Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Člověče, teď jsem na to koukal a taky se mi viklá! :D

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65967-vostok-amphibia/?p=1416685

Já mu to říkal, že se u mých korunka viklá, ale chtěl si to prostě uvěřit i u ostatních. Až bude v praze, tak mu je přinesu ukázat, vyzkouší si to a rozhodne se ( možná ho fotky člena lub přesvědčej dřív- moc pěkný ).

Odesláno (upraveno)

Teď jsem si fotky prohlédnul na kompu a ne v mobilu... a mám pocit, že jsem byl moc skoupý na chválu. Morbo, super! Tohle je prostředí, které potápkám sluší! Krásné fotky. Jo a Lube, taky moc pěkný :)

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

parádní fotky, morbo.

tak je mám skoro týden na ruce a nějak se jim nechce dolu :), asi na nich skutečně něco bude.

pár postřehů:

- lumi slabá, ale při troše mžourání je v pohodě v noci přečtu, s tím jsem ani nepočítal. aspoň není tak nechutně vlezlá jako u seika :D

- sklíčko už jsem na dvou místech jemně drbnul, to je hned (nevím, co je to za plast, páč pod polarizákem se jako plast nechová - spíš je netečné jako minerál).

- příjemně se nosej.

- ciferník má krásnej odstín - sky blue

post-5667-0-06435200-1434917964_thumb.jpg

Odesláno

tak jsem je asi přechválil, v 5:10 se mi na ruce zastavily. nic, vteřinovka se ani nehne, jakoby se kously.

mám 3 možnosti.

-poslat je zpátky - se mi nechce

-dát je hodináři tady

-otevřu je sám a pokud je tam něco spadlýho do setrvačky, tak to vyndám. tomu bych se ani nedivil, u vostok partner se mi jednou uvolnil šroubek a volně putoval ve strojku..

Návštěvník eloga
Odesláno

no teda, ale co, dej bod číslo 3, jestli tam není řešitelný problém laickým zásahem a případně bod číslo 2. Bod jedna by to celé jen zkomplikoval, ale rozhodnutí je na tobě, tohle je jen odhad a doporučení, nezávazné a nekompetentní, :photo: bo žádné takové hoďky nemám a jak to tak vidím, ještě si dám čas.....

**

Odesláno

Pánové, díky všem za kladné reakce. Má osobní zkušenost: hodinky mám cca rok a za celou dobu nošení s nimi nebyl žádný problém (drobné oděrky neřeším). Momentálně čekám na další kousek (opět VA), pro změnu v ?konzervativnějším? provedení (lze-li to takto nazvat), které při jednání nebudou vzbuzovat dojem vojenské invaze. Vzhledem k omezeným skladovým možnostem Meranomu půjde o skládačku, tak jsem sám zvědav, jak to celé dopadne.

@ Roman_ZA: ano, v pozadí Dolomity (foceno z Tofana di Mezzo).

Odesláno

Teda Lube, to mě mrzí. Ty moje troje fakt jedou bez problémů, přičemž jedny nosím tři dny v týdnu... včetně cvičení s dětmi a badmintonu. Tříbodový otvírák nebo šupleru máš? Nůžky doporučené Dřevákem bych si nechal asi jako poslední možnost...

Odesláno

jak ony ke mně, tak já k nim. jebnul jsem s nimi ze všech stran do stolu a na chvíli se rozešly a pak zase stop. potom znova a od té doby jdou. to bylo předevčírem.

včera jsem je otevřel a zdají se ok. při té příležitosti jsem aspoň isopropylalkoholem vyčistil sklíčko, objevilo se tam nějaké smetí. celá operace tak 5 minut. teď pořád jdou, tak uvidím.

dopředu jsem nějaké komplikace čekal, takže v pohodě. ale stejně je mám rád, jinak to snad ani nejde :)
co mi přijde fajn je dýnko dělené na závitový kroužek a samotné víčko, při zavírání se těsnění nemá šanci hnout a žvejknout.

post-5667-0-48735100-1435130834_thumb.jpg

post-5667-0-78739700-1435130848_thumb.jpg

post-5667-0-27126700-1435130859_thumb.jpg

Odesláno
:D takže proběhla adjustace v několika polohách na ruský způsob :) gratuluju k úspěšné oprav?!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...