pciza Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Já ty svoje nesleduji ale jelikož jsem je objednával jako Longines tak jsme na tom asi stejně
Návštěvník LONGINES Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 ?????????? ????? IMG_20171102_224312-01.png?????? ????????????
lub Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 ze včerejšího setkání dvou amfimagorů
5etter Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 lub mě trochu vyrazil dech, když na paleťáku dovalil tyhle kukačky. Nechali jsme je ve foyer a zasedli ke škopku. Postupně jsme si vzájemně pochválili všechny tyto kousky. Nicméně jsme dle očekávání museli konstatovat, že nejlepší jsou amfibie
lub Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 tady je vidět, kdo vzal obětavě plnou kabelu (nepočítaje paleťák) a kdo se na to trochu vysral, že jo. kluci jak to teda je, kdybych chtěl pouzdro a k tomu jinej cifr dle vlastního výběru. je schopnej tohle zařídit meranom? nebo ten sovět market? připlácí se za to? rád bych např. 420 + dial ze 670..
Návštěvník LONGINES Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Například tady uz to máš hotový a připravený k objednání
lub Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 ale já potřebuju datum a bílou vteřinovku. ideál tohle: https://meranom.com/en/amphibian-classic/670/vostok-watch-amphibian-classic-670922.html
Návštěvník LONGINES Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Jo, tak nějak sem automaticky datum vyloučil Podle mě ti to sestaví oba dva, jen Soviet bude asi v komunikaci hbitější... Zkus mu napsat, no
Návštěvník LONGINES Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Jo jinak s těma mýma je všechno v pořádku. Sou od včerejška zase zpátky v Čistopolu, takže je můžu očekávat po více jak týdenním cestování po Rusku zase od znova za 2 až 4 týdny. A to se vyplatí
Michael Psy Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 (upraveno) Děkuji pánové Co se týká dopravy tak já objednal (meranom) 16.10. ca. 15hod. Balíček mi přišel 2.11. v 10:40. Co si pamatuji z track and trace zásilky, tak je tam celkem dost mezistupňů, než se balík dostane až k "vyclení, odešle z Ruska". Hodinky mne příjemně překvapily lumi, často jsem četl o chabém svitu, přitom 23.30 nasvíceno UV a v 05. ráno stále šlo pohodlně odečíst čas. Na to jak jsou lumi body maličké, spokojenost. Ručky svítí o 2 snad i 3 řády víc - patrně díky ploše lumi nánosu.+Hodinky velmi hezky sedí na ruce, příjemně se nosí, netlačí a na ruce vypadají znatelně nižší, než ve skutečnosti jsou.+31 kamenů, festovní antistress systém+celková robustnost a jiný přístup k voděodolnosti oproti konkurenci+retro design+cena 63 doll+/-chod lunety je hladký, nekliká, tzn nestane se, že by indexy lunety nelícovaly na indexy cifru a luneta tak nedělá hluk. Na druhou stranu je větší pravděpodobnost nechtěného přetočení - nepotápím se, nejde o život, nejde o nic.-/+ Pro mne korunka, zatim nemám grif a vyloženě špatně se mi s ní manipuluje.-originál tah/náramek byl ihned vyměněn za supering. - neodpovídající informace v eshopu, kdy jsem objednal 710 ale case je bohužel ten nový typ, který jsem neobjenal a prodejce nijak na toto neupozornil. Líbil se mi design původní, ale zvyknu si. Jen jde o princip. Přesnost po dni a pů je +16s/d - co jsem četl, tak je záběh u Amphibií několik měsíců, tak uvidíme. Hledal jsem něco osobitého, jako náhradu za steinhart titan 500 které jsem vrátil a Vostkok Amphibia mi padly do oka. Cena parádní, akce s dopravou zdarma , jsem víc než spokojený. Objednanou mám i custom lunetu stejné modro zelené barvy. Zleva doprava : Amphibia lumi , Bwg9 , Steinhart O1 superluminova Upraveno 3. listopadu 2017 uživatelem Michael Psy
5etter Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Amfibie objednané ze Soviet marketu se vrací z ruské celnice zpět do obchodu. Abych rozptýlil nervozitu, koupil jsem si ve škodovce simply clever korunku. Je to součást nějakýho Karoq watch packetu nebo co.
Návštěvník LONGINES Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 (upraveno) Tvl, tak to mě se to stalo asi taky. Že sou zpět v Čistipolu. Nebo Ti to dali nějak extra vědět? Jinak festovní korunka a supr bourák Michael Psy: jo máš pravdu se záběhem Amfibií, někde na ruským fóru sem četl radu je několik měsíců ponosit, pak na delší dobu odložit ( třeba měsíc) a že se tak zpřesní, že prej člověk bude čučet. Víceméně sem to tak udělal. Před tím šly stabilně 17 sec do plusu, teď mám odchylku stabilně sotva 2 sec do plusu, což je celkem perfektní hodnota. Upraveno 3. listopadu 2017 uživatelem LONGINES
travex Odesláno 3. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Mé jsou zatím v Moskvě, ale hádám, že taky povalí zpět. Bude fajn, když postižení u prodejce zjistí, co je za problém, jsem fakt zvědavej.
Návštěvník LONGINES Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Takže změna: teď zase píšou, že sou na ??????? letišti v Petrohradu " at international place of exchange" a jako další destinace je uvedena ??????? ?????????? .No, vzhledem k tomu, že ještě před pár hodinama mely být zpět v Čistopolu a teď sou už zase v Petrohradu usuzuji, že čort znajet kde vlastně ve skutečnosti sou. Ale tohle jim nevěřím ani náhodou. Leda že by měly ty hodinky svůj osobní Mig
Michael Psy Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 (upraveno) Longines : Ty Amphibie dělající +2s/d to je s polohováním na noc, nebe stále na ruce 24/7 ? Jsou to ty původní CCCP nebo ty nové z Russia ? Četl jsem že údajně ty nové jsou dost šizené, kde se dá.Ta hodnota +2s/d je perfektní, to je snad COSC standard Mně dnes Amphibie dělají + 28s/d Upraveno 4. listopadu 2017 uživatelem Michael Psy
Návštěvník LONGINES Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 To jo, člověk taky nesmí hned na všechno dát. Mám ty nový samozřejmě (r. 2014) Ošizený sou oproti původním asi tak, že jim přibyl rotor a 13 rubínů Nene, neodkládám, stále nosím. Jinak hodnota super, ale na tatovo Rakety, který si sešteloval nemám- ty mu udělají max. tak 2 sec do plusu ale tak za 3 měsíce. No, a taky mi to nechce nikdo věřit Úplně obyčejný Rakety z 90tých
lub Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Amfibie objednané ze Soviet marketu se vrací z ruské celnice zpět do obchodu.počkej, co to má znamenat, nevíš?já jestli mám taky koupit v tomhle kšeftu nebo to raději udělat nějak jinak.plánuju nějaký pěkný 420, to tvoje prosklený dýnko mě dostalo a to má stejně pouze(?) meranom takže si to nechci zbytečně komplikovat. už takhle budu brát lunetu od favinova a náramek z aliexpresu..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se