Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nerozumím. Jdu do slovenské Tater. báječně :)

@Rumssztyk: sorry, můj smysl pro humor je občas moc na hran?, jako v tomhle případě, vzhledem k událostem v letech 1919 a 1938. Já jsem schopen dělat si vtipy ze všeho. Omlouvám se :cheers:

Tak, a pro všechny: práce na superamfibiích započaly. Při mém tempu bych si je mohl nadělit k šedesátinám :)

post-30813-0-68117900-1469719844.jpg

post-30813-0-02489000-1469719857.jpg

post-30813-0-57738700-1469719869.jpg

Odesláno (upraveno)

Hmm, teď nevím, jestli jsou blbost amfibie, nebo vtipkování o anexi. Jestli amfibky, tak budou na watchadoo nebo superengineeru, pouzdro a náramek projde sjednocující povrchovou úpravou (brus) a dostanou modrý číselník, SE ručky a SE dýnko s potáp?čem. Konečně pepsiny v nositelné velikosti. SE korunku už mají...

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Doufám :D

Po včerejší návštěvě Moravy doufám, že jsem získal dalšího nadšence pro amfibie a zároveň neskutečně šikovného a kreativniho člena, proti němu jsem žabař :)

Odesláno

Ano, to je Meranom. Je celá z jednoho kusu kovu, tj. jak má normální korunka být, zatímco ty standardní jsou plech nalisovaný na (asi) mosazném jádru. Viklací mechanika samozřejmě zůstala zachována. Její velkou výhodou je, že se krásn? jistě drží a má hrany.

Odesláno

Fakt se mi líbí, jaké možnosti takové lidové hodinky nabízí. Skoro vše je kompatibilní a za pár peněz, přitom stále plnohodnotné potápky.

Navíc to těsnění, které je jak z vodovodní baterie. Člověk se nemusí bát, ze se mu někde kousne, když to zavírá (jak se mi stalo na Seiko).

Martar ukazuje, že je pravý amphibius.

Odesláno

Nejsi z Moravy?

Nou ofens, Travexi, jenže Bregueta by tam nikdo nepoznal a Remka by tam nikdo nepoznal a ještě by to vypadalo blbě ... a tohle je pocta zakladateli vlákna a to je z toho myslím hned každýmu jasný.

@ Martare, řekni něco, ať v tom nejsem sám :)

Odesláno

Už jsem si tuhle verzí ciferniku objednal v Meranomu. Prý to podle Tvé předlohy nebude problém. Ručičky budou ve tvaru tekoucí nudle.

Odesláno

@Martar: Děkuji, hned jsi zároveň odpověděl na většinu mých dalších dotazů ohledně té korunky:-). Na webu Meranomu jsou její fotky příšerné - zuby, rýhy. Ale na těch tvých vypadá výborně a určitě vzhledu těch hodinek prospívá.

Odesláno

Už jsem si tuhle verzí ciferniku objednal v Meranomu. Prý to podle Tvé předlohy nebude problém. Ručičky budou ve tvaru tekoucí nudle.

Sto spravil jak vítr mouku ...

PS: pokud by to ještě šlo tak bych si vzal taky jeden. Konec konců jak už zde zaznělo, je až neuvěřitelné, jaké možnosti tyhle lidové hodinky nabízí.

Odesláno (upraveno)

No pro mě je to travex :D jinak teda netuším. Možná druhá manželka Bin Ládi v BDSM verzi nikábu , ale s tím si nejsem jistý...

Upraveno uživatelem martar

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...