Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 408
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ja keby som sa oholil tak ma doma nespoznaju.. mladsia dcera si ma s oholenou tvarou asi ani nepamata a to uz chodi do skoly.

takze prispejem ale holit sa teda nebudem. mozno si zo solidarity s uhladenymi fuzikarmi nebudem rozpustat vrkoc na verejnosti :)

Odesláno (upraveno)

To je škoda, podívej jak by Tě hezky u rated barber oholili

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

http://www.youtube.com/watch?v=042841prglI&feature=player_embedded

EDIT: Pro ty co slibuj příspěvek je stejně nutné se zaregistrovat za což vám všem předem děkuji

Upraveno uživatelem Moty123
Odesláno

Moty 123 DÍKES a již jsem tam také.  http://cz.movember.com/mospace/

A s klukama ? Na těch jejich 20 vteřin slávy je myslím jednou jestli bleskovka nebo bobr, ale je to každého věc.

Od zítřka se neholím a JSEM PŘESVĚDČEN ŽE TO ŽENA POCHOPÍ.

Pro všechny ostatní . prosím jen si to přečtěte tedy to o co se jedná a možná nás tam bude mraky jen od nás z Chronomagu, bo HODNĚ LIDÍ TADY MÁ VELIKÉ SRDCE NA PRAVÉM  ( vlastně levém)  MÍSTĚ

Odesláno

Díky longu, už jsme 3 a posunuli jsme se na 14. místo v ČR

tak šup šup další sympatizanti

Odesláno

Srabe:-)) tak dej aspon nějakou kačku, budu mit klidne truckera o den dýl:-)

Pošli mi kdyžtak SZ, jak to mám udělat a nějakou kačku pošlu, i když jsem teď dost vyšťavenej...

Odesláno

Ále což, vyzkouším, uvidím...

Taky jsem "knírače" podezříval spíše z pozérství a sám raději jen tiše přispěl. Na druhou stranu, když potkáte někoho, kdo bývá běžně hladce oholen a najednou má knír jak vrata, tak si většinou neodpustíte nějakou tu průpovídku. A hle, už jede debata na dané téma...a to je asi smyslem celé té akce. Upozornit na problém (ňáká vybraná kačka taky, samosebou). Nikdo dneska nemá problém nosit na batohu růžovou stužku, žlutý květ měsíčku, bílou tužku a kdovíco ještě... Ale nechat si měsíc pod nosem kníra, to už není jen hození dvacky do nějaké kasičky. K tomu je potřeba udělat opravdové rozhodnutí (jasný, pozérů bude určitě hromada). Takže se podíváte na stránky, pouvažujete, znovu si to přečtete, zhodnotíte, rozhodnete se. No a když už ten knír budete nosit, tak byste taky měli umět poskytnout alespoň částečně smysluplnou odpověď proč ho nosíte. Takže si o důvodech akce zase něco přečtete a už nejste lhostejní... Myslím, že to je trochu víc, než jen hodit minci do krabičky...beztak jen proto, že ta výběrčí měla hezký prsíčka   ;)

No, tak jsem si splnil denní dávku blábolení a jdu se registrovat. Jen doufám, že to ten měsíc vydržím...plešatej a s knírem.

P.S. zarostlej bobr je výzva!!!

:devil:

Návštěvník YPO
Odesláno

morálně podporuju tuhle akci (na knír seru) i když vím, že není o penězích, ale o prevenci a důsledném dodržování léčby

loni jsem zakopal fotříka, který začal prostatou a přes kosti umřel na plíce x v penězích problém nebyl, problém byl v tom, že byl "zkostnatělý" a nechtěl vyjet za léčbou do zahraničí aneb i když máte dost peněz, tak si některé léky a péči u nás prostě nekoupíte

takže za mě: jít včas a nesrat na léčbu, protože to není rýma :smile_anim: = třeba se to povede

*jo a knírům zdar

Odesláno

Honza chtěl, abych do Avataru spáchal logo s knírem. Neubránil jsem se a využil dat pro limitku.

vetkněte si kydy vo bobrech a nevoli přítulkyň kam chcete (o tohle tady přece nejde!)a až kvůli avataru se registrujte, srabi!

Kdo ví, komu z nás ta kurva do trenek vleze!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Martine ty seš prostě bůh :notworthy:  :clap: , já bych Tě i poprosil o listopadové sdíení Tvého avataru tady na fóru, jestli bys souhlasil, tak ho účastníkům pošli do SZ nebo ho dej sem ke stažení

jinak za mě bych byl pro první vizualizaci do Movemberu jako avatár skupiny

díky moc dalším účastníkům, někdo nám i přispěl anonymně, hezký

Honza

Odesláno (upraveno)

Už jsem oznámil doma, že se přidávám, sice se to nepotkalo příliš s pochopením, ale s vyděračkami se nevyjednává :evil:

Avatara bych si taky s chutí vypůjčil...

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno

Už jsem oznámil doma, že se přidávám, sice se to nepotkalo příliš s pochopením, ale s vyděračkami se nevyjednává :evil:

Avatara bych si taky s chutí vypůjčil...

No bodejť, paradoxně tohle říká i moje mladá. Mám vážně skvělou ženskou!

Přikládám Avatááár

Odesláno

jinak jsem nedemokraticky vložil na MO Page ten první limitkový avatar

Odesláno

jinak jsme v rámci ČR 11., už jsme přispěli 3.000,- a máme 5 členů

Tak mě napadlo, co sem dávat fotky, klidně jen od nosu dolů jak nám to roste? Jo a zítra se nezapomeňte oholit a nedopadněte takhle :mummy:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...