martar Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2017 @morbo: slovník pro příští generace super @travex: tvoje fotky z posledních dní mi pokaždé připomenou, že bych měl koupit aviváž
Návštěvník LONGINES Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2017 Dlouhý chlup z Měcholup. To je nový model z Čistopolu tzv. Langharik Připomnělo mi to strýcovy autopotahy v jeho Moskviči, aby se mu neopotřebovali rudé koženkové sedačky. A protože byl mrňous, měl ještě na sedadle řidiče takovej koženkovej polštář černá červená a bílá krémová šachovnice Ach kde sou ty hezký časy..
Návštěvník LONGINES Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Na froté prostěradle je nám dobře a hovíme si zde s nejvyšší opatrností
Hicks Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 jo a abych nezapomněl: přátelé, velmi zajímavé věci teď plynou ze spolupráce Vostoku s Meranomem = nachystejte ruble, pojedeme z kopcesouhlasím a podepisuji v plném rozsahu. moje předsevzetí nekupovat tento rok žádné amfibije vzalo při pohledu na tyto zelené SE rychle za své https://meranom.com/en/amphibian-se/150se/vostok-watch-amphibian-se-150b26.html
ultrawatch Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Na froté prostěradle je nám dobře a hovíme si zde s nejvyšší opatrností No vida,jdou nafotit velmi pěkně,jen třeba dobré světlo míti.Moje best off Amfibie.
Návštěvník LONGINES Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Díky moc! Ale stejně nic oproti " naživo ". Jojo, máš pravdu, sou to skutečně Amfibijní The best. Aspoň zatím, než nás martar utře Superamfibiemy, hodně se tu o tom šušká a tak doufám, že ještě chvilku budem na vrcholu amfibijního řetězce
ultrawatch Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Longinesi,mně je u prdele,jestli jsem na vrcholu,mně se prostě tyto Amfibie líbí a jestli se někomu líbí jiné,tak nechť je má a je spokojený.Kazdy si najde to své, pravé a jedinečné.
Návštěvník LONGINES Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Ale vždyť jo - já to nemyslel zle. Myslel sem to ze srandy, tak se omlouvám !
Hardslimer Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Je fakt chlapi, ze vase debata ohledne frote prosteradla mi pripomina diskuzi mezi bukvama.Nic proti buzikum (at si kazdy najde diru, ktera se mu libi), ale duch Amfibiji se musi obracet v hrobe jako vrtulnik. :-)V kazdem pripade jsou fotky hodinek luxusni ........ . Jen ty kecy ...... ??!;-)
ultrawatch Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Ale vždyť jo - já to nemyslel zle. Myslel sem to ze srandy, tak se omlouvám ! Za co se chceš omlouvat? Vždyť se nic nestalo,jen jsme si řekli své postoje chlape.Amfibiim zdar.
Návštěvník LONGINES Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 ...Ve skutečnosti spíš vytahujou očka, což potom blbě vypadá a přítelkyně mi za to nadává...Tak tohle mi zrovna moc jako od bukvice nepřijde
Návštěvník LONGINES Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Za co se chceš omlouvat? Vždyť se nic nestalo,jen jsme si řekli své postoje chlape.Amfibiim zdar.Jo tak to jo, já se lek, že sem se nějak blbě vyjádřil, tak sem se raději i hned omluvil Ono se mi to už párkrát stalo, že sem napsal něco blbě i když sem to tak nemyslel, ale to už ostatní nemohli vědět. Se mi ulevilo, že je to ok, nerad bych si vás znepřátelil!
martar Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Hoši hoši, kromě ducha amfibií (a jeho esence samozřejmě) existuje i cosi jako duch tohoto vlákna... je težko popsatelný, ale určitě je jeho součástí lehkost, hravost, vtip a nadhled. Až doteď teda. No a ta hravost nám tu dovoluje uchopit jakékoliv téma - klíďo i froté ručníky
little_w Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Zase jsem poslal Amfibie na upravu... (zkousim, jak daleko se to da tlacit, nez amfiducha znasilnim natolik, ze bude k nepoznani). Ale vzhledem k tomu, ze ted uprava spocivala ve vraceni puvodni vterinovky (bo ta cerna mi tam nesedela), tak myslim ze dobry. Momentalne teda na gume:
travex Odesláno 3. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Ačkoliv nejsem fanoušek tuningových lunet na Amfibie, tak musím připustit, že se mi tato kombinace líbí.
Hardslimer Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Tak tohle mi zrovna moc jako od bukvice nepřijde Takhle jsem to nemyslel.Jen se mi to zdalo trochu pritazene za vlasy.Holt, nekdy trochu prestrelim s psanym nazorem.Takze sorry kuci. Nenechte se vyvest z miry nejakym psychopatem jako jsem ja. :-)
little_w Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 travex: Tady jsem vyvetral oboje svoje nejoblibenejsi Amfibie... druha ruka je brachova. Rikal jsem si, ze bychom se meli sladit. Takze u Severniho more:
ultrawatch Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Tak za mně oboje moc pěkně vytunene!Ta luneta tomu sedí!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se