Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 25 minutami, DrSlamastika napsal:

A nepouzival sa shark mesh pôvodne na potapkach? Ja osobne nevidím problém v nastavovani dátumu na vostokoch. Je na to známi hack cez polnoc spat na deviatu a naspäť cez dvanastu, náhodou je to celkom svanda 😆😆

E e, narazil jsem totiž na pár případů někde na fóru, kdy se prý tímhle způsobem vylámal ten palec, co přehazuje za zuby datový věnec, tak když sem měl nějaký s datumem, tak sem si to raději celý poctivě odkroutil. Prdel byla, když mi přišly třeba 5. února a na datumu byla trojka 😁 Njn, co se dalo dělat, počkal sem, až půjdou všichni spát, nalil sobě něco alkoholu a započal. Ale to vědomí, že jsem nemohl teoreticky ničím mechanismu ublížit mi za tu fušku stálo 😆.

Mesh sem nikdy na potápkách neměl, ale dost silně o tom uvažuju, dokonce sem někde viděl ( teď nevím jestli Zelos, nebo SM ? ) mesh dvoukovovej, tzn. svrchu bronz CUSN8 a dole nerez, vypadalo to hoooodně dobře.... 🤔 😎

Odesláno
před 56 minutami, Barbossa napsal:

Romane thanks so much !;)

IMG_20211025_163755.jpg

Paradny remen a zaujimave kombo. Rado sa stalo, nech sluzi.

Odesláno
před 20 hodinami, Roman-ZA napsal:

By som tam picol oranz sekundovku 😉

Máš recht , 

Favinov to jistí v dohledné době :default_wink:

Odesláno
před 9 hodinami, Roman-ZA napsal:

to by som tam nedaval, nekrizil by som 2  znacky ...

Ani sem si neuvědomil , že bych stvořil kočkopsa....Máš recht , viděl jsem to na amfibia best mod ....

To byl jen takový zápal pro design a uniklo mi , to podstatné/ nekřížit značky....:smile_anim:

Odesláno

Tohle je prvni ze tri modu, kteryma jsem se chtel uz dlouho pochlubit. Ale nejak nebyl cas ani moc chut. Kazdopadne zaklad je stovkove pouzdro, ktere je prebrousene, aby se nelesklo. Cifernik mel byt 512, ale chtel jsem tam udelat lumi i na celych indexech. Standardne jsou na tom cifru jen svitici lumibobky. Jenomze pri aplikaci lumi ten material na indexech zareagoval blbe a indexy byly fuc. Takze jsem shanel novej cifr a na ebayi jsem nasel tento modry s lumi jiz aplikovanou. Luneta mela byt taky jina, ale tahle se mi zalibila, tak jsem ji zkusil a vypada to zajimave. Nejvetsi slabinou jsou asi rucky. Ty mozna jeste budu resit. Diky cernemu oramovani pusobi tence a nejsou tak kontrastni ani za svetla. Ac to jsou aftermarket, tak lumi na nich je zalostna, takze v noci pak sviti hlavne cifr, ale rucky skoro vubec. Takze stejne cas nejde odecist. No, tuhle cast budu muset jeste poresit…
d4b8ed07bdc6c55277435e2e89bc38b2.jpg

c50931aec8b0d3b8e8789150e531e20c.jpg

Odesláno

Dík! Vypadají teda perfektně a lumi toho cifru vypadá hodně solidně. Škoda té lumi na ručičkách, protože to takhle jde skvěle k sobě dohromady. Je to takový s vkusem, není to žádná divočina, fakt moc pěkný!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...