Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To jsou cestne jizvy, ne? Ja s tema hodinkama obcas taky pracuju, a semtam to schytaji. Na ostatnich mam taky vzdycky neco, i kdyz mensiho. Nejdriv me to stvalo, potom jsem durazne prehodnotil postoj a rekl jsem si, ze to nejsou zadne fajnovky do hodinkovnice. Az toho bude vic, tak to vymenim. Ted je to jeste v pohode a oba (ja i hodinky) jsme na tyhle znamky opotrebeni pysni. :lol2:

P.S. No a uprimne receno jsem cekal, ze na to neco reknes. ;) Ber to tak, ze ty hodinky jsou na to staveny. Pokud to prezily, je to v pohode. :D

Návštěvník LONGINES
Odesláno

No, vždyť mě znáš :)

No dobrá, ale tohle beztak hraničí s nebezpečím, že se při ponoru na dno Černého moře v dané oblasti sklíčko zdeformuje a zabrání ručkám v pohybu, člověk si toho nevšimne a pak mu dojte kyslík :)

Odesláno

Konečně dnes dorazily po měsíci čekání mé nové 090914. Oceňuji perfektně sedící pouzdro, ze všech Amfibií co mám, tak fakt nejlíp, pak jsem "celej vlhkej" z něuvěřitelně modrou barvu měnícího cifru. Líbí se mi max. jednoduchost číslic atd. Luneta si myslím, že lepší nevyberu, nechám tak jak je a navíc takhle jak jsou to je klasický vzor 1967. Postuji pár rychlých cvaků mobilem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Gratulace! Fakt sou parádní! Viď, že 090tkový pouzdro sedne na ruku prostě jak p*děl na hrnec a hotovo!

Odesláno

Ta modra je fakt dobra!

Gratulacia!

A to som myslel, ze troje budu stacit;)

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Aá, tyhlety krásný 150tky! Málem sem na ně zapomněl.

Troje stačí? A opravdu stačí? Kdy vlastně stačí? Tuhle otázku si dávám teď já, posuďte sami: donekonečna kupovat Vostoky nejde. Nebo šlo by, ale...

420tkový Amfibie sou úžasně ruský\sovětský, jejich majestátní rudá hvězda budí masivní vlny odporu a pohrdání všude, kam se s nima vydám.

090tky- to sou pro mě ty nejkrásnější a nejpohodlnější Amfibie. Zde se za nima naopak chtivě a zvědavě otočí nemálo lidí. Ale na mě sou prostě až moc seriózní.

A teď ten můj poslední přírůstek:

K35ky, splňují vše: praktičnost nošení 420tek, mají samozřejmě rudou hvězdu hrdě na ciferníku, popřípadě je pro jistotu ještě dvakrát vyražená zespoda na dýnku, z 090tek mají pohodlný "sednutí" si na ruku, i tu upřímně míněnou eleganci. Když se tak na ně koukám, říkám si, jak úžasně zpracovaný vlastně sou a ani bych vizuálně nic neměnil. Navíc i uspokojují dokonale mojí 24hod úchylku. Ale to nejlepší nakonec, přátelé: ta jejich přesnost! Nejdřív mi šly asi 2 dny tak ty 2 sec do plusu, to sem jásal. Pak asi tři dny šly 5 sec do mínusu- to sem se moc neradoval, páč hodinky, co se zpožďujou nemám moc rád a pak to přišlo: od tý doby jdou furt na vteřinu přesně! Prostě neuvěřitelný! Takže, jelikož sem duše věrná, co se mě týče, asi sou to moje Vostoky definitivky.

Odesláno

Dneska jsem četl takovej článek, kde se někde vlevo dole psalo o ruské armádě trollů, kteří mají za úkol na diskuzních fórech ovlivňovat veřejné mínění ve prospěch Ruska.

Člověče, tak ti mám takovej pocit, jestli ty nejsi jedním z nich!  :lol2:  

Návštěvník LONGINES
Odesláno

No, psal o tom i frankfurter allgemeine, jak zmínil při jedné nedávné povedené televizní show prezident Miloš Zeman :)

Trolík nejsem, ale ty ruský hodinky prostě čím dál víc žeru :)

Odesláno

Díky chlapi, no mám z nich radost, ale musím se tak trochu přidat k 5etterovu názoru. :lol2: viz. zde :Dneska jsem četl takovej článek, kde se někde vlevo dole psalo o ruské armádě trollů, kteří mají za úkol na diskuzních fórech ovlivňovat veřejné mínění ve prospěch Ruska.

Člověče, tak ti mám takovej pocit, jestli ty nejsi jedním z nich!   :lol2:Longinesi, já to zas tak nežeru, nic ve zlým, hodinky to jsou mé oblíbené a když tobě se líbí ty s hvězdou, respektuji to, ale všeho s mírou.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Jako sorry chlapi, jako vtip dobrý, ale tohle snad nejde brát ( nemyslíte) vážně..? Nebo? Takový žvásty, jako sou uvedený v tom ubohým "článku"", to vymyslí snad jedině paranoik s těžkou diagnózou. A protože si nejsem jist, jak to teda pánové myslíte a jestli ve vás náhodou nehlodá červíček pochybností, tak odpovídám: Ano, jsem velký sympatizant Ruska, ale z daleko jinýho důvodu. Politika, ať ruská, nebo americká je mi totálně u zadku. Nedělám si iluze ani o jedněch z nich. A vemte na to jed, že sou jedni jako druzí! Se mějte teda, no

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...