martar Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Nerozumím. Jdu do slovenské Tater. báječně @Rumssztyk: sorry, můj smysl pro humor je občas moc na hran?, jako v tomhle případě, vzhledem k událostem v letech 1919 a 1938. Já jsem schopen dělat si vtipy ze všeho. Omlouvám se Tak, a pro všechny: práce na superamfibiích započaly. Při mém tempu bych si je mohl nadělit k šedesátinám
martar Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 (upraveno) Hmm, teď nevím, jestli jsou blbost amfibie, nebo vtipkování o anexi. Jestli amfibky, tak budou na watchadoo nebo superengineeru, pouzdro a náramek projde sjednocující povrchovou úpravou (brus) a dostanou modrý číselník, SE ručky a SE dýnko s potáp?čem. Konečně pepsiny v nositelné velikosti. SE korunku už mají... Upraveno 28. července 2016 uživatelem martar
travex Odesláno 28. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2016 To byla replika z Pelíšků, jakože to dá hodně práce :-) Myslím, že to bude super.
martar Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Doufám Po včerejší návštěvě Moravy doufám, že jsem získal dalšího nadšence pro amfibie a zároveň neskutečně šikovného a kreativniho člena, proti němu jsem žabař
Jorge Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Co je to za korunku? To je to z Meranomu?
martar Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Ano, to je Meranom. Je celá z jednoho kusu kovu, tj. jak má normální korunka být, zatímco ty standardní jsou plech nalisovaný na (asi) mosazném jádru. Viklací mechanika samozřejmě zůstala zachována. Její velkou výhodou je, že se krásn? jistě drží a má hrany.
travex Odesláno 28. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Fakt se mi líbí, jaké možnosti takové lidové hodinky nabízí. Skoro vše je kompatibilní a za pár peněz, přitom stále plnohodnotné potápky. Navíc to těsnění, které je jak z vodovodní baterie. Člověk se nemusí bát, ze se mu někde kousne, když to zavírá (jak se mi stalo na Seiko). Martar ukazuje, že je pravý amphibius.
morbo Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Mně se to líbí, nechal bych to jak to je.Dovnitř případně nějaký pěkný obrázek / fotku a máš medailonek jak víno. * Ilustrační foto
morbo Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Nejsi z Moravy? Nou ofens, Travexi, jenže Bregueta by tam nikdo nepoznal a Remka by tam nikdo nepoznal a ještě by to vypadalo blbě ... a tohle je pocta zakladateli vlákna a to je z toho myslím hned každýmu jasný. @ Martare, řekni něco, ať v tom nejsem sám
martar Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Už jsem si tuhle verzí ciferniku objednal v Meranomu. Prý to podle Tvé předlohy nebude problém. Ručičky budou ve tvaru tekoucí nudle.
Jorge Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 @Martar: Děkuji, hned jsi zároveň odpověděl na většinu mých dalších dotazů ohledně té korunky:-). Na webu Meranomu jsou její fotky příšerné - zuby, rýhy. Ale na těch tvých vypadá výborně a určitě vzhledu těch hodinek prospívá.
morbo Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Už jsem si tuhle verzí ciferniku objednal v Meranomu. Prý to podle Tvé předlohy nebude problém. Ručičky budou ve tvaru tekoucí nudle. Sto spravil jak vítr mouku ... PS: pokud by to ještě šlo tak bych si vzal taky jeden. Konec konců jak už zde zaznělo, je až neuvěřitelné, jaké možnosti tyhle lidové hodinky nabízí.
morbo Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Abych to trochu narovnal - jedna letní.
martar Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Paráda. Tak mě napadá, že už mám taky hodinky s potápěčem na cifru - a amfibie to nejsou
travex Odesláno 28. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2016 (upraveno) A s kladivounem - jo, jsou fakt dobrý. Edit: já jen doufám, že víte, kdo to na té fotce vašich nových cifrů je. Upraveno 28. července 2016 uživatelem travex
martar Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 (upraveno) No pro mě je to travex jinak teda netuším. Možná druhá manželka Bin Ládi v BDSM verzi nikábu , ale s tím si nejsem jistý... Upraveno 29. července 2016 uživatelem martar
travex Odesláno 29. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Žádnej Láďa, to je ledová příšera Groka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se