Návštěvník LONGINES Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 Ne, vážně, pojďme se normálně bavit. A rudou hvězdu, to sem myslel tak, že lidi co mají předsudky vůči všemu ruskýmu, mě odsuzuji za to, že mám na ruce ruský hodinky- a to mě právě na tý rudý hvězdě tak baví takže tak je to
ultrawatch Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Co se mně týče,tak souhlas s tím, že američan i rus jsou vpodstate stejní.Jenze mentalitou nám bude vždy blíže Slovan a to jakýkoliv. A kór v této době,kdy se zase snaží jisté síly Slovany podrobit.I proto rád nosím ruské hodinky.A spousta lidí kolem mne už si pořídila Amfibie taky.Ja ti v tom rozumím Longines,neboj.
mikymik Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Strašné kecy. Londži, svou hvězdou jsi tu způsobil větší nepohodlí než nedávno Kamil...
Dizzy Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Nechme politiku politikou...Ja mam nejradeji kdyz je na ciefrniku ten napis Amphibia v azbuce, to ztvarneni je velmi povedene, vzdy se na nej rad podivam.Treba logo Vostoku mi neprijde moc hezke.
5etter Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Pokochejme se ladnými křivkami Pauly, snad to uklidní napjatou atmosféru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 (upraveno) mas pravdu, baby su lepsie ako to politikarcenie;) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. února 2018 uživatelem Harwey
lub Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 myslel jsem, že si konečně už vyberu, ale stránky sovětmarketu jsou nějaký jiný, ani nefungují, předělávají je nebo co..? nevíte?
zhrado Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 A ja že odkiaľ má Longines toľko peňazí na tie Ruské hodinky. A to on je platený za ten troll či čo ako v tom článku Ale samozrejme si robím srandu. Vostoky dávajú pocit úplnej voľnosti. A pritom sa dá na ne spoľahnúť v každej situácii.
Návštěvník LONGINES Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Žádná napjatá atmosféra není, není taky proč. 5etter - tý Tvojí Paule se chce čůrat, že má tak nožky zkřížený? Nebo tím zakrejvá, že má pěkný iksáče ?Pánové, zde je důkaz proč ty hodinky tak miluji ( velice se omlouvám za kvalitu foto, jde mi jen o časový údaj, zejména vteřinovku ). No, a takhle je to s tou přesností furt- prostě bomba, bez jakýhokoli štelování. Tomu se říká mít teda štěstí na kus Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 A jelikož zde stále přetrvává pochybnost, zda jsem, nebo nejsem troll, tak odpověď zní jednou pro vždy: nejsem. A pokud jde o můj politickej názor, tak stále platí, že mě politika nezajímá, ale ultrawatch to napsal úplně tak, jak to cítím i já Tak, a teď už mi můžete jen tiše závidět mou nulovou odchylku
Návštěvník LONGINES Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 (upraveno) Čas postoupil a odchylka stále neměnná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. února 2018 uživatelem LONGINES
ultrawatch Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Gratulace k přesnosti Longi, musím říci, že i můj nový přírůstek dělá za 24 h pouhých +6 sekund, ale je mi to fuk. Mám tady totiž pánové mnohem lepší četbu i obrázky, než jste zveřejnili vy!!! No není ta češina krásná? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 ultrawatch: Krásná básnička.Lonži: Krásná přesnost. Mně jdou vždycky všechny nový amfibie aspoň o minutu za den a nejmíň týden to pak musím ladit.lub: Aby ten tvůj dotaz nezapadl. Stránky SovietMarket jsou mimo provoz. Všiml jsem si toho asi dva týdny zpátky, když jsem se rozhodl objednat nějaké sedmsetdesítky. Vzhledem k tomu, že ty stránky nejely a že mi minule od nich šly hodinky asi půl roku a na dva pokusy, tak jsem raději oslovil Dmitrije z Meranomu.
Svatoslav Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Četl jsi i druhou stránku. Jsem v loži a chci vedle sebe tě mít, těstě.Však tebe pane zajímá jen, zda tvé časomíry jdou ti přesně.
Návštěvník LONGINES Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Díky chlapi! No, je to strašně příjemná náhoda, to jo. Myslím, že ani montážníci v Čistopolu neví, co vlastně smontovali A né, aby ste mě tu zas podezřívali z nějakýho ruskýho trollování, a nebo že sem tajnej ruskej špion, kterej dostal mimořádně vyladěný kus za odměnu Tak, doufám, že mám všechny souvětí řádně oddělené čárkou - abych nedostal od 5ettera pár výchovnejch
zhrado Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Mne robia asi 20 sekúnd plus denne. Ešte počkám a potom možno poštelujem. Longines to máš super. Len nech sa držia tak aj naďalej.
mikymik Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Nechal jsem se unest a muze se to opakovat. Pardon ted i do budoucna. Jsem kdesi v zapadnich Sudetech, snehu malo a zpytuji svedomi. Ani do hospody jsem nesel.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se