filo-boxer Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2020 před 10 hodinami, Mr. Igelit napsal: ...za 24 hodin udělaly přesně 0s. Neskutečný, co člověk dostane v podstatě za pár stovek. A hele, LONGINES je zpět...............Mr.Igelit..........0s............
travex Odesláno 19. srpna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2020 Kdepak, ten by na ně nevztáhl ruku. Já bych se závěry počkal, až jestli Igelitovi zreznou.
Mr. Igelit Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2020 Hned jak zreznou, pochlubím se.Jinak jak jsem sundal lunetu a znova jí nandal, tak se mi otáčí skoro sama. Nemáte nějakej tip, jak to “utáhnout”, respektive upravit drátek tak, aby to bylo tužší, ale zároveň to šlo nasadit (luneta)?
travex Odesláno 19. srpna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2020 Trochu drátek narovnej, pak to půjde více ztuha. Vyladění se nikdy nepovede napoprvé, ale zase ta radost, když se na 30. pokus zadaří, ta za to stojí.
Mr. Igelit Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2020 Tak jsem to vyladil. U mě zabralo drátek spíš ohnout, ale narovnat poslední ohyb - tím se drátek trochu vzepřel a vytváří ideální odpor. Luneta je teď docela použitelná. Přišla guma od Bartonu (doručení z USA trvalo dýl než hodinky z Ruska), takže jsem spokojenej králíček. Co se týče přesnosti, tak jsem dnes na -4s. Možná se ještě odvážim promáznout tu korunku...
Mr. Igelit Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2020 Jo a objednal jsem další dvoje Amfibie.
Roman-ZA Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2020 tak vidim, ze budem musiet prist do 100vezatej, aby mi doladili drotik
filltos Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2020 Tak jsem to vyladil. U mě zabralo drátek spíš ohnout, ale narovnat poslední ohyb - tím se drátek trochu vzepřel a vytváří ideální odpor. Luneta je teď docela použitelná. Přišla guma od Bartonu (doručení z USA trvalo dýl než hodinky z Ruska), takže jsem spokojenej králíček. Co se týče přesnosti, tak jsem dnes na -4s. Možná se ještě odvážim promáznout tu korunku...Já normálně dám kapku oleje na Victorinoxy a zašroubuju korunku. Zatím jen občas preventivně.
Mr. Igelit Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2020 (upraveno) před 23 minutami, Roman-ZA napsal: ktore? 710916 a 420526. Tak se těšim před 3 minutami, filltos napsal: Před hodinou, Mr. Igelit napsal: Tak jsem to vyladil. U mě zabralo drátek spíš ohnout, ale narovnat poslední ohyb - tím se drátek trochu vzepřel a vytváří ideální odpor. Luneta je teď docela použitelná. Přišla guma od Bartonu (doručení z USA trvalo dýl než hodinky z Ruska), takže jsem spokojenej králíček. Co se týče přesnosti, tak jsem dnes na -4s. Možná se ještě odvážim promáznout tu korunku... Já normálně dám kapku oleje na Victorinoxy a zašroubuju korunku. Zatím jen občas preventivně. Ok, dík, možná to fakt preventivně udělám, koroze mě děsí Upraveno 20. srpna 2020 uživatelem Mr. Igelit
filltos Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2020 Nemusíš to přehánět s množstvím, přiměřeně ať se to nedostane dovnitř. Edit: Zissou sis objednal jo?
Mr. Igelit Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2020 Jasně, radši míň než víc, to každopádně. Jo, na komandirskie.com jsou skladem. Jako za necelých 1200 si ty hodinky prostě koledovaly o objednání, to se nedá svítit...
morbo Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2020 V 20. 8. 2020 v 16:06, travex napsal: A nezapomeňte lehce oslavit. Challenge accepted, bro.
travex Odesláno 23. srpna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2020 Ten vpravo musí být fakír Rádži Tamil.
lub Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2020 na lavičce parku, zátiší s vajgly. to proto, aby vynikla krása hodinek. myslím, že jsem udělal dobře, když jsem prohodil zpět ciferníky (resp. strojky). tyhle malý 420 byly v tý celopetrolejový takový jako už moc sladký. takhle jsou akorát.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se