instant Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Odesláno 24. října 2013 mne seiko bastlenie nic nehovori, toto je snad jedina vynimka, a aj to len preto ze je zivym dokazom toho, aky zmrseny xicht tie Suma vlastne v skutocnosti maju
Leviathan Odesláno 24. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2013 mne seiko bastlenie nic nehovori, toto je snad jedina vynimka, a aj to len preto ze je zivym dokazom toho, aky zmrseny xicht tie Suma vlastne v skutocnosti maju NO, od teba je to vlastne pochvala:-)
instant Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Odesláno 24. října 2013 mne sa na sumach paci puzdro a celkovo ako su tvarovane, ale rucicky a cifernik mi k tomu nejdu. hodinova rucicka mi pripomina dopravnu znacku a index na 12tke pohlad.. no, dajte do googlu "cameltoe" a kliknite zalozku obrazky.. ..a ano, k psychologovi uz nechodim, bol to suchar bez fantazie!
Leviathan Odesláno 24. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2013 mne sa na sumach paci puzdro a celkovo ako su tvarovane, ale rucicky a cifernik mi k tomu nejdu. hodinova rucicka mi pripomina dopravnu znacku a index na 12tke pohlad.. no, dajte do googlu "cameltoe" a kliknite zalozku obrazky.. ..a ano, k psychologovi uz nechodim, bol to suchar bez fantazie! cameltoe....to je vystizne
Leviathan Odesláno 24. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2013 ked uz sme pri tom, je normalne, ze na SUMO ide otacat luneta tak tazko?
shag Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Odesláno 24. října 2013 Hosi hosi, kto kritizuje sumo hovno vie, co je dobre...
financ Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Odesláno 24. října 2013 Libi se mi to. Seiko bastlicim obdobim jsem si prosel, tyhle byly v planu, nikdy na ne nedoslo.Moc pekna alternativa k beznym Sumo
kamilb Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Odesláno 24. října 2013 (upraveno) Pěkné to máš,kolem tohoto modu jsem kroužil ještě před tím než jsem pořídil MM300Jinak jedna z nejzdařilejších úprav Sumo,byla ta decentní co měl Baker. Upraveno 24. října 2013 uživatelem kamilb
Leviathan Odesláno 24. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2013 Pěkné to máš,kolem tohoto modu jsem kroužil ještě před tím než jsem pořídil MM300Jinak jedna z nejzdařilejších úprav Sumo,byla ta decentní co měl Baker.ten datumovy veniec je dobry napad!
ricous Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Odesláno 24. října 2013 Líbí se mi to - až tě omrzí, dej vědět...
CEGY Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Odesláno 24. října 2013 Je to jak jezdim v 316 a na kufru mit M3.
sashator Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Odesláno 24. října 2013 Je to jak jezdim v 316 a na kufru mit M3.Nesouhlasím, toto udělá člověk který chce machrovat na okolí, v případě modifikace Seiko na nikoho v okolí asi dojem neuděláš, to děláš vyloženě pro sebe Ten černý datumový věnec u Bakerových je opravdu povedenej, máš aspoň prostor pro další hraní
CEGY Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Odesláno 24. října 2013 Nesouhlasím, toto udělá člověk který chce machrovat na okolí, v případě modifikace Seiko na nikoho v okolí asi dojem neuděláš, to děláš vyloženě pro sebe Ten černý datumový věnec u Bakerových je opravdu povedenej, máš aspoň prostor pro další hraní Beru, nicmene postradam smysl. Suma samy o sobe jsou skvele hodinky. Proc to takhle prznit. Samo, Seiko se nabizi na modifikace, ale predelat Suma na MM je jako uplest z hovna bic. Treba se tady dockame mod. ze Seika 5 na GS. Pokud to bude majiteli vyhovovat. Nekdo to tady ma v podpisu, fake for fake people.
shag Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Odesláno 24. října 2013 Je to jak jezdim v 316 a na kufru mit M3.To si pekne trafil. A dovod? Lebo M3 ma krajsie spatne zrkadla... :-)
CEGY Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Odesláno 24. října 2013 To si pekne trafil. A dovod? Lebo M3 ma krajsie spatne zrkadla... :-)http://www.tuning-in.cz/sportovni-zrcatka-m-look.html
Ondoni Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Odesláno 25. října 2013 mne sa na sumach paci puzdro a celkovo ako su tvarovane, ale rucicky a cifernik mi k tomu nejdu. hodinova rucicka mi pripomina dopravnu znacku a index na 12tke pohlad.. no, dajte do googlu "cameltoe" a kliknite zalozku obrazky.. ..a ano, k psychologovi uz nechodim, bol to suchar bez fantazie! tak už konečně vím, proč mě pořád ten původní dial na sumech rajcuje....
Jsilver Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Odesláno 25. října 2013 Me se to libi, myslim ze povedene, palec hore
Leviathan Odesláno 28. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2013 Vyspelejsi brat na ceste a tieto uz su v predajnej sekcii.
People Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Odesláno 28. října 2013 (upraveno) Líbí se mi to - až tě omrzí, dej vědět... Levi mas tu zaujemcu. Upraveno 28. října 2013 uživatelem People
jacob Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Odesláno 28. října 2013 On psal ricous i do prodejního vlákna (připomínal se), ale je to promazané.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se