat, ač je cifr naživo hezčí než na fotkách, tak se absolutně nehodí :angry:

Jak jsem se těšil, až hodinky přijdou, tak jsem neskutečně zklamanej a nasranej!!!

Odesláno

Tuty fruti, nechcu ti do toho kecat, ale cifr, kterej ti přišel, je podstatně hezčí než ten, kterej jsi objednal.
Samozřejmě podle vkusu každého soudruha...

Odesláno
před 3 minutami, 5etter napsal:

Tuty fruti, nechcu ti do toho kecat, ale cifr, kterej ti přišel, je podstatně hezčí než ten, kterej jsi objednal.
Samozřejmě podle vkusu každého soudruha...

Neříkám, že je ošklivej, ale nehodí se ke zbytku, kterej už jsem k hodinkám nakoupil...klidně ho vyměním :) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...