Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A co se týče coming outu, tak jsem to zatím odsunul do nového roku, až se zkrátí tah 😁

Mám moc hodnou ženu, o penězích to taky není, ale asi je nad její chápání, že dávám energii směrem do hodinek a přitom z jejího pohledu bych nejraději chodil oblečený v jednom svetru. Že by na začátku pořadí priorit měla být průběžně trvající obnova šatníku. A ne, nechodím jak hastroš, jen se mi oblečení asi okouká pomaleji, než jí 😀

Ale jsem si jist, že toto je zcela typický a průměrný scénář ve většině domácností 🍻

Odesláno

co sa tyka odtienov farieb, tak sudruhovia sa nie vzdy trafia. ja som mal na mojich oranzovych 2 lunety a mali rozne odtiene. 

Odesláno

Ahoj. Chcel by som si kúpiť nejaké Amfibie, len neviem od akého predajcu. Chcel by som sa vyhnúť naťahovačkám s colnicou. Napr. predajca Vostok-Watches24 posiela z EU? Má niekto s nimi skúsenosť? Alebo niekto iný?

Odesláno
V 30. 12. 2021 v 15:16, dandy napsal:

Ahoj. Chcel by som si kúpiť nejaké Amfibie, len neviem od akého predajcu. Chcel by som sa vyhnúť naťahovačkám s colnicou. Napr. predajca Vostok-Watches24 posiela z EU? Má niekto s nimi skúsenosť? Alebo niekto iný?

zdarec. kupoval jsem ručky a cifry a došlo do 14 ti dnů bez problémů s celnicí. bez papírování. 

Odesláno

Objeví se ještě ty SE Neptuny na meranomu někdy? Sledujete to někdo nějak častěji? Včera večer byly "teal" ještě k mání a dneska ráno prd. Tohle jsem nepěkně prováhal.

Odesláno
před 2 hodinami, Vasil napsal:

Objeví se ještě ty SE Neptuny na meranomu někdy? Sledujete to někdo nějak častěji? Včera večer byly "teal" ještě k mání a dneska ráno prd. Tohle jsem nepěkně prováhal.

mas spravu. 

Odesláno

Meranom a továrna už asi nejsou kamarádi. Údajně už nebudou vyrábět žádné SE a podobně pro jednotlivé prodejce, ale budou si tyhle vylepšené modely prodávat jako standardní produkci. Což už se vlastně nějakou dobu děje. Nedávno začali takhle prodávat lehce upravené neptuny ala SE od meranoma, bohužel však myslím pouze s datumem.

https://vostokinc.com/catalog/amfibiya_muzhskaya/96k/amfibiya_960897/

Odesláno
před 10 hodinami, Vasil napsal:

Když jsem svoje nové viděl v listopadu na meranomu poprvé skladem, tak jsem se ještě nerozhoupal ale o týden později znovu naskladnili a už jsem objednával. Takže šance tu asi je

Návštěvník
Odesláno

Tak moje konečne dorazili. Dokonca sa hodinárovi podarilo odstrániť aj problém s posúvaním minútovej ručičky pri zatáčaní korunky. Problém bol práve v hriadeľke korunky. 

1641323146334.jpg

1641322855135.jpg

Odesláno

Všechny ty SE Amfibie, bronzový 1967 Amfibie atd... čím dál víc jsem přesvědčenej, že tohle sou ty pravý Amfibie. Možná, že těm novejm krivdím, možná to ukáže až čas, ale tyhle sou perfektní a plnotučný, pravý, a - ano je to tak a není to myšleno ve zlém, sovětský Amfibie. Desetiletími prověřený, prostě paráda 👍

Program na dnešní večer je asi jasnej, zkusím prolustrovat eBay, jestli budu mít náhodou štěstí 🙂

Odesláno

Ahojte objednaval niekto v poslednych mesiacoch z meranomu? ja som naposledy z Ruska (so SMIRSU) objednaval  v marci a clo sa este neplatilo cenu mi tam hodili asi 15€. Ako je to teraz? Maju tam novu lunetu (akoby rolex) mohlo by to byt celkom pekne a pribalil by som este par drobnosti celkom za cca 80€ neviete teda ako je to teraz s preclenim?

Odesláno

Ahoj...v práci jsem to tu jen tak rychle prolítl, ale jsem z toho nějakej divokej. Našla by se nějaká dobrá duše, která by mi v rychlosti vysvětlila, co se vlastně posr... pokazilo s tou Luna Dude limitkou? Vznikla vůbec? Na FB na mě pár obrázků  vyskočilo, ale jinak vím prd.

Odesláno

Ahoj fanousci Vostoku!

Minuly rok po prodeji Moonu jsem rychle zjistil ze hodinky na ruce mi nejake chybeji... Tak jsem si poridil neco z moji vlasti. Na zacatku to vypadalo takto:

photo_2022-01-06_20-24-59.thumb.jpg.3606eb63595c612cfd4fab43036139c4.jpg

Prekvapilo me jak dobre sedeji rusky hodinky na NATO reminku... No nic. Kupoval jsem je s myslenkou udelat nejaky maly mod. Za par mesicu mi dorazily naradi z Ali, a taky cifernik a rucicky. Za chvilku moje vostoky vypadali takhle:

photo_2022-01-06_20-25-04.thumb.jpg.5b9696540caedd161168c3750641c381.jpg

photo_2022-01-06_20-25-08.thumb.jpg.eb58dbb5873dd3cc8df8c594974eb862.jpg

Bezel a vlozka jsou od One Second Closer z Polska, cifernik a rucicky od Poljot24 z Nemecka.

Vyrabet ty mody se mi docela zalibilo, ale pak jsem hned presel na Seika. Ty Vostoky maji svuj sarm, ale v dennim noseni nejsou moc prakticke.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...