Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Ne, vážně, pojďme se normálně bavit. A rudou hvězdu, to sem myslel tak, že lidi co mají předsudky vůči všemu ruskýmu, mě odsuzuji za to, že mám na ruce ruský hodinky- a to mě právě na tý rudý hvězdě tak baví :) takže tak je to :)

Odesláno

Co se mně týče,tak souhlas s tím, že američan i rus jsou vpodstate stejní.Jenze mentalitou nám bude vždy blíže Slovan a to jakýkoliv. A kór v této době,kdy se zase snaží jisté síly Slovany podrobit.I proto rád nosím ruské hodinky.A spousta lidí kolem mne už si pořídila Amfibie taky.Ja ti v tom rozumím Longines,neboj.

Odesláno

Nechme politiku politikou...

Ja mam nejradeji kdyz je na ciefrniku ten napis Amphibia v azbuce, to ztvarneni je velmi povedene, vzdy se na nej rad podivam.
Treba logo Vostoku mi neprijde moc hezke.

Odesláno

A ja že odkiaľ má Longines toľko peňazí na tie Ruské hodinky. A to on je platený za ten troll či čo :D ako v tom článku :)

Ale samozrejme si robím srandu. Vostoky dávajú pocit úplnej voľnosti. A pritom sa dá na ne spoľahnúť v každej situácii.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Žádná napjatá atmosféra není, není taky proč. 5etter - tý Tvojí Paule se chce čůrat, že má tak nožky zkřížený? Nebo tím zakrejvá, že má pěkný iksáče  :P  ?Pánové, zde je důkaz proč ty hodinky tak miluji ( velice se omlouvám za kvalitu foto, jde mi jen o časový údaj, zejména vteřinovku ). No, a takhle je to s tou přesností furt- prostě bomba, bez jakýhokoli štelování. Tomu se říká mít teda štěstí na kus :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

A jelikož zde stále přetrvává pochybnost, zda jsem, nebo nejsem troll, tak odpověď zní jednou pro vždy: nejsem. A pokud jde o můj politickej názor, tak stále platí, že mě politika nezajímá, ale ultrawatch to napsal úplně tak, jak to cítím i já :) Tak, a teď už mi můžete jen tiše závidět mou nulovou odchylku :P

Odesláno

Gratulace k přesnosti Longi, musím říci, že i můj nový přírůstek dělá za 24 h pouhých +6 sekund, ale je mi to fuk. Mám tady totiž pánové mnohem lepší četbu i obrázky, než jste zveřejnili vy!!! :) No není ta češina krásná?

Odesláno

ultrawatch: Krásná básnička.

Lonži: Krásná přesnost. Mně jdou vždycky všechny nový amfibie aspoň o minutu za den a nejmíň týden to pak musím ladit.

lub: Aby ten tvůj dotaz nezapadl. Stránky SovietMarket jsou mimo provoz. Všiml jsem si toho asi dva týdny zpátky, když jsem se rozhodl objednat nějaké sedmsetdesítky. Vzhledem k tomu, že ty stránky nejely a že mi minule od nich šly hodinky asi půl roku a na dva pokusy, tak jsem raději oslovil Dmitrije z Meranomu.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Díky chlapi! No, je to strašně příjemná náhoda, to jo. Myslím, že ani montážníci v Čistopolu neví, co vlastně smontovali :) A né, aby ste mě tu zas podezřívali z nějakýho ruskýho trollování, a nebo že sem tajnej ruskej špion, kterej  dostal mimořádně vyladěný kus za odměnu  :lol2:  Tak, doufám, že mám všechny souvětí řádně oddělené čárkou - abych nedostal od 5ettera pár výchovnejch  ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...