Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak co si budeme, nejlepčejší pouzdro 960 to není.

Zajímavý je, že to podle popisu v prodejním inzerátu na ebay vyrobili v továrně v počtu 10 kusů. To by mě zajímalo, kolik můžeš stát taková mini série jen s ciferníkem na přání.

Odesláno
před 17 hodinami, travex napsal:

Tumáš, nalep si tam antiperle.

eSnSGrY.png

srandicky, srandicky, ved vas smiechy prejdu :D 

Odesláno
před 3 hodinami, malbur napsal:

To by mě zajímalo, kolik můžeš stát taková mini série jen s ciferníkem na přání.

Zajímavá myšlenka. Přemýšlím, že bych nechal zkovat jednokusovou limitku s červenou Ladou a s tritiem v bronzovym pouzdru, počkat pár měsíců a pak to střelit za půl mega 5etterovi.

Obyčejné výroční BAM 1974-1984 sem koukal jdou momentálně za 555 GBP, takže budu ještě levnej s takovou parádou.

BAM.jpg.73c81e8f38f24f6e2299971b32275024.jpg

Odesláno

Tak ty jsou hodně dobrý. Rok narození sedí, jen škoda, že tam není brejlovec a dráha Jihlava-Brno, po které jsem jezdil léta do školy. A ta jednokusová limitka má opravdu vše, co mám rád, chybí jen vygravírovaná nahá baba na dýnku. Akorát ta částka nesouhlasí...

Odesláno

Bral jsem 15ml green (barva odpovídá barvě na Vostocích) a k tomu ještě podkladovka se někdy hodí https://www.ebay.com/itm/Premium-White-Paint-Primer-Use-with-Fluorescent-UV-Glow-In-The-Dark-Etc-30ml-/151673639812?_trksid=p2349624.m46890.l49292

Aplikuju normálně všemocným bambusovým párátkem, který používám na všechen servis Amfibií :). Velikost kapky dle potřeby a počet vrstev taktéž.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...