5etter Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Odesláno 29. července 2020 (upraveno) Ne, Maláčová poslala OČR. Jinak teda ta guma na nošení velice pohodlná. Mohla by být krapet tlustší, ale co by člověk chtěl za pade... Upraveno 29. července 2020 uživatelem 5etter
5etter Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Odesláno 30. července 2020 (upraveno) Servus! Ako si tu žijete, chlapci? Upraveno 30. července 2020 uživatelem 5etter
travex Odesláno 30. července 2020 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2020 Ten jak má peníze, tak je hned propije.
AndyAaron Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Odesláno 30. července 2020 Takze presne v souladu s ruskou naturou a povahou tohoto vlakna?
Davidstr Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Odesláno 30. července 2020 Zdravím vespolek. Zase jsem se kochal už jsem provedl několikátou objednávku. Nějak je to návykové, či co. Kde se to léčí, nevíte? Tohle jsou moje první Amphibie. Další jsou na cestě. K nim mám už troje komandirskie. Je zvláštní, že mám šťastnou volbu a vždycky si vyberu ty nejhezčí . Naštěstí je to poměrně laciná závislost. I když zase tím množstvím to naskakuje. Kupuju je na komandirskie.com. Zatím vše proběhlo v pořádku. Ceny se mi zdá mají nejlepší, doprava zdarma
mikymik Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Odesláno 30. července 2020 Jak to psal 5etter - jeden smysluplny prispevek do tohoto vlakna denne
lub Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Odesláno 31. července 2020 před 12 hodinami, Davidstr napsal: Zdravím vespolek. Zase jsem se kochal už jsem provedl několikátou objednávku. Nějak je to návykové, či co. Kde se to léčí, nevíte? Tohle jsou moje první Amphibie. Další jsou na cestě. K nim mám už troje komandirskie. Je zvláštní, že mám šťastnou volbu a vždycky si vyberu ty nejhezčí . Naštěstí je to poměrně laciná závislost. I když zase tím množstvím to naskakuje. Kupuju je na komandirskie.com. Zatím vše proběhlo v pořádku. Ceny se mi zdá mají nejlepší, doprava zdarma vypadají moc dobře, i s tou kůží. si právě řikám, že pokud bych si kupoval další amfi, tak by to byly asi nějaký takovýhle 090. navíc přesně tuhle lunetu už mám.
radouz Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Odesláno 31. července 2020 Tak mi vytřeli xicht už podruhý...Sent from my iPhone using Tapatalk
AndyAaron Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Odesláno 31. července 2020 To je teda dost povedena kombinace!
Roman-ZA Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Odesláno 31. července 2020 před 15 hodinami, Davidstr napsal: Zdravím vespolek. Zase jsem se kochal už jsem provedl několikátou objednávku. Nějak je to návykové, či co. Kde se to léčí, nevíte? Tohle jsou moje první Amphibie. Další jsou na cestě. K nim mám už troje komandirskie. Je zvláštní, že mám šťastnou volbu a vždycky si vyberu ty nejhezčí . Naštěstí je to poměrně laciná závislost. I když zase tím množstvím to naskakuje. Kupuju je na komandirskie.com. Zatím vše proběhlo v pořádku. Ceny se mi zdá mají nejlepší, doprava zdarma liecit sa to neda, zial. ja som mal troje Amfibie, predal ich a kupil som o5 960 Neptun
radouz Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Odesláno 31. července 2020 Cely hodinky jsou z komandirskie.com. Tu lunetu tam maj i samostatne. Sent from my iPhone using Tapatalk
malbur Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Odesláno 31. července 2020 Ha, tak kdyby vás zajímalo, co je vrcholem vostokovského všehomíra, jsou to kompresor neptuny! https://www.ebay.com/itm/RAREST-VOSTOK-COMPRESSOR-NEPTUNE/174372841800?hash=item28996e6948:g:aNwAAOSwdohfJEIB
ten blbej Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Odesláno 31. července 2020 A to už sem si myslel, že sem všude byl, všechno znám a všechno viděl...
ten blbej Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Odesláno 31. července 2020 Jako zapřísáhlej milovník a vyznavač vepřový kotlety na grilu se přiznám, že nejedl. Ale spíš, než toho šneka, sem myslel tamto nad tou ulitou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se