Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ne, Maláčová poslala OČR.

2038014216_IMG_20200729_101049-01(1).png.786a54d1e6409b93f416173551b1ec6c.png

Jinak teda ta guma na nošení velice pohodlná. Mohla by být krapet tlustší, ale co by člověk chtěl za pade...

Upraveno uživatelem 5etter
Odesláno

Zdravím vespolek. Zase jsem se kochal 🙂

už jsem provedl několikátou objednávku. Nějak je to návykové, či co. Kde se to léčí, nevíte? 😀 Tohle jsou moje první Amphibie. Další jsou na cestě. K nim mám už troje komandirskie. Je zvláštní, že mám šťastnou volbu a vždycky si vyberu ty nejhezčí 🤪. Naštěstí je to poměrně laciná závislost. I když zase tím množstvím to naskakuje.  Kupuju je na komandirskie.com. Zatím vše proběhlo v pořádku. Ceny se mi zdá mají nejlepší, doprava zdarma 👍 

E64D5C3C-E667-43D3-BECF-32B35C15344A.jpeg

BE22068C-24B5-4BC2-9F27-31BE63C783C9.jpeg

Odesláno
před 12 hodinami, Davidstr napsal:

už jsem provedl několikátou objednávku. Nějak je to návykové, či co. Kde se to léčí, nevíte? 😀 Tohle jsou moje první Amphibie. Další jsou na cestě. K nim mám už troje komandirskie. Je zvláštní, že mám šťastnou volbu a vždycky si vyberu ty nejhezčí 🤪. Naštěstí je to poměrně laciná závislost. I když zase tím množstvím to naskakuje.  Kupuju je na komandirskie.com. Zatím vše proběhlo v pořádku. Ceny se mi zdá mají nejlepší, doprava zdarma 👍 

vypadají moc dobře, i s tou kůží. si právě řikám, že pokud bych si kupoval další amfi, tak by to byly asi nějaký takovýhle 090. navíc přesně tuhle lunetu už mám.

Odesláno
před 15 hodinami, Davidstr napsal:

liecit sa to neda, zial. ja som mal troje Amfibie, predal ich a kupil som o5 960 Neptun ;)

Odesláno

Jako zapřísáhlej milovník a vyznavač vepřový kotlety na grilu se přiznám, že nejedl. Ale spíš, než toho šneka, sem myslel tamto nad tou ulitou 🙂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...