Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

15 členů, docela se to rozjíždí...paráda. Doufám, že se přidají i další. Pánové z Chronomagu by se neměli nechat zahanbit. :-{D

Upraveno uživatelem Chosef76
  • Odpovědi 408
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

to je jedno, důležitá je účast, ani nevíte jakou mi to dělá radost, jsme vlastně sobec, chci pomáhat, protože to dělá dobře mě:-)

Odesláno

Moty, to není sobectví. Jsi zkrátka karakter  :)

Týý jo, díky, tak silný slova :eek:

Odesláno

To Long: jak jsem psal, nemohl jsem jit na kuzi, takze ve ctvrtek vecer jsem bezne tydenni strniste shodil na jednodenni, no dneska uz jsou ooznat vysledky. Docela mi to roste...resp. se mi to stehuje z hlavy na hubu ;{

Natlacháno Ťapatlachem

Odesláno

ale vkládej, je to i vo srandě, já mám třeba teďko šíleně podebrany fosy na bratě, což sem fakt nedám, ale vývoj tam je, takže v týdnu už bude trucker:-)

Odesláno (upraveno)

Na to mas právo, ale myslim ze i 100,- nikoho nezabije

Filip, vsak te nikdo nenuti. My jsme chteli a pridali se. Je tady sice zalozene vlakno, ale ber to jen jako osvetu, ze neco jako Movembers existuje a o neco se snazi. Ruznych podobnych akci je urcite hromada a prispivat na vsechny se samosebou neda. Ale kdyz uz jsme to "gentlemanske" forum, tak myslim, ze tahle "gentlemanska" akce se tady hodi... No a ze jsme pozadali o podporu snad neni zlocin.

Natlacháno Ťapatlachem

Ne, jako opozici jsem svůj příspěvek určitě nemyslel, chraň bůh, fandím vám. Jenom jsem cítil potřebu se k tomu vyžbleptnout.

Ve světle svých vlastních zkušeností z posledních dní, kdy řeším náhle zhoršené příznaky chronické boreliózy své přítelkyně, zjišťuju, jak moc důležité je mít dost peněz nejen na výzkum a léčbu, ale i na osvětu...

Takže, kde že to můžu přispět?

Upraveno uživatelem Filip.J
Odesláno

Jen zbleptej Filipe. A kdyz prispejes, nebo nas jinak podporis budem radi ;{

A pritelkyni drzime palce...

Natlacháno Ťapatlachem

Odesláno

není, jde o to přitáhnou s ním pozornost a hned můžeš vysvětlit proč to děláš

Odesláno

Počkej počkej kámo.

8 let se holím strojkem na 2 mm. 8 let !!!!!! 

Oholil jsem se tedy po osmi letech komplet, včera večer podruhé jen za listopad a pod nosem mám asi 10 abych nekecal možní 12 chlupů.

Kde jde vydražit od holek ten tvar toho knírku ????

Dám Vám někomu trochu normální fotky a prdněte mě tam někdo. Jo ?

ale vkládej, je to i vo srandě, já mám třeba teďko šíleně podebrany fosy na bratě, což sem fakt nedám, ale vývoj tam je, takže v týdnu už bude trucker:-)

Odesláno

na 6. místo nám teď chybí cca 700,-

Podle mě to tam v pondělí naskáče, včera jsem přispěl, furt tam ale mám nulu, banky holt přes víkend nemakají...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...