jacob Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2013 Jsem tam. Sice mi to moc neroste, ale ten pocit :-))).
Moty Odesláno 1. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2013 11 členu a 4000,- Pojďte další, neboli to:-))
jacob Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2013 Jak jsem koukal na statistiky.. máme málo členů a vysoké příspěvky :-). Co to ale trochu srovnat? Ostatní týmy mají klidně 40 a více členů. Přeci se Chronomag nenechá zahanbit!
Moty Odesláno 1. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2013 (upraveno) Tak jsem jak dětská prdelka Upraveno 1. listopadu 2013 uživatelem Moty123
Moty Odesláno 1. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2013 Info z hlavního stanu MO Odpověď pro ještě jednoho Mo Bro ;{) Leaderboards (žebříčky) budou uzavřeny 9.prosince 2013 v 23.00hod. Bez započítávání do letošní soutěže ale můžou být posílány peníze po celý rok. V březnu 2014 však bude ukončena sbírka pro rok 2013. takze rekativne dost casu na to to vyhrát, ale nic bych nepodcenoval:{) Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Sedlin Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2013 před Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. při Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. po Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. holce se chvěly ruce a doma jsem to stejně musel doladit žiletkou:-(
Moty Odesláno 1. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2013 Ja dopad podobně Zaslano iPhonem za použití Madly a Ťapiny
nickolas Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2013 Ten smajl je super :{D Natlacháno Ťapatlachem
Filip.J Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2013 Já jsem na peníze háklivej, chce je po mně úplně každej. Na výzkum rakoviny jsem doktorovi z VFN a AVČR místo hotovosti radši dal svůj genetický materiál.
Moty Odesláno 2. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2013 Na to mas právo, ale myslim ze i 100,- nikoho nezabije
nickolas Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2013 Filip, vsak te nikdo nenuti. My jsme chteli a pridali se. Je tady sice zalozene vlakno, ale ber to jen jako osvetu, ze neco jako Movembers existuje a o neco se snazi. Ruznych podobnych akci je urcite hromada a prispivat na vsechny se samosebou neda. Ale kdyz uz jsme to "gentlemanske" forum, tak myslim, ze tahle "gentlemanska" akce se tady hodi... No a ze jsme pozadali o podporu snad neni zlocin. Natlacháno Ťapatlachem
long Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2013 Nemá cenu kolem toho kecat. Kdo chce přidá se a JSME ZA TO MOC RÁDI kdo nechce nemusí kolem toho dělat vlny. Každý rok jen v Č.R umře jen na následky rakoviny prostaty 2000 chlapů ( v to není zahrnuta rakovina varlat) Jo fotku sem prozatím nedám, ale roste mi to pomalu a jako šafrán.
Rampelnik Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2013 Tak jsem v tom s Váma! Chtěl bych i něco přispět. Mám dát přispět sám sobě nebo dar týmu, je v tom nějaký rozdíl nebo je to jedno?
Moty Odesláno 2. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2013 je to v podstatě jedno, když dáš přispět týmu tak to zůstane tymu, kdybys chtěl odejít a přispěl si sobě tak s tím odejdeš do jiného týmu, to je asi všechno
Moty Odesláno 2. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2013 Výborně, pojďte dalsi a diky příchozím:-{)
nickolas Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2013 Trucker junior :{D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Natlacháno Ťapatlachem
long Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2013 To nechápu takhle já to budu mít zarostlé za týden. :-(Trucker junior :{Duploadfromtaptalk1383418692203.jpgNatlacháno Ťapatlachem
Vlcak Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2013 Časem přihodím také foto. Zítra jdu na první holení kdy budu vynechávat místo pod nosem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se