morbo Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Odesláno 8. března 2021 Měl si pravdu náčelníku, v očích laika zdají se podobné, ale to pozadí, to pozadí se nedá srovnat. Malý bonus pro opravdové fanoušky pak zde.
morbo Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Odesláno 8. března 2021 Čili teď už jenom vymyslet nějaké pěkné logo ať se to neplete...
mikymik Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Odesláno 8. března 2021 Chacha. Jsem je diky vam na chvilku vyndal z trezoru
lub Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 pěkná fotka, miky. nebudete někdo dělat objedávku na meranomu? potřeboval bych jen jednu bezelku a nevim, jak je to teď s poštovnym.
travex Odesláno 9. března 2021 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2021 Píšou 6$ za poštu, ale s varováním, že teď může doručení trvat 2-4 měsíce.
unived Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 Pred pár dňami dorazila zásielka z meranomu, ru>sk 4 týždne, zásielka čo došla minulý mesiac dokonca 3 týždne... Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
lub Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 tak mně o to čekání nejde, naopak, čím dýl to de, tím dýl se člověk těší, žejo. ale na tohle nervy ani čas nemám, můžete pokračovat:
travex Odesláno 9. března 2021 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2021 Však morbo psal, že každé pozadí je úplně jiné. Když se na to podíváš takhle, jde to pak úplně samo.
mikymik Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 Já to skládal úplně jako travex. I ty jiskry to házelo.
Dřevák Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 Zdravím, převelice dlouho jsem tu nebyl, měl jsem za to, že mě to hodinkový blbnutí už pustilo. Jenže nevím jak se to stalo, ale objednal jsem si u Meranoma jedny amfibie... Po měsíci dorazili a já se divím, co se za těch deset let od minulé objednávky změnilo. Na samotných hodinkách nic, ta určitě lepší kvalita není na první pohled vidět, ale ten tah, plné články, žádný skládaný plech a podivný zapínání bez viditelné spony. Nevím jestli se mi to líbí, hlavně nejde štelovat délka, jen vyhozením článku a to je buď málo, nebo moc. Na webu jsem to nikde nenašel a na obrázku když jsem objednával byl plech. Rychlo foto mobilem.
malbur Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 to je odlesk vybuchu? Přesně tak, malý jaderný výbuch, u Vostoků běžně využíváno pro leštění akrylu.
malbur Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 https://meranom.com/en/amphibian-classic/bezels/bezel-pripyat-universal.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se