Roman-ZA Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2020 před 16 hodinami, travex napsal: Toto je horší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. nic nevidim
travex Odesláno 21. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2020 Naděl si k Ježíšku nějakou pěknou lunetu.
morbo Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2020 Mam rozdelany jeden mod. Jeste to neni hotove, tak to zatim nebudu ukazovat. Ale premyslel jsem co za chujovinu jsem jeste nemel. A ejhle, 090 pouzdro Prisly na peknem tahu, ale na jeho zkraceni jsem kratkej. Tak jsem ladil, az jsem to odladil
travex Odesláno 22. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2020 před 19 hodinami, lub napsal: Naděl si k Ježíšku nějakou pěknou lunetu. Tato originální se mi teda celkem líbí, kromě toho lunety na amfibie nosí Děda Mráz. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2020 @AndyAaron Andy, paní morbová, když ji občas otravuju s nějakejma hodinkama, tak někdy používá takový zvláštní termín: "dědkovský hodinky". Jsem jí dycky říkal že tomu nerozumí a vlastně jsem nikdy moc nechápal, co tím jako myslí. Doufám, že se na mě nebudeš zlobit, ale tyhle 090ky jí ukazovat nebudu.
AndyAaron Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2020 Zlobit se samozrejme nebudu. Ja jen, ze tohle pouzdro se mi vzdycky brutalne nelibilo, ale mel jsem v ruce ty 5etterovy 090ky a fakt to ma neco do sebe. Jak se rika, jsou tak hnusne, az jsou skvele. V techto treba vubec nic dedkovskeho nevidim. Uznavam ale, ze nejsem objektivni. To je jak kdyz mas sex n jednu noc s fakt tlustou holkou a pak se to snazis si nejak obhajit
Marcus Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2020 Zlobit se samozrejme nebudu. Ja jen, ze tohle pouzdro se mi vzdycky brutalne nelibilo, ale mel jsem v ruce ty 5etterovy 090ky a fakt to ma neco do sebe. Jak se rika, jsou tak hnusne, az jsou skvele. V techto treba vubec nic dedkovskeho nevidim. Uznavam ale, ze nejsem objektivni. To je jak kdyz mas sex n jednu noc s fakt tlustou holkou a pak se to snazis si nejak obhajit Mně se to 090 pouzdro zdá echt rusky hnusný a tím je právě zajímavý. Ale ten řemen se k tomu tvaru pouzdra bez noh fakt nehodí. To chce tah nebo zkusit nějaký mesh. A věř mi, že po čtyřicítce už si nic chlap obhajovat nemusí, ani tlustou holku. Ty musíš ještě nějaký rok vydržet.
Roman-ZA Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2020 V 20. 11. 2020 v 16:21, travex napsal: To buď rád. uz vidim ... no Mariu
AndyAaron Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2020 [mention]Marcus [/mention] Ja jsem samozrejme mesh zkousel. Mam bohuzel akorat lesklej a ten se k tomu matnemu pouzdru nehodil. Origo tah k nim je peknej, ale nejsem technicky schopnej ho zkratit. Na gume se mi to nelibilo, na hadru jsem je nechtel a tahle hnedocerveno zbarvena kuze se mi na nich libi, tak jsem to zatim nechal.
Roman-ZA Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2020 je to take old-schoolove, neatypicke, nezavrhoval by som to dava to nove moznosti v dizajne a jeho inovaciach
beginner Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2020 před 1 hodinou, morbo napsal: @AndyAaron Andy, paní morbová, když ji občas otravuju s nějakejma hodinkama, tak někdy používá takový zvláštní termín: "dědkovský hodinky". Jsem jí dycky říkal že tomu nerozumí a vlastně jsem nikdy moc nechápal, co tím jako myslí. Doufám, že se na mě nebudeš zlobit, ale tyhle 090ky jí ukazovat nebudu. Co jake dedkovske?? Suprovni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
beginner Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2020 No i kdyz s cigarama to je spis Senior class Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 23. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2020 před 9 minutami, AndyAaron napsal: V manazerskem prevleku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. fajnovucke
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se