Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

:lol2: To mi připomíná známou gumičkovou scénku Kaise\Lábus . Omlouvám se, ale to se prostě samo nabídlo:" Cože, řemínek není? A to mi říkáte až teď, když sem nechal objednat Neptuna? Dejte mi Meranoma! Meranome jak to že není řemínek? Jo tak vy už o tom víte, dejte mi Favinova! Favinov ! Jo tak, vy už o tom vite! A co na to Soviet market? Že mlčí?!"  :lol2: 

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Jako jó, to už bylo pro 99.9% normálních lidí v pohodě nositelný, ale já tam furt vidím jak se to v určitým úhlu zaryje do toho pouzdra :( takže pro mě Neptuny padají, což mě štve, páč včera sme na ně s paní Longinovou koukali pod stromeček...

Odesláno (upraveno)

ja by som to tak tragicky nevidel. 

treba sa na to popytat mudrejsich a skusenejsich, ktori taky typ puzdra mali :)

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno

Nemusíte být zrovna strojní inženýři, abyste si všimli, že na neptunech jste s páskem a tahy trochu omezeni ve výběru..

sis taky měl koupit modrou lunetu, k tomu cifru. pak by se k nim hodil jakýkoli řemen - třeba šedej. nebo modrej.

Odesláno

Přemýšlel jsem na tím, ale měl jsem obavu, že by to kyselo bylo moc kyselý.

Navíc, černá luneta se dávala i na staré amfibie a bude pasovat ke všemu, když je budu převlíkat jako panenku. 

watch-Amphibia-black-bezel-2087-2.jpg

Mám v této barevné kombinaci NY0040 a nosím je na černé, modré a dvou odstínech zelené a dle mě dobrý.

WczVaQ9.png

Tudíž na základě výše uvedeného mám na cestě ještě červenou lunetu  :newyear:

Odesláno

Zapomnel jsem se na SovietMarketu registrovat, tak jsem psal Konstantinovi o sledovaci cislo a krome toho, ze ted v nedeli vecer odpovedel behem 10 minut, tak me i informoval, ze mi poslal stary 710 pouzdro. No, jsem napjatej jak struna :D

Jinak samozrejme pekny to mate, at nepisu jen o sobe :D

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Tak nad červenou přemýšlím i já, k antracitovýmu cifru 662 a červené vteřinovce by to byla parádička. Ale ja říkáš, jen aby to nebylo už moc. Přeci jen sem 100% introvert :)

Jinak Neptun se mi líbí moc, ještě stále zvažuji(jeme) možnost toho černého koženého řemínku, to by se mi líbilo. Ovšem to bych pak s potápkama nemoh vlastně ani do sprchy, nehledě na minimální životnost toho řemínku. Prostě sečteno a podtrženo, když nechci původní tah aby mi frézoval pouzdro, tak sou pro takový lidi jako já pohřbený. Bohužel, páč jináč se mi moc líbí..:(

Návštěvník LONGINES
Odesláno

No jo, lenže tohle mi zapáchá "japanmovtem" :) Ne e, nelíbí, je to takovej...sice hezky svítící, ale ten cifr je takovej nevýraznej a bezpohlavní... Za mě ne e

Odesláno

Tak nad červenou přemýšlím i já, k antracitovýmu cifru 662 a červené vteřinovce by to byla parádička. Ale ja říkáš, jen aby to nebylo už moc. Přeci jen sem 100% introvert :)

Jinak Neptun se mi líbí moc, ještě stále zvažuji(jeme) možnost toho černého koženého řemínku, to by se mi líbilo. Ovšem to bych pak s potápkama nemoh vlastně ani do sprchy, nehledě na minimální životnost toho řemínku. Prostě sečteno a podtrženo, když nechci původní tah aby mi frézoval pouzdro, tak sou pro takový lidi jako já pohřbený. Bohužel, páč jináč se mi moc líbí.. :(

LONGINES, vše je jen spotřební zboží. Ten kovový tah u nich vypadá dost dobře, když zvolíš kožený, tak po opotřebení koupíš jakýkoliv jiný i vodě odolný. Do nového řemínku vysekneš dlátkem drážku vložíš trubičky z původního řemínku a pokračuješ dál. 

Odesláno (upraveno)

Koukám, že se na meranomu objevila nová signovaná korunka. Vypadá dobře!

*Prodejná žena*, že se takové příjemné doplňky vyrojí vždycky krátce poté, co si něco objednám...

Aby si člověk obhájil zaslání takové drobnosti, musí k tomu přihodit minimálně nějakou lunetu, dýnko,... Minule (před rokem) jsem k mosazné lunetce přihodil do košíku i jedny stovky...

Upraveno uživatelem 5etter

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...