ultrawatch Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Tak asi se slitoval nad vidlákem z Olomouce a já už mám balíček na cestě. Ne vždy je civilizace výhodou. ))Tak to gratulace, jen tajně doufám, že zpoždění s těmi mými je zapříčiněno pozdějším nákupem než u tebe. Tak uvidíme.
plazalien Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Zdravím majitelé těchto hodinek. Uvažuju o koupi, jak se nosí?vitej, rekl bych ze nejvic se nosi na ruce ale samozrejme fantazii se meze nekladou [emoji1]
Dokusan Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Tak to gratulace, jen tajně doufám, že zpoždění s těmi mými je zapříčiněno pozdějším nákupem než u tebe. Tak uvidíme.Dyť jsme je kupovali stejný den, možná s odstupem tři čtyř hodin
ultrawatch Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Dyť jsme je kupovali stejný den, možná s odstupem tři čtyř hodin Tak to mám smůlu .
little_w Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2017 Ja to mel rano takhle: a potom jsem se hrabal v krabici s remenama a zjistil jsem, ze tam mam pohozeny ty svoje 090. Tak jsem je hodil na mesh a odpoledne to mam takhle:
AndyAaron Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Tak hledim aji usima, ale Scuba Dudák dorazil v nedeli. Libi se mi, ze ta modra je takova do zelena, azurova. Vypada to moc pekne. Zkusil jsem rovnou nahodit tropic strap. Nevypada to uplne zle. Pak ale doslo na vymenu lunety. A s tou jsem teda bojoval. Doslo to az tak daleko, ze jsem si poustel videa na youtube. Tam jim luneta vzdy hned vyskoci ven, no tady ani za boha. Kdyz se dilo konecne podarilo, tak jsem chtel aplikovat novou. No to bylo dilo cislo dve. Kdyz jsem ji tam konecne narval, tak se mrcha netocila (dratek jsem tam mel). No ale nakonec se vse v dobre obratilo... Pak jsem zkousel jeste nejake perlony a nato. Nakonec jsem zase skoncil na tahu. Chtelo by to ale bikolorni tah [emoji2]
AndyAaron Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Zpet na tropicu. Ono to pude [emoji4]
5etter Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Jsi lapen. Začíná nová etapa tvého chronozivota.
plazalien Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 pekny to mas a ta bronzova luneta jim moc slusi, taky sem koukal na youtube jak sundavaji lunetu kouskem ohnutyho papiru [emoji1] asi me to taky ceka a nasadim nejakou jinou muj vzor jsou travexovy 090
little_w Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 A ja furt koukam, jestli jsi nenahral spatne fotky. Ta luneta je prece stejna, jsem si rikal. Az na te posledni fotce jsem pochopil, ze je bronzova Jsem rad, ze to dobre dopadlo, Andy. Tu travexovskou lunetu z Meranomu taky netrpelive vyhlizim, snad bude brzy zase k mani. Ale uz par mesicu ji mam na watchlistu a porad nic.
5etter Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 (upraveno) plazalien:Myslíš legendární Vostok Amfibija 090 "vzor travex"?To je povinná výbava každého dobrodruha. Někde jsem četl, že kromě travexe je nosil ještě Reihold Messner, Jacques Yves Cousteau, Sean Connery a někdo z expedice Tatra kolem světa. Nosil by je i Emil Holub, ale bohužel zemřel o šedesát let dřív, než se začaly vyrábět. Ale je to jenom pověst. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. little_w: To je tím, že v té Anglii tolik lpíte na tradicích a v 21. století máte královnu, před autem běháte s praporkem a používáte černobílý monitory. Upraveno 17. dubna 2017 uživatelem 5etter
Mirino Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Ten modrošedý perlon vypadá velmi dobře. Odkud ho máš?
Frostie Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 plazalien:Myslíš legendární Vostok Amfibija 090 "vzor travex"?To je povinná výbava každého dobrodruha. Někde jsem četl, že kromě travexe je nosil ještě Reihold Messner, Jacques Yves Cousteau, Sean Connery a někdo z expedice Tatra kolem světa. Nosil by je i Emil Holub, ale bohužel zemřel o šedesát let dřív, než se začaly vyrábět. Ale je to jenom pověst.Zapomněl jsi ještě na Thora Heyerdahla, který je střídal se svými Eternami KonTiki...
5etter Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 To je fakt, ten mi vypadl stejně jako Steve McQueen, kterej ke svým hranatým potřeboval ještě jedny kulatý.
Frostie Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 To je fakt, ten mi vypadl stejně jako Steve McQueen, kterej ke svým hranatým potřeboval ještě jedny kulatý.No jistě. A měl je rád i Paul Newman.
travex Odesláno 17. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Je vidět, že ti borci měli výborný vkus.
Návštěvník LONGINES Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 AndyAron, mas to superperfektni! Ja presne tuhle lunetu miluju, bojim se ale ty vymeny... Jinak, nevim jestli sem zcela v poradku, ale me se normalne strasne, teda asi nejvic libi ta fotka s nepochromovanou lunetou a origo tahem..!
AndyAaron Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Diky moc, kluci! Jsou to fajn cibule. Daji se menit az do aleluja, tak az me omrzi bronzova luneta, tak nasadim zpet chromovanou, nebo muzu objednat jinou, to uz je fuk.@Mirino - modrosedy perlon je perlon od Eulitu. Da se koupit na ebayi nebo ho urcite vygooglis i jinde. Myslim, ze jsou i na strapshopu.@plazalien - to video s tim papirem jsem taky videl. Asi na to clovek musi mit grif. No s trochou cviku to pak taky nekdy vyzkousim.Jinak jsem jeste nekde cetl, ze ty amfibie vzor Travex pouzil puvodne i Tarantino v Pulp Fiction - nosil je tam Brulis a Christopher Walken je schovaval pet let v konecniku. Bohuzel ty sceny pak museli pretocit s jinym tipem hodinek, protoze Motion Picture Association v USA filmu dala horsi rating a nesmel by se vysilat ve Statech. Podle nich ty hodinky byly moc velke na to je nosit pet let tam co Walken... Zaboha ten clanek ted ale nemuzu najit
5etter Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Naposledy spolu... Amfibie vpravo padly za oběť mému chronobundusu a zítra je ponesu na poštu. Musely uvolnit místo v krabičce jinému východnímu kousku - ale tentokrát z ještě východnějšího Východu, než je Rusko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se