Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

mne seiko bastlenie nic nehovori, toto je snad jedina vynimka, a aj to len preto ze je zivym dokazom toho, aky zmrseny xicht tie Suma vlastne v skutocnosti maju :)

NO, od teba je to vlastne pochvala:-)

Odesláno

mne sa na sumach paci puzdro a celkovo ako su tvarovane, ale rucicky a cifernik mi k tomu nejdu. hodinova rucicka mi pripomina dopravnu znacku a index na 12tke pohlad.. no, dajte do googlu "cameltoe" a kliknite zalozku obrazky..

..a ano, k psychologovi uz nechodim, bol to suchar bez fantazie!

Odesláno

mne sa na sumach paci puzdro a celkovo ako su tvarovane, ale rucicky a cifernik mi k tomu nejdu. hodinova rucicka mi pripomina dopravnu znacku a index na 12tke pohlad.. no, dajte do googlu "cameltoe" a kliknite zalozku obrazky..

cameltoe....to je vystizne  :speak_cool: 

Odesláno (upraveno)

Pěkné to máš,kolem tohoto modu jsem kroužil ještě před tím než jsem pořídil MM300

Jinak jedna z nejzdařilejších úprav Sumo,byla ta decentní co měl Baker.

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno

Je to jak jezdim v 316 a na kufru mit M3.

Nesouhlasím, toto udělá člověk který chce machrovat na okolí, v případě modifikace Seiko na nikoho v okolí asi dojem neuděláš, to děláš vyloženě pro sebe

Ten černý datumový věnec u Bakerových je opravdu povedenej, máš aspoň prostor pro další hraní  ;)

Odesláno

Nesouhlasím, toto udělá člověk který chce machrovat na okolí, v případě modifikace Seiko na nikoho v okolí asi dojem neuděláš, to děláš vyloženě pro sebe

Ten černý datumový věnec u Bakerových je opravdu povedenej, máš aspoň prostor pro další hraní  ;)

Beru, nicmene postradam smysl. Suma samy o sobe jsou skvele hodinky. Proc to takhle prznit.

Samo, Seiko se nabizi na modifikace, ale predelat Suma na MM je jako uplest z hovna bic. Treba se tady dockame mod. ze Seika 5 na GS.

Pokud to bude majiteli vyhovovat. Nekdo to tady ma v podpisu, fake for fake people.

Odesláno

:D tak už konečně vím, proč mě pořád ten původní dial na sumech rajcuje....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...