Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Další díl telenovely:

Sir, we use third party service to ship the packages and the gives tracking numbers one time in a week. We don't have your tracking number at the moment, but in fact your package is already in the way.
I don't know why custom control returned the packages back. It happened first time in my experience. 

To be continued...

Návštěvník LONGINES
Odesláno

No, tak teď je mi až blbý sem teda napsat, že ty svoje už mám na ruce...

Odesláno

No, tak teď je mi až blbý sem teda napsat, že ty svoje už mám na ruce...

Blbý by ti to mělo být hlavně proto, že to tady píšeš a nedáš fotku :)

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Sem línej fotit, tak ukradené foto z netu :) To je až k nevíře, jak je tohleto pouzdro pohodlný. A ciferník takovej správně sojuzskej :) A to nejlepší nakonec: vyrobeny byly 1.6. 2017, tedy přesně na moje narozky :)

post-22387-0-38633800-1510346945_thumb.jpg

Odesláno

Gratulace a blbý to neni, naopak je to naděje pro ostatní, že to může dojít, paráda:-)

Odesláno

Napadá mě ještě když už mi to eventuelně přijde, hodila by s mi nějaká pěkná luneta, ostatně i na mejch stodvacítkách bych jí rád vyměnil, nemáte někdo nějaký plonkový, než se neudržim a začnu to objednávat přímo od zdroje?

Odesláno

Mám plonkovní scubadude dýnko a nerezovou korunku, kdybys chtěl.

Lonži, gratulace, dal jsem si na tebe panáka vodky, což normálně nepiju. Kolega u stolu nechápal, kde se to ve mně bere. Ale ten příběh s datem narození mě prostě dojal...

Já vám to kucí tak přeju, aby vám ty mrdky tatarský z té divočiny přišly!

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Děkuju moc chlapi! Jo, tak to datum výroby mě teda taky dostalo. To kdybych přímo u Meranoma poprosil, tak by to spíš nevyšlo, ale tohleto to je teda příjemná náhoda jak prase :) Opravdu vám všem moc přeju, ať už  máte ty svý taky co nevidět doma! Ještě bych měl takový dotaz/prosbu (vím, že je na to extra vlákno, ale tam by si toho nikdo moc nevšim) tak svou prosbu uveřejním raději rovnou  zde: nemáte náhodou někdo ten původní tah (ideálně novej) k 090? Vím, že snad všichni ty tahy strhnete ještě i s fólií, tak kdyby se někomu třeba zbytečně válel v šupleti a stejně ho neplánoval využít, rád bych odkoupil... :rolleyes:

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Ty vole to je demokracie jak prase. Čtrnáct dní po volbách a už ani nemůžu napsat m r d k y. Přitom to myslím dobře...

Tak ono právě to, co je myšleno dobře, je cenzurováno :) To už tak holt dnes chodí... a říká se tomu svoboda :)

Návštěvník LONGINES
Odesláno (upraveno)

Ale, ale... já sem fakt mizernej fotograf! Dyť já nemám ani foťák, jen China mobil co "fotí", tuhle vymoženost sem si po soudném sesumírování mého fotoantitalentu zamítl pořídit. No dobrá, tak já je cvaknu tím mobilem, ale bude to hrůza. Jéjej, takový krásný hodinky a já jim tak uškodím...

Edit.: Ha! Chtěl sem je teď cvaknout mobilem Miky, ale China mobil se mi rozhod nespustit foťák - má rozum a už se na ty moje výtvory asi odmítá koukat, zachycovat, zobrazovat a ještě ke všemu uveřejňovat :)

Jinak doufám že mi věříš že ty Amfibie mám a že si o mě snad nemyslíš, že se neschovávám za foto z netu, protože bych je ve skutečnosti neměl - sou to přece Amfibie, ne Rolexky :)

Upraveno uživatelem LONGINES
Odesláno (upraveno)

Omlouvám se za svůj vulgární opilecký výlev.

Už jsem dlouho nedával žádnou fotku, tak tady jednu máte. Jak psal nedávno morbo, luxusní hodinky a rychlý auta, to je moje.

post-33141-0-82690500-1510387431_thumb.png

P. S. Na originálním tahu jsou stejně nejlepší. Měl jsem ho rok v šufleti a chtěl ho vyhodit, ale teď jsi mě Lonži inspiroval, asi ho na starý kolena začnu nosit.

Upraveno uživatelem 5etter
Návštěvník LONGINES
Odesláno

Nono, právě :) A nemáte, prosím prosím, někdo nějaký, který bych si mohl odkoupit? Jinak 5etter neomlouvej se, dyťs to napsal správně! :)

Odesláno

Když koupíš nový amfibie, tak jsou vždycky na tahu. Že ty jsi ho při neodborném pokusu o zkrácení zkurvil? :)

Mám ještě jeden nevybalenej, až zasednu k počítači, napišu ti SZ.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Jak to víš?! Lehce sem ho přikurvil, no.. :) Tak to by sem Ti byl mooc vděčnej!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...