Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pěknej perlon, odkud?

Covece, jen nejakej levnej z Ciny pres eBay. Na tech Perlonech neni co zkazit. V historii jsem nasel tohle, tak bych rekl ze to je ono. Kazdopadne jsem od tohoto prodejce bral vickrat, je v pohode.

Odesláno (upraveno)

Neviem, ale nasiel som vela kusov z dob CCCP aj s touto rucickou

Prošel jsem cvičně staré katalogy Wostoků a všechny Amfibie mají na vteřinovce lumi bod, tak počítám že je vteřinovka  vyměněná z jiných Wostoků...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

EDIT - toto je tedy jiný model - spíš ilustračně, vysloveně potapěče v daném typu pouzdra jsem nepotkal...

Upraveno uživatelem Snekofon
Odesláno

Ten Gombův kousek je celkově zajímavý, ciferník vypadá jako úplně černý, což si nepamatuju, že bych někdy viděl u téhle varianty scuba dude.

Odesláno (upraveno)

Ten Gombův kousek je celkově zajímavý, ciferník vypadá jako úplně černý, což si nepamatuju, že bych někdy viděl u téhle varianty scuba dude.

Rozhodně je to jedna z těch vydařenějších verzí....ilustračně foto z ukončené aukce na ebay stejný model.... Jinak ještě jednou jsem to omrkl a bez lumi bodu na vteřinovce bývají Komandirské...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Edit: A teď vidím, e GOMBO má jiné pouzdro, ale hlavně má plastické indexy oproti tomuto a katalogovému cifru... tak to už jsem mimo ... :flex:

Upraveno uživatelem Snekofon
Odesláno

Tak to bude rucicka z komandirskych.Musim popozerat komandirske co mam, ci mi hodinar omylom neprehodil sekundovky,ked ich vsetky generalkoval. Len som niekolko kusov nasiel aj s touto ruckou, ale asi tiez uz budu pomenene.

Odesláno

Jsem dneska tak nějak přemýšlel, jesi mám víc fotek hodinek, nebo dětí. Pak sem si uvědomil, jaké je tohle srovnávání vlastně chujovina, když těch hodinek mám doma aspoň 3x tolik.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...