Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@morbo: slovník pro příští generace super :D

@travex: tvoje fotky z posledních dní mi pokaždé připomenou, že bych měl koupit aviváž :)

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Dlouhý chlup z Měcholup.

o7Zj2GV.png

To je nový model z Čistopolu tzv. Langharik :) Připomnělo mi to strýcovy autopotahy v jeho Moskviči, aby se mu neopotřebovali rudé koženkové sedačky. A protože byl mrňous, měl ještě na sedadle řidiče takovej koženkovej polštář černá červená a bílá krémová šachovnice  :lol2: Ach kde sou ty hezký časy..  :crying_anim: :)

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Na froté prostěradle je nám dobře a hovíme si zde s nejvyšší opatrností :)

post-22387-0-12635300-1501677428_thumb.jpg

post-22387-0-47584000-1501677461_thumb.jpg

post-22387-0-60489600-1501677487_thumb.jpg

Odesláno

jo a abych nezapomněl: přátelé, velmi zajímavé věci teď plynou ze spolupráce Vostoku s Meranomem = nachystejte ruble, pojedeme z kopce

souhlasím a podepisuji v plném rozsahu. moje předsevzetí nekupovat tento rok žádné amfibije vzalo při pohledu na tyto zelené SE rychle za své :(

https://meranom.com/en/amphibian-se/150se/vostok-watch-amphibian-se-150b26.html

Odesláno

Na froté prostěradle je nám dobře a hovíme si zde s nejvyšší opatrností :)

No vida,jdou nafotit velmi pěkně,jen třeba dobré světlo míti.Moje best off Amfibie.:)
Návštěvník LONGINES
Odesláno

Díky moc! Ale stejně nic oproti " naživo ". Jojo, máš pravdu, sou to skutečně Amfibijní The best. Aspoň zatím, než nás martar utře Superamfibiemy, hodně se tu o tom šušká a tak doufám, že ještě chvilku budem na vrcholu amfibijního řetězce :)

Odesláno

Longinesi,mně je u prdele,jestli jsem na vrcholu,mně se prostě tyto Amfibie líbí a jestli se někomu líbí jiné,tak nechť je má a je spokojený.Kazdy si najde to své, pravé a jedinečné.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Ale vždyť jo - já to nemyslel zle. Myslel sem to ze srandy, tak se omlouvám !   :war:

Odesláno

Je fakt chlapi, ze vase debata ohledne frote prosteradla mi pripomina diskuzi mezi bukvama.

Nic proti buzikum (at si kazdy najde diru, ktera se mu libi), ale duch Amfibiji se musi obracet v hrobe jako vrtulnik. :-)

V kazdem pripade jsou fotky hodinek luxusni ........ . Jen ty kecy ...... ??!

;-)

Odesláno

Ale vždyť jo - já to nemyslel zle. Myslel sem to ze srandy, tak se omlouvám ! :war:

Za co se chceš omlouvat? Vždyť se nic nestalo,jen jsme si řekli své postoje chlape.Amfibiim zdar.
Návštěvník LONGINES
Odesláno

...Ve skutečnosti spíš vytahujou očka, což potom blbě vypadá a přítelkyně mi za to nadává...

Tak tohle mi zrovna moc jako od bukvice nepřijde :)

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Za co se chceš omlouvat? Vždyť se nic nestalo,jen jsme si řekli své postoje chlape.Amfibiim zdar.

Jo tak to jo, já se lek, že sem se nějak blbě vyjádřil, tak sem se raději i hned omluvil :) Ono se mi to už párkrát stalo, že sem napsal něco blbě i když sem to tak nemyslel, ale to už ostatní nemohli vědět. Se mi ulevilo, že je to ok, nerad bych si vás znepřátelil!

Odesláno

Hoši hoši, kromě ducha amfibií (a jeho esence samozřejmě) existuje i cosi jako duch tohoto vlákna... je težko popsatelný, ale určitě je jeho součástí lehkost, hravost, vtip a nadhled. Až doteď teda. No a ta hravost nám tu dovoluje uchopit jakékoliv téma - klíďo i froté ručníky :)

Odesláno

Zase jsem poslal Amfibie na upravu... (zkousim, jak daleko se to da tlacit, nez amfiducha znasilnim natolik, ze bude k nepoznani). Ale vzhledem k tomu, ze ted uprava spocivala ve vraceni puvodni vterinovky (bo ta cerna mi tam nesedela), tak myslim ze dobry.

amfi-hand10.jpg

Momentalne teda na gume:

amfi-hand11.jpg

Odesláno

Tak tohle mi zrovna moc jako od bukvice nepřijde :)

Takhle jsem to nemyslel.

Jen se mi to zdalo trochu pritazene za vlasy.

Holt, nekdy trochu prestrelim s psanym nazorem.

Takze sorry kuci. Nenechte se vyvest z miry nejakym psychopatem jako jsem ja. :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...