Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 10 hodinami, Mr. Igelit napsal:

...za 24 hodin udělaly přesně 0s.

Neskutečný, co člověk dostane v podstatě za pár stovek.

A hele, LONGINES je zpět...............Mr.Igelit..........0s............🤨

Odesláno

Hned jak zreznou, pochlubím se.

Jinak jak jsem sundal lunetu a znova jí nandal, tak se mi otáčí skoro sama. Nemáte nějakej tip, jak to “utáhnout”, respektive upravit drátek tak, aby to bylo tužší, ale zároveň to šlo nasadit (luneta)?

Odesláno

Tak jsem to vyladil. U mě zabralo drátek spíš ohnout, ale narovnat poslední ohyb - tím se drátek trochu vzepřel a vytváří ideální odpor. Luneta je teď docela použitelná.

Přišla guma od Bartonu (doručení z USA trvalo dýl než hodinky z Ruska), takže jsem spokojenej králíček. Co se týče přesnosti, tak jsem dnes na -4s.

Y6Cx4Y8.jpg

Možná se ještě odvážim promáznout tu korunku...

Odesláno
Tak jsem to vyladil. U mě zabralo drátek spíš ohnout, ale narovnat poslední ohyb - tím se drátek trochu vzepřel a vytváří ideální odpor. Luneta je teď docela použitelná.
Přišla guma od Bartonu (doručení z USA trvalo dýl než hodinky z Ruska), takže jsem spokojenej králíček. Co se týče přesnosti, tak jsem dnes na -4s.
Y6Cx4Y8.jpg

Já normálně dám kapku oleje na Victorinoxy a zašroubuju korunku. Zatím jen občas preventivně.
Odesláno (upraveno)
před 23 minutami, Roman-ZA napsal:

ktore? 

710916 a 420526. Tak se těšim 🙂

před 3 minutami, filltos napsal:
Před hodinou, Mr. Igelit napsal:
Y6Cx4Y8.jpg

Já normálně dám kapku oleje na Victorinoxy a zašroubuju korunku. Zatím jen občas preventivně.

Ok, dík, možná to fakt preventivně udělám, koroze mě děsí 🙂

Upraveno uživatelem Mr. Igelit
Odesláno

Jasně, radši míň než víc, to každopádně.

Jo, na komandirskie.com jsou skladem. Jako za necelých 1200 si ty hodinky prostě koledovaly o objednání, to se nedá svítit...

Odesláno

na lavičce parku, zátiší s vajgly. to proto, aby vynikla krása hodinek.

myslím, že jsem udělal dobře, když jsem prohodil zpět ciferníky (resp. strojky). tyhle malý 420 byly v tý celopetrolejový takový jako už moc sladký. takhle jsou akorát. 

20200824_135620.jpg.23c6d02905262b9dc3f88f6ee6b0ddcb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...