travex Odesláno 29. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2019 (upraveno) A je to chrom, není to už nerez? Je to chrom ja si myslim, ze v tomto pripade by to bola skoda .... a nějak mi nevyhovuje jeho hustota při teplotě tání. Upraveno 29. dubna 2019 uživatelem travex
travex Odesláno 30. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2019 Protože jsme ve vláknu, kde zítra již znamená včera, nastavil jsem datum rovnou na 31.
travex Odesláno 30. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2019 Tam se čarodky nějak vymkly kontrole ne?
lub Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2019 no, skoro to tak vypadalo. přiznám se, že nejsem příliš příznivce tohodle zbytečného smrdění.prostě tradice, kterou zase nerespektuju
Roman-ZA Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 si ich pustil tak zvolna, ze potrebujes na nich dalekohlad?
Daemonultimate Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Lidi jsou schopný na ty pseudohranice nacpat kdejakej bordel, kterého se chtějí zbavit pod záštitou tradice. Kromě toho si uvědomme, že jde o tradici upalování lidí, bab kořenářek a ostatních, kteří se těm černoprdelníkům z nějakého důvodu znelíbili. Křesťanství a ostatní náboženství už má dávno být mimo zákon, jde jen o manipulaci lidí k vlastnímu prospěchu, takže podvod. Hodinky pěkný.
Roman-ZA Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 ale nekecaj, nic nezakazuj, lebo padnes na ich uroven. kazdy nech si veri v co chce dobrovolne a nenasilne.
Daemonultimate Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Potrefená husa? Ale vlastně jo, ten podvod jim nikdo nedokázal. Raději zpátky k hodinkám, protože z tohohle je mi šoufl. Už ani muk.
lub Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 mně jsou čarodějnice a babky kořenářky sympatický.
Návštěvník LONGINES Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Já jsem vždycky pro domluvu a mírové soužití, tudíž na fotografii mrzké kvality jsou vyobrazeny ruské hodinky , dotýkající se rukávu košile americké výroby, oboje pokojně vedle sebe spočívající na jedné ruce ( doufám, že mě zase náčelník nepočestuje dvojitým agentem )
travex Odesláno 1. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Ale kdepak, já si spíš lámu hlavu, jestli teď frčí košile přes flísku.
Návštěvník LONGINES Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 To je vohrnutej rukáv, paní Longinový se tak v tý košili prej líbím, vlastně mi ho vohrnula ona, tak se na ten rukáv raději ani nekoukám, páč je to jaro, že jo, no a co kdyby se ten rukáv třeba nějak shrnul a na protějším chodníku by šel třeba někdo, kdo ho má vohrnutej, že jo... Takže způsob nošení košile prosím nekomentovat - tento způsob jest momentálně životní nutnost, aspoň do doby, než jaro pomine
Návštěvník LONGINES Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Odesláno 2. května 2019 Jůůů - Turbíny s permanentně retrográdní vteřinovkou!
Roman-ZA Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Odesláno 2. května 2019 jo, ale idu len od 10. po 12. sekundu
travex Odesláno 3. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2019 Musel jsem je trochu poštelovat, aby se vrátil lednový úspěch a vyšla mi z toho vanová křivka.
travex Odesláno 4. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2019 Asi jste oněměli úžasem, chápu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se