filltos Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2020 Zachtělo se mi bílé Koukám, že ta fotka je pěkně zmrvená - teď na to koukám na PC a hnus
filltos Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2020 (upraveno) Pokus o reparát... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. listopadu 2020 uživatelem filltos
travex Odesláno 5. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 6. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mari Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2020 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dslabak Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 Dobré ráno vespolek Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk
beginner Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 Trocha cestopisu ruskych mest Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malbur Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 před 16 hodinami, Mari napsal: . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Přesně tenhle model jsem si před 7 rokama koupil jako svoje první Vostoky a mechanické hodinky vůbec. Nakonec jsem je po pár dnech prodal, nějak jsem si nemohl zvyknout na odstín ciferníku. Zajímalo by mě, kde nakonec skončily, pamatuju si , že jsem prodal přes bazos a nový majitel je za týden hodil na aukro.
travex Odesláno 7. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dako Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 Amfibie mají dopraváci v Rusku https://www.youtube.com/watch?v=97BexT19niw Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 7. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 To mi připomnělo, jak jsem se v sobotu díval na Noc s Andělem a někdy po půlnoci býval Gorodok. Trošku mě znervózňuje, že je to už 20 let.
morbo Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 Nejsou to spíš nějaké Komandirskie s "tank dialem"? Ale to je vlastně jedno, nejvíc super je stejně ta vytažená korunka těsně před půlnocí, takové to a teď ještě v klidu dva tři zakalíme a pak konečně a v klidu všecko nejlepší do nového roku ...
malbur Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2020 (upraveno) Pokus se 170kama a ocelovým tahem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. listopadu 2020 uživatelem malbur
travex Odesláno 8. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2020 Pěkný podzimní den. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 9. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 10. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 11. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2020 Že vás tu přerušuji, ale dovolil jsem si fotku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 12. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 No dobře, tak zpátky do podzimní deprese. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 13. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se