martar Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Trojane, jestli myslíš opravdu přesný údaj, budeš muset měřit sám, reliéfní výzdoba dýnka je u každého exempláře jinak hluboká (podle toho, co jsem měl v ruce). Taky záleží na motivu, n?který je plastický nad povrchem dýnka, jiný (třeba klasický nápis amphibia) je naopak zahloubený lisováním...
Dokusan Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Pánové omluvte mou neznalost, ale ten tah mi nějak nevyhovuje, jsem zvyklý na kůži. Vím, že to je k potápkám asi blbost, ale myslíte, že by se k nim nějaký pěkný "vintage" řemen hodil?Díky za případnou inspiraci
Trojan Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Ja bych meril az bych plakal, ale nemam co Zajimalo by me, kolik je tam materialu kdyz se zarovna ten relief... a kdyz rikas ze byva relief i nad povrchem, je to bez problemu...Frostie diky, docela jsi me zmatnul Co ta limitka kluci ja uz dlouho chci nejake Amfibie zase poridit, tohle by byla idealni prilezitost!
Trojan Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Blbost to urcite neni, tady ve vlakne najdes nejake fotky, pripadne dej do google images "vostok amphibia leather" a jiste to hodi dost vysledku
5etter Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 tady to frčí, že ani nestíhám všechno projít, takže pokud už to tu je, tak se omlouvám.ale asi jsem se zamiloval:https://meranom.com/amphibian-se/020se/vostok-watch-amphibian-se-020678s.html lube, to jsi mi neměl ukazovat. Tohle pouzdro vůbec neznám a jeví se mi jako optimílní. Řeší některé detaily, které jsou pihou na kráse 420 a 100. K tomu průhled, ženevské pruhy, signovaná korunka... Ještěže to není skladem!Sekci SE nesleduju, takže ani nevím, jestli jsou vyprodané, nebo se teprve chystají. Ta modrá...
Hicks Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78601-leštění-sklíček/?p=1783854 Díky!
travex Odesláno 13. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Panove, jakou tloustku ma dynko? Myslim kolik je materialu v nejslabsim miste na te rovne plose? Je to 1mm, viz. tady česky a nebo tady anglicky.
JaRooN Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Tohle pouzdro vůbec neznám a jeví se mi jako optimílní.Sakra, už se to blíží. Rozměr 41mm je už velice blízko k rozměrům, které můžu nosit i já
Dokusan Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Blbost to urcite neni, tady ve vlakne najdes nejake fotky, pripadne dej do google images "vostok amphibia leather" a jiste to hodi dost vysledku Díky, inspiraci jsem našel. Na ebay jsou dokonce nějaký "origo" kožený s průvlakem, ale tam si nejsem jist kvalitou kůže.Zatím se mi nejvíc líbí Hirsch Tera, ale to bych měl řemen dražší jak hodinky
5etter Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 (upraveno) Sakra, už se to blíží. Rozměr 41mm je už velice blízko k rozměrům, které můžu nosit i já Rozměry tohoto pouzdra se mi zdají být stejný jako u ostatních pouzder. Porovnej si zde. Na tvoji medvědí tlapku by podle mě nejlíp pasovalo 090, protože vypadá opticky jako největší kus železa. Upraveno 13. prosince 2016 uživatelem 5etter
JaRooN Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Je to pořád málo. Líbí se mi 710 a potřeboval bych ji v rozměru 43 mm
Frostie Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Je to 1mm, viz. tady česky a nebo tady anglicky.což je 0,99 mm, dle mé rovnice...
markusev Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 tady to frčí, že ani nestíhám všechno projít, takže pokud už to tu je, tak se omlouvám.ale asi jsem se zamiloval:https://meranom.com/amphibian-se/020se/vostok-watch-amphibian-se-020678s.html dnes takhle20161213_124116.jpgEste nemam doma amfibie, ktore som si objednal nedavno a ty sem das odkaz na dalsiu nadheru. Hmmm modre alebo zelene, no zacinam byt zavislak ajajaj
Frostie Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 ... no zacinam byt zavislak ajajaj To je na tomto fóru neodkladně rychlý proces...
xxmikexx Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 (upraveno) Zdravím vespolek,měl bych na vás tady takovej blbej dotaz :-D ,Ambifie zatím nevlastním,ale mám 2 kousky na ceste z UA,mám zatím několik kousku Komandirskie.Ale k mojemu dotazu,chystám se nakoupit několik Nato strapu,zatím sem si je vyráběl sám,ale jelikož popruh je většinou v jednobarevné kombinaci,chtěl sem si nakoupit nějákou trikoloru třeba.Popruhy sem si kupoval v 20mm ale sou dosti podajné,takže se tam vlezou a není to moc poznat.Takže šlo by to ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. prosince 2016 uživatelem xxmikexx
travex Odesláno 13. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 To mi připomnélo Helmuta, opraváře komínú a tam se to nakonec vešlo. Takže to bude určitě cajk.
xxmikexx Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Neměl sem ten nylon v ruce nikdy,takže nevím jak je moc poddajnej a vleze se ta 20 do 18 v pohodě a nebude to na tom znát že by to bylo nějáké pogrčené
martar Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Pogrčené to bude jen lehce, ale vleze se to. Víc budou pogrčená čela lidí tady, údivem, proč sis raději nekoupil Nato v šířce 18 mm.
Trojan Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Co ta limitka Vlk a Zajic?Holt vy vycitite ze sejcas nemam zadne ruske hodinky a ignorujete me, co
Trojan Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Respektive ja uz jsem zacal resit co bude na dynku, se Strigou a Katastrofe...Kdyz do toho nikdo nepujde tak holt budu mit unikat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se