Marcus Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Odesláno 12. října 2020 Pepsi ma kazdej smudla. Ja radsi Coke.Je k tomu i chleba se zapečeným pilníkem? Vidim, že bydlet nějakou dobu kousek od kriminálu na Borech, není zcela bez následků.
AndyAaron Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Odesláno 12. října 2020 Kamarade, je to jeste horsi. Vetsinu casu sedim na Borech, ale sem tam me prevezou na Pankrac... Jinak pilnik byl jen za priplatek k limitovane edici черный дельфин, viz https://www.armyweb.cz/clanek/nejhorsi-ruska-veznice-cerny-delfin-konecna-stanice-tech-nejvetsich-individui
morbo Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Odesláno 12. října 2020 Chlapi, omlouvám se za OT, ale zbyla mi tu ještě jedna fotka z dnešního HO, tím bych tuhle vodní sérii uzavřel a můžeme pokračovat v krasojízdě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 12. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Odesláno 13. října 2020 Omlouvam se, ze jsem to tu vcera plevelil...
5etter Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Odesláno 13. října 2020 Tvl, fotit v kilu hodinky na volantu... Co nám to tady, pane kolego, zavádíte za kapitalistické manýry?
Roman-ZA Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Odesláno 13. října 2020 musim ho obranit, ide predpisovych 90 je to vzorny vodic.
shaggy Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Odesláno 13. října 2020 A ma auto robotnickej triedy, takze vsetko je v poriadku.Sent via IPoAC
5etter Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Odesláno 13. října 2020 Skoro jo, neboť ten, kdo má v avataru Žiguli, jezdí stejným robotnickým vozem jako pirát silnic Andy.
travex Odesláno 13. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2020 (upraveno) Tak hlavně opatrně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. října 2020 uživatelem travex
AndyAaron Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Odesláno 13. října 2020 auto delnicke tridy to je, i kdyz ze zapadu. Ale tak delnik jak delnik, ne?
AndyAaron Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Odesláno 14. října 2020 Slibuji, ze tohle je posledni. Priste vas budu trapit jinejma.Uz sedim za katrem na Borech. Skoro 9h a tma jak v pytli...
Návštěvník Ondra Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Odesláno 14. října 2020 před 2 hodinami, AndyAaron napsal: Slibuji, ze tohle je posledni. Priste vas budu trapit jinejma. Uz sedim za katrem na Borech. Skoro 9h a tma jak v pytli... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mne se libi moc... daji se nekde koupit? Koukal jsem na Meranom a prazdnej kram
AndyAaron Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Odesláno 14. října 2020 Bral jsem je na Komandirskie.com: https://komandirskie.com/catalog/amfibiya/amfibiya_klassika/170k/
Návštěvník Ondra Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Odesláno 14. října 2020 před 14 minutami, AndyAaron napsal: Bral jsem je na Komandirskie.com: https://komandirskie.com/catalog/amfibiya/amfibiya_klassika/170k/ dík za tip
filltos Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Odesláno 14. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gathol Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Odesláno 15. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se