Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

A je to chrom, není to už nerez?

Je to chrom

ja si myslim, ze v tomto pripade by to bola skoda .... 

a nějak mi nevyhovuje jeho hustota při teplotě tání.

Upraveno uživatelem travex
Odesláno

Lidi jsou schopný na ty pseudohranice nacpat kdejakej bordel, kterého se chtějí zbavit pod záštitou tradice. Kromě toho si uvědomme, že jde o tradici upalování lidí, bab kořenářek a ostatních, kteří se těm černoprdelníkům z nějakého důvodu znelíbili. Křesťanství a ostatní náboženství už má dávno být mimo zákon, jde jen o manipulaci lidí k vlastnímu prospěchu, takže podvod.

Hodinky pěkný.

Odesláno

ale nekecaj, nic nezakazuj, lebo padnes na ich uroven. kazdy nech si veri v co chce dobrovolne a nenasilne.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Já jsem vždycky pro domluvu a mírové soužití, tudíž na fotografii mrzké kvality jsou vyobrazeny ruské hodinky , dotýkající se rukávu košile americké výroby, oboje pokojně vedle sebe spočívající na jedné ruce ( doufám, že mě zase náčelník nepočestuje dvojitým agentem )

post-22387-0-21634600-1556744197_thumb.jpg

Návštěvník LONGINES
Odesláno

To je vohrnutej rukáv, paní Longinový se tak v tý košili prej líbím, vlastně mi ho vohrnula ona, tak se na ten rukáv raději ani nekoukám, páč je to jaro, že jo, no a co kdyby se ten rukáv třeba nějak shrnul a na protějším chodníku by šel třeba někdo, kdo ho má vohrnutej, že jo... :)

Takže způsob nošení košile prosím nekomentovat - tento způsob jest momentálně životní nutnost, aspoň do doby, než jaro pomine :)

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Jůůů - Turbíny s permanentně retrográdní vteřinovkou!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...