Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

O spatne fungujicich Amfibiich jsou jen lzive reci imperialistickych stvacu a vrahu z volstritu, kteri hani skvelou vychodni techniku, aby mohli prodat svoje kapitalisticke vyrobky poskvrnene krvi a potem vykoristovane delnicke tridy. 

Kuprikladu ja jsem zde koupil bezvadne Amfibie za super cenu (odpovidajici  moznostem platu delnika) a ty slapou jedna basen ;-).

Odesláno
před 10 hodinami, Xenomorfus napsal:

O spatne fungujicich Amfibiich jsou jen lzive reci imperialistickych stvacu a vrahu z volstritu, kteri hani skvelou vychodni techniku, aby mohli prodat svoje kapitalisticke vyrobky poskvrnene krvi a potem vykoristovane delnicke tridy. 

Kuprikladu ja jsem zde koupil bezvadne Amfibie za super cenu (odpovidajici  moznostem platu delnika) a ty slapou jedna basen ;-).

ano ano lživá zápodoněmecká propaganda podporovaná americkými imperialisty.... neckerman a quelle ať jdou do pr.ele.. pravých čechů ráj obchodní dům Máj.. oddělení hodinek Prim a hodinek sovětské výroby.. howgh... 🙂

Odesláno

ked sme pri tych imoperialistoch a kapitalistoch,tak daj jednu zakernu a zboku. videl som na fotke jedno hnusne auto - kapitalisticky vyrobek poskvrnen krvi a potem vykoristovane delnicke tridy. to sa nerata? 

Odesláno
před 6 hodinami, Roman-ZA napsal:

ked sme pri tych imoperialistoch a kapitalistoch,tak daj jednu zakernu a zboku. videl som na fotke jedno hnusne auto - kapitalisticky vyrobek poskvrnen krvi a potem vykoristovane delnicke tridy. to sa nerata? 

To neni auto, to je muj Mobydick.

😉

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...