Denjl Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2014 hmmm, pro mě je MPM stejná kategorie jako fejky.... prostě si hrajou na něco co nejsou a nikdy nebudou... je to prostě jen marketingový ojeb na lidi, který asi ale funguje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 Mně se nejvíc líbí ten kufřík http://aukro.cz/prodam-prim-sport-automatik-i4483147215.html Ke kvalitě: už někdo viděl ulomenou nožičku koncovky tahu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 Pokial je v tom vazne japonska Miyota a nie chiyota, tak je tam toho dobreho strojku celkom skoda. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 V 12. 8. 2014 v 10:03, Liqid napsal: Mně se nejvíc líbí ten kufřík http://aukro.cz/prodam-prim-sport-automatik-i4483147215.html Ke kvalitě: už někdo viděl ulomenou nožičku koncovky tahu? Maník to v inzerátu netaktně zamlčel a píše "jako nové"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 Na druhou stranu to má pěkně nafocené, viděl jsem již kotel aukcí s příšernýma fotkama, který mě prostě od koupě odradí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 Puvodne jsem si toho nevsiml.s prodejcem jsem komunikoval a nepriznal se.psal,ze jsou jako nove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 Treba to tak ma bejt. ten pruhled je snad horsi jak u invicty co mela exka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 V 12. 8. 2014 v 12:57, quest987 napsal: Treba to tak ma bejt. ten pruhled je snad horsi jak u invicty co mela exkaTo jo,ale jako otloukanky s automatem by me to nevadila. Ta urvana nozka na tahu ale ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 Ja myslim ze lamava nozka posledneho clanku nebude jedina zaludnost tych hodiniek. Na take zaludnosti su cinania experti. Nedavno som si v kratkom pominuti mysli kupil na ebay nerezovy a la jubilee tah a vsetko sa zdalo OK, kym som ho nevybalil z folie a nevzal do ruky. Neda sa to presne popisat, na prvy pohlad to vsetko vyzera OK, nerez je nerez, rozmery ako tak sedia, aj na hodinky sa to da nasadit za 4 stovky papierovo super kup. Ale celkovy vysledok / relane vlastnosti po pol hodine pouzivania to posuvaju do kategorie za darmo drahe. Povodna misia vykanibalizovat z tahu jeden clanok a pouzit ho na predlzenie ineho vintage tahu sice nakoniec dopadla uspesne. Ale popritom som si zase raz pripomenul preco mam k cinskym vyrobkom taky odpor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 Blby je, ze Cina je dneska fabrikou sveta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 No tak ide o to ze clovek dostane vzdy maximalne to, co si zaplati a vacsinou dostane skor menej. Oni to cinania vedia vyrobit aj dobre, ale potom to podla toho aj stoji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 V 12. 8. 2014 v 14:37, cali napsal: No tak ide o to ze clovek dostane vzdy maximalne to, co si zaplati a vacsinou dostane skor menej. Oni to cinania vedia vyrobit aj dobre, ale potom to podla toho aj stoji.A nasi sklari nemaj co zrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldík Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Zdravím,ty hodinky jsem si nedávno taky ze zjedavosti koupil za celkem rozumný peníz a vcelku dobrý, strojek celkem přesný za 14 dní o 10 sekund do předu jinak ten kovový tah jsem vyměnil za silikonovy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 V 14. 8. 2014 v 13:07, poldík napsal: Zdravím,ty hodinky jsem si nedávno taky ze zjedavosti koupil za celkem rozumný peníz a vcelku dobrý, strojek celkem přesný za 14 dní o 10 sekund do předu jinak ten kovový tah jsem vyměnil za silikonovy.Jasne to jde,ale ja o nich uvazoval prave kvuli tahu.mam obdobi tahu a tak jsem je chtel komplet.na praci by to slo,za ty penize.ale dalsi skrytou vadu bych nerozdejchal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldík Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Nejsem žádný znalec hodinek ale jak říkám, za ty peníze to celkem jde přesnost mi ještě odladí hodinař to prý není žádný problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Nechcem ti do toho kecat ale 14 sekund + za 10 dni je na mechaniky tak dobry vysledok, ze by bolo cire blaznovstvo nechat sa v nich vrtat hodinara. Na tom nema hodinar co vylepsovat, moze to iba pokazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 (upraveno) Tak tak, tohle je v podstatě přesnost průměrnejch quartzek a jestli je to konzistentní, tak máš velký štěstí na ultrapřesnej kus. Každej hodinář se ti po právu vysměje, když přijdeš s tím, že necelá sekunda za den je na tebe moc. Upraveno 14. srpna 2014 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldík Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Jo tak díky za radu tak se na to vyprdnu a nechám tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Takovou přesnost nemají automaty Seika ani Orienty ve stejné ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vašeck Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 hmmm to je zajímavé, asi se asiati lepší s kvalitou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se