Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 408
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jak jsem koukal na statistiky.. máme málo členů a vysoké příspěvky :-). Co to ale trochu srovnat? Ostatní týmy mají klidně 40 a více členů. Přeci se Chronomag nenechá zahanbit!

Odesláno (upraveno)

Tak jsem jak dětská prdelka

aja7evu3.jpg

Upraveno uživatelem Moty123
Odesláno

Info z hlavního stanu MO

Odpověď pro ještě jednoho Mo Bro ;{) Leaderboards (žebříčky) budou uzavřeny 9.prosince 2013 v 23.00hod. Bez započítávání do letošní soutěže ale můžou být posílány peníze po celý rok. V březnu 2014 však bude ukončena sbírka pro rok 2013.

takze rekativne dost casu na to to vyhrát, ale nic bych nepodcenoval:{)

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Odesláno

před

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

při

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

po

holce se chvěly ruce a doma jsem to stejně musel doladit žiletkou:-(

Odesláno

Já jsem na peníze háklivej, chce je po mně úplně každej. Na výzkum rakoviny jsem doktorovi z VFN a AVČR místo hotovosti radši dal svůj genetický materiál.

Odesláno

Filip, vsak te nikdo nenuti. My jsme chteli a pridali se. Je tady sice zalozene vlakno, ale ber to jen jako osvetu, ze neco jako Movembers existuje a o neco se snazi. Ruznych podobnych akci je urcite hromada a prispivat na vsechny se samosebou neda. Ale kdyz uz jsme to "gentlemanske" forum, tak myslim, ze tahle "gentlemanska" akce se tady hodi... No a ze jsme pozadali o podporu snad neni zlocin.

Natlacháno Ťapatlachem

Odesláno

Nemá cenu kolem toho kecat. Kdo chce přidá se a JSME ZA TO MOC RÁDI  kdo nechce nemusí kolem toho dělat vlny.

Každý rok jen v Č.R umře jen na následky rakoviny prostaty 2000 chlapů ( v to není zahrnuta rakovina varlat)

Jo fotku sem prozatím nedám, ale roste mi to pomalu a jako šafrán.

Odesláno

je to v podstatě jedno, když dáš přispět týmu tak to zůstane tymu, kdybys chtěl odejít a přispěl si sobě tak s tím odejdeš do jiného týmu, to je asi všechno

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...